niekam pildant ds-160 forma neiskilo tokia problema, kad atmeta pasto kodus kaip netinkancius?
QUOTE(tbag1992 @ 2012 04 02, 13:46)
niekam pildant ds-160 forma neiskilo tokia problema, kad atmeta pasto kodus kaip netinkancius?
Gal LT priekyje rašai ? Šiaip man visi pašto kodai suėjo normaliai (visi Vilniaus, 5 skaitmenų)
QUOTE(monteggg @ 2012 04 02, 15:21)
Gal LT priekyje rašai ? Šiaip man visi pašto kodai suėjo normaliai (visi Vilniaus, 5 skaitmenų)
man konkreciau atmete ta ICEO pasto koda. Ten kur Gold River, California
gal yra ketinančių keliauti į Kalifornijos valstiją? arba jau ten dirbusių? jei taip, tai kur gavote darbus, kokiuose miestuose
Gal kas nors bando į La Valencia Hotel Kalifornijoje?
Sveiki,
Galbūt kas nors galėtų iš jūsų padėti?
a.
Kokia kalba reikia atnešti PLC pažymą iš universiteto apie studento statusą? Anglų ar lietuvių?
Ir kaip suprasti tą parašymą: "su pavasario semestro data"? Čia kada žadi pasiankstinti sesiją ar kaip?
Ar kada teoriškai pavasario semestras pasibaigia?
b.
Reikia pristatyti pažymių išklotinę iš universiteto (t.y. kiekvieno semestro dalyko vidurkį), ar tik kiekvieno semestro vidurkį (I kurso rudens, I kurso pavasario, II kurso rudens)?
Iš anksto dėkoju
Galbūt kas nors galėtų iš jūsų padėti?
a.
Kokia kalba reikia atnešti PLC pažymą iš universiteto apie studento statusą? Anglų ar lietuvių?
Ir kaip suprasti tą parašymą: "su pavasario semestro data"? Čia kada žadi pasiankstinti sesiją ar kaip?

b.
Reikia pristatyti pažymių išklotinę iš universiteto (t.y. kiekvieno semestro dalyko vidurkį), ar tik kiekvieno semestro vidurkį (I kurso rudens, I kurso pavasario, II kurso rudens)?
Iš anksto dėkoju

[quote=tagatis,2012 04 02, 19:22]
Anglų kalba pažymą reikia atnešti.
as lietuviska nesiau ir prijame
Anglų kalba pažymą reikia atnešti.
as lietuviska nesiau ir prijame
QUOTE(tagatis @ 2012 04 02, 19:22)
Anglų kalba pažymą reikia atnešti. Aš nešiau visus įvertinimus. Kiekvieno semestro. 
Man tai kitas klausimas. Dėl Social Security Card'o. Praeitą vasarą taip ir nebepasidarėm.
Tai klausimas dabar kyla, ar nebus kokių problemų vykstant dirbti į JAV.

Man tai kitas klausimas. Dėl Social Security Card'o. Praeitą vasarą taip ir nebepasidarėm.

Taip iseina dirbot nelegaliai? Nors gal ir galima be SSN idarbint nzn, turbut priklauso nuo firmos.. Bet didesnes firmeles tikrai reikalaus SSN, nes be jo negali ismoket algu ir nuskaiciuot mokesciu

QUOTE(tagatis @ 2012 04 02, 19:22)
Anglų kalba pažymą reikia atnešti. Aš nešiau visus įvertinimus. Kiekvieno semestro. 
Tai klausimas dabar kyla, ar nebus kokių problemų vykstant dirbti į JAV.

taip iseitu kad susigrazinti mokesciu negalesit??? nes jie mokescius pagal SSN ziuri ir tvarko