Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

QUOTE(nastep @ 2012 01 18, 21:27)
Aciu  4u.gif  O i plc nesi atspausdintus dokus, taip? Ne kokioj laikmenoj?  lotuliukas.gif  blush2.gif

atspausdintus, bet siaip gi galima ir emailu nusiusti.. tai manau laikmena irgi tinka biggrin.gif
Atsakyti
yra dar nesusiradusiu darba arba dar tik pradejusiu ieskoti ? iki kada jau reiktu tureti darba susiradus ?
Atsakyti
kovo 31d.
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 18, 21:32)

tada reiks jimti is plc uz 850$ ar ragai jau bus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemnemnem: 18 sausio 2012 - 21:40
QUOTE(nemnemnem @ 2012 01 18, 22:39)

Pernai draugas rado darba geguzes menesi, geguze ir i ambasada vaziavo, ir birzeli jau sedejo amerikoj smile.gif Imanoma viska, tiesiog nepatartina rizikuot ir velintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2012 01 18, 22:39)

Kazkodel man dbr jau atrodo, kad man ragai doh.gif lotuliukas.gif isiunciau apie 1700 laisku, o kaip matai, darbo dar neturiu... blink.gif Velnias zino, kas cia kaip vyksta ir kaip cia ka reikia daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 01 18, 21:48)
Kazkodel man dbr jau atrodo, kad man ragai  doh.gif  lotuliukas.gif  isiunciau apie 1700 laisku, o kaip matai, darbo dar neturiu...  blink.gif Velnias zino, kas cia kaip vyksta ir kaip cia ka reikia daryt  unsure.gif

nu n*, as vakar issiunciau ~150 ir vien i movinga ir ne is plc bazes ,tai atsakymu dar negavau normaliu ...

pries tai kur siunciau is plc, tai ten isvis absurdas.

man atrodo reiks moketi plc ,kad pasiulytu kanors, nes taip nieko nebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemnemnem: 18 sausio 2012 - 22:04
QUOTE(nemnemnem @ 2012 01 18, 23:03)
nu n*, as vakar issiunciau ~150 ir vien i movinga ir ne is plc bazes ,tai atsakymu dar negavau normaliu ...

pries tai kur siunciau is plc, tai ten isvis absurdas.

man atrodo reiks moketi plc ,kad pasiulytu kanors, nes taip nieko nebus...

as is plc kontaktu bazes gavau apie 6-7 pasiulimus vertus demesio. visi gana normalus su savo + ir -
laisku apie 600 issiunciau smile.gif tai cia jau nezinau, sekme turbut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 18 sausio 2012 - 23:02
Gal tie, kurie negaunat pasiūlymu, labai prasti jūsų CV ir motyvaciniai šabloniški? Nes neįsivaizduoju, kodėl čia taip jokių pasiūlymų negaunat g.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ką nors apie USE ar Alliance Abroad programas? Darbdavys prašo per šitus sponsorius priima.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 19, 04:03)
Gal tie, kurie negaunat pasiūlymu, labai prasti jūsų CV ir motyvaciniai šabloniški? Nes neįsivaizduoju, kodėl čia taip jokių pasiūlymų negaunat  g.gif

Na nzn, neskaityciau kad lb jau sabloniska motyvacini turiu g.gif Pas mane CV irasytos 3 patirtis, jus ten gal daugiau ju privare? Na tiesiog nezinau.. Vieni paraso, kad labai jau impressive letter, kiti kad tai pirmasis juos sudomines laiskas doh.gif Aisku, is issiustu laisku reiktu atskaiciuoti su blogais/pasenusiais kontaktais+kurie staff jau turi+kurie nesamdys siais metais international students+kuriems netinka sponsorius ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Motyvacinis ir CV turi buti labai geras. Įsivaizduokit, kad jūs esat darbdavys ir ar paskaitę savo laišką priimtumėt šį žmogų pas save ar ne? Negana to, jūs gaunat tarkim dar 50 tokių laiskų.
Praeitais metais išsiunčiau virš 1000 laiškų, o dabar visiškai nesistebiu, kodėl nebuvo nei vieno normalaus pasiūlymo. Motyvacinis ir CV buvo per daug paprasti, neįdomūs ir labai trumpi.
O dabar, sukūriau tokį motyvacinį, kad jį vis noris skaityti ir skaityti smile.gif
Atsakyti