Sveiki, gal esate dirbę ar girdėję apie darbą Lake Placid KOA Wilmington, NY. nes jie man parašė, kad 11 metų priima užsieniečius studentus? ;]
http://www.koacampground.com/
QUOTE(ruberis @ 2012 01 17, 12:58)
as kazkaip galvoju nuvaziaves ten iphone 4s sau parsivezt. O gal zinot, buna gal kokios akcijos tokiu prekiu ir panasiai, kad uz dar pigiau nusipirkciau ? 

Akcijos būna, tik jas reikia užgaudyti. Aš praeitą vasarą pirkau Iphone 4. Pirkau per ebay. Siuntimas JAV nekainuoja, todėl galima pigiau nusipirkti. Gavau naują telefoną, be jokių įbrėžimų, viskas puikiai veikia. Parduotuvėje naujas telefonas kainuoja 700-900 dolerių, tai manau pats supranti.
Visi čia kalba apie tuos motyvacinius. Pats praeitais metais pasirašiau tokį motyvacinį, jog nusiuntius darbdaviui, jis davė teigiamą atsakymą per mažiau nei tris valandas.

Dokumentai jau paruošti siuntimui į JAV. Belieka laukti ambasados!

Sveiki, gal kas vykstant į Rodailendą?

QUOTE(pasvaisste @ 2012 01 20, 19:13)
Sveiki, gal esate dirbę ar girdėję apie darbą Lake Placid KOA Wilmington, NY. nes jie man parašė, kad 11 metų priima užsieniečius studentus? ;]
man tai neteko girdeti

ASPIRE. Kas cia per daiktas?????
"I have blank job offer forms from the Lithuanian agency, ASPIRE. If this is the agency you are using, I will go ahead and complete the form and return it to you for your signature and agency approval. " As kazko nesupratau?

QUOTE(KemsynuPabaisa @ 2012 01 21, 07:35)
Gal galetumet pasidalint kaip dazniausiai interviu vyksta? Ko klausia?
Visų patirtys aišku skirtingos, tačiau praeitais metais kai skambino dėl darbo, tai jie gudriai sumastė padaryt, nes padarė taip, kad sako čia tas ir tas iš ten ir ten norim pašnekint dėl darbo, trumpai apibūdino ką reikėtų dirbti ir t.t.pats nieko neklausinėjo ir sako gal nori ko paklaust? Esmė buvo tame, kad turėjau visko pati klaust ir susigalvot eksprontu klausimų, kad bele tik šnekėt:D tada pasakė, kad priėmė į darbą ir ant galo pasakė, kad jų tikslas buvo patikrinti ar moku angliškai susišnekėt:) jie palei CV jau buvo atsirinkę, kad jiem žmogus tinka, tenorėjo anglų patikrint. Tad būkit nusiteikę, kad gal ne vien jus šnekins, bet ir jūs turėsit pasistengt palaikyt pokalbį

P.s.pokalbis nėra baisus dalykas, jie draugiški žmogai:P
QUOTE(KemsynuPabaisa @ 2012 01 21, 05:35)
Gal galetumet pasidalint kaip dazniausiai interviu vyksta? Ko klausia?
Man ta skambino prieš Kalėdas, tai pirmieji klausimai buvo: Ar jau pasipuošei Kalėdų eglutę, tikiuosi visi namai išpuošti tavo ir pan. Kaip tik papasakojau, jog šiandien nusipirkome kalėdų eglutę ir po šio pokalbio eisime jos puošti, tai prižadėjau,kad nuotraukų atsiųsiu ir tt, ką vėliau ir padariau, tai buvo dar laimingesni.

QUOTE(nastep @ 2012 01 21, 01:30)
ASPIRE. Kas cia per daiktas?????
"I have blank job offer forms from the Lithuanian agency, ASPIRE. If this is the agency you are using, I will go ahead and complete the form and return it to you for your signature and agency approval. " As kazko nesupratau? 

Kiek supratau iš šio laiško, Aspire yra įmonės pavadinimas, kuri organizuoja studentų keliones į JAV per W&T. Bet nežinau, ar tokia Lietuvoj iš tikrųjų egzistuoja.
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 21, 17:18)
Kiek supratau iš šio laiško, Aspire yra įmonės pavadinimas, kuri organizuoja studentų keliones į JAV per W&T. Bet nežinau, ar tokia Lietuvoj iš tikrųjų egzistuoja.
Aciu

Gal kas i Ohaju leks?

QUOTE(Paranoia @ 2012 01 21, 17:18)