Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

QUOTE(Carammell @ 2012 01 19, 12:31)
Motyvacinis ir CV turi buti labai geras. Įsivaizduokit, kad jūs esat darbdavys ir ar paskaitę savo laišką priimtumėt šį žmogų pas save ar ne? Negana to, jūs gaunat tarkim dar 50 tokių laiskų.
Praeitais metais išsiunčiau virš 1000 laiškų, o dabar visiškai nesistebiu, kodėl nebuvo nei vieno normalaus pasiūlymo. Motyvacinis ir CV buvo per daug paprasti, neįdomūs ir labai trumpi.
O dabar, sukūriau tokį motyvacinį, kad jį vis noris skaityti ir skaityti smile.gif

Ar jau gavai darbo pasiulyma? Kiek laisku issiuntei? smile.gif Gal galetum pasidalinti kokiom izvalgom?

O del darbo, tai per kiek laiko dazniausiai atraso darbdaviai, jie tavimi susidomejo?
Atsakyti
QUOTE(KemsynuPabaisa @ 2012 01 19, 13:24)
O del darbo, tai per kiek laiko dazniausiai atraso darbdaviai, jie tavimi susidomejo?

Labai įvairiai. Gali atrašyti po kelių valandų, gali atrašyt po kelių savaičių. Priklauso nuo pačio darbdavio. Aš šiemet nevažiuoju, bet neseniai gavau laišką iš kažkokios moteriškės, klausiančios ar šiemet reikia darbo - atrašė į pernai metų laišką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 19 sausio 2012 - 14:06
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 19, 15:05)
Labai įvairiai. Gali atrašyti po kelių valandų, gali atrašyt po kelių savaičių. Priklauso nuo pačio darbdavio. Aš šiemet nevažiuoju, bet neseniai gavau laišką iš kažkokios moteriškės, klausiančios ar šiemet reikia darbo - atrašė į pernai metų laišką biggrin.gif

Haha, geras biggrin.gif

O kiek laisku siuntei su geru motyvaciniu, kol gavai darba?

Ir, gal galetum pasidalint kaip kaip mazdaug rasei ? Supratau, kad mano motyvacinis nors ir neblogas, reiktu laisviau parasyto ir maziau formalaus. O dabar ikvepimo labai truksta? sad.gif

Beje, gal kas esat San Francisco Bay Area dirbe?
Atsakyti
KemsynuPabaisa >> Aš išsiunčiau visai duomenų bazei pernai ir gavau ne vieną rimtą pasiūlymą.

Aš kadangi važiavau su vaikinu, motyvacinį rašiau mums abiems vieną. Per daug nepilsčiau iš tuščio į kiaurą, viską trumpai ir aiškiai rašiau. Gal padėjo tas, kad jau prieš tai vasarą buvau dirbusi paslaugų srity per W&T programą JAV.

Jei nori, gali atsiųsti man savo motyvacinį ir CV, pažiūrėsiu, kaip atrodo, gal tau nuomonė žmogaus iš šalies praverstų smile.gif

Ir tikrai nereikia rašyti labai rimto laiško. Koks humoro prieskonis tikrai nepakenktų. Juk ieškot ne kokio rimto darbo ofise, o paprasto vasaros darbelio. Gal net labiau tiktų draugiškas rašymo stilius negu oficialus.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 19, 17:37)
KemsynuPabaisa >> Aš išsiunčiau visai duomenų bazei pernai ir gavau ne vieną rimtą pasiūlymą.

Aš kadangi važiavau su vaikinu, motyvacinį rašiau mums abiems vieną. Per daug nepilsčiau iš tuščio į kiaurą, viską trumpai ir aiškiai rašiau. Gal padėjo tas, kad jau prieš tai vasarą buvau dirbusi paslaugų srity per W&T programą JAV.

Jei nori, gali atsiųsti man savo motyvacinį ir CV, pažiūrėsiu, kaip atrodo, gal tau nuomonė žmogaus iš šalies praverstų smile.gif

Ir tikrai nereikia rašyti labai rimto laiško. Koks humoro prieskonis tikrai nepakenktų. Juk ieškot ne kokio rimto darbo ofise, o paprasto vasaros darbelio. Gal net labiau tiktų draugiškas rašymo stilius negu oficialus.

Man atrodo, kad su tokiais postais gausi papildoma darba dirbt lotuliukas.gif Visi i eilute eis del resume ivertinimo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas tai nesulaukiau nė vieno prašančiojo įvertinti jo/jos CV biggrin.gif O jei jau matysiu, kad situacija tampa nebekontroliuojama, parašysiu, kad nesiųstų - paprasta tongue.gif
Atsakyti

Pakeiciau CV, parasiau geresni motyvacini ir issiunciau 185 laiskus. Per dvi valandas - du susidomejusieji (turint omeny, kad dabar San Franciske apie 11 vakaro).

Hooray!
Atsakyti
Sveiki, pildant ICEO participant information yra skiltis university, o salia major-ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2012 01 20, 13:00)
Sveiki, pildant ICEO participant information yra skiltis university, o salia major-ka tai reiskia?

Major - tai, kokį dalyką studijuoji. Pvz. Ekonomika ir pan.
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KemsynuPabaisa @ 2012 01 20, 09:38)
Pakeiciau CV, parasiau geresni motyvacini ir issiunciau 185 laiskus. Per dvi valandas - du susidomejusieji (turint omeny, kad dabar San Franciske apie 11 vakaro).

Hooray!

sveikinu smile.gif pas mane turbut irgi bus lievas laiskas
Atsakyti
Sveiki. Taip dalyvauju šioje programoje. Gavau iš darbdavio laišką, kad atrinko mane interviu(skype). Gal galite pasidalinti patirtini ir suteikti informacijos, ko dažniausiai klausia ir pan. ? Taip pat esu užsiregistravęs Vasario mėn. PLC Gentle Moving interviu. Gal yra dalyvavusiųjų šiame interviu, dirbusiųjų šioje kompanijoje? Ačiū smile.gif
Atsakyti