Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

Galima sakyti, kad pasisekė tada, kai jau tikrai dirbsi ir gerai uždirbsi. Kai tiek sumoki už programą, tai bent reikia jiem sudaryti įvaizdį, kad dirba. biggrin.gif O ne lengvai pinigus pasiima.
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti ką aplankėte vakarinėje pusėje kas susiję su gamta?smile.gif taip pat ar nacionaliniai parkai, kanjonai yra mokami, jei taip tai kokios kainos maždaug?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baroozia @ 2012 03 23, 23:38)
Gal kas galite pasidalinti ką aplankėte vakarinėje pusėje kas susiję su gamta?smile.gif taip pat ar nacionaliniai parkai, kanjonai yra mokami, jei taip tai kokios kainos maždaug?smile.gif

Nacionaliniai parkai mokami, bet tai kainuoja nedaug, ivaziavimas i juos kainuoja ~7-15$ uz visa ekipaza masinos tai jei 5 vaziuoja po 3$ gaunas, campgrounduose miegant irgi nebrangiai pakeliaut galima... Patarciau daug aplnkyt, siemet aplankem: Sequoia National Park (NP) (medziai labai dideli), Yosemite NP (kriokliai/kalnai), Didysis Canyonas (NP), Sedona (NP), Arches (NP) (labai patiko, ypac nakvyne devils garden campgrounde), o labiausiai patik Zion (NP) kopem viena ispudingiausiu ir ekstramaliu trasu, kita diena bridom upe tarp kanjonu, pasaka tiesiog, Antelope Canyon, nuostabus kanjonas, Lake Powell (bet cia jei didesne kompanija issinuomuoji kateri ir tada tarp kanjonu linksminies, http://www.youtube.c...h?v=uZXoAdN9mXY stai ta vieta) o siaip mano isvardintus objektus gali pasigooglint arba youtubei apsiieskot, daug info suzinosi, gal pades apsisprest, mes pamatem viska, gal tu issirinksi tik keleta smile.gif jei dar kasnors smulkiau domina klausk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 24 kovo 2012 - 12:02
QUOTE(Mantas887 @ 2012 03 24, 12:51)
Nacionaliniai parkai mokami, bet tai kainuoja nedaug, ivaziavimas i juos kainuoja ~7-15$ uz visa ekipaza masinos tai jei 5 vaziuoja po 3$ gaunas, campgrounduose miegant irgi nebrangiai pakeliaut galima... Patarciau daug aplnkyt, siemet aplankem: Sequoia National Park (NP) (medziai labai dideli), Yosemite NP (kriokliai/kalnai), Didysis Canyonas (NP), Sedona (NP), Arches (NP) (labai patiko, ypac nakvyne devils garden campgrounde), o labiausiai patik Zion (NP) kopem viena ispudingiausiu ir ekstramaliu trasu, kita diena bridom upe tarp kanjonu, pasaka tiesiog, Antelope Canyon, nuostabus kanjonas, Lake Powell (bet cia jei didesne kompanija issinuomuoji kateri ir tada tarp kanjonu linksminies, http://www.youtube.c...h?v=uZXoAdN9mXY stai ta vieta) o siaip mano isvardintus objektus gali pasigooglint arba youtubei apsiieskot, daug info suzinosi, gal pades apsisprest, mes pamatem viska, gal tu issirinksi tik keleta smile.gif jei dar kasnors smulkiau domina klausk smile.gif

O kiek išleidai šiai kelionei ir kiek laiko keliavai?smile.gif
Atsakyti
Visus šitus esu įtraukus į savo sąrašą iš seniau, bet vis noris išgirst kur kas keliavo, kad ko nors fainaus nepraleist:D
Atsakyti
beje, jei camp grounduose miegojot, kiek kainuoja jame vieta? ir palapines savo turėjot ar už papildomą mokestį (jei taip tai kokį) galima jas išsinuomuot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryliorasa @ 2012 03 24, 13:23)
O kiek išleidai šiai kelionei ir kiek laiko keliavai?smile.gif

Keliavom 3 savaite, bet dar skridom i NYC porai dienu. Prasukom apie 8000km, o isleidom apie 1500$ zmogui, keliavom penkiese.. Bet neskaiciavom pinigu, pramogavom, valgem ka norejom, buvom Universal Studios, ten bilietai po 70$ vien.. Nu pamatem tikrai daug, visa big sur (pati ispudingiausia pakrante, pavojingais keliais (pasigooglinkit Big Sur)) pakrante pravaziavom nuo Los Angelo iki San Francisco, nu tikrai daug nuveikem smile.gif

QUOTE(Baroozia @ 2012 03 24, 14:00)
beje, jei camp grounduose miegojot, kiek kainuoja jame vieta? ir palapines savo turėjot ar už papildomą mokestį (jei taip tai kokį) galima jas išsinuomuot?smile.gif

Palapine nusipirkom 30$ jauciu kainavo tai 3 miegojom vienoj tai po 10$, siaip viskas nebrangu, ko truksti nusiperki. Campgrounduose vietas menesi ar net du menesiai pries rezervavomes, ir tai kai kur jau budavo uzimta smile.gif ypac Zion reik iskarto rezervuotis. Naktis irgi nedaug, viena poilsiaviete gal 10-20$ bet ten gali 2 palapines statytis ir but iki 10 zmoniu jauciu smile.gif priklauso nuo Nacionalinio Parko smile.gif
Atsakyti
Del darbu doku laukimo.......... Laukiu as savo doku is Jav na tipo tris savaiteles nieko tokio. Pasirodo man PLC uzmirso pasakyt kad prisiregistruociau prie INTRAX tai dokai nueje i ten ir laukia mano aktyvavimo tame puslapyje kad judetu toliau. Gerai kad su kitais vaziuojanciais isejo is kalbos o tai buciau laukes iki vasaros..... Gal kam ta pati situacija.... ar as cia zioplas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oMGo @ 2012 03 24, 22:22)
Del darbu doku laukimo.......... Laukiu as savo doku is Jav na tipo tris savaiteles nieko tokio. Pasirodo man PLC uzmirso pasakyt kad prisiregistruociau prie INTRAX tai dokai nueje i ten ir laukia mano aktyvavimo tame puslapyje kad judetu toliau. Gerai kad su kitais vaziuojanciais isejo is kalbos o tai buciau laukes iki vasaros..... Gal kam ta pati situacija.... ar as cia zioplas biggrin.gif

as ir saviskei koordinatorei rasiau, kame reikalas, kad is musu kompanijos vienas gavo, o mes trys vis dar ne. atrase, tipo jis compass sistemoj uzsiregino pirmiau nei mes. nesuprasi. mes uzsireginom iskart kai asta parase, jog mes vis dar neuzsiregistrave. bet kaip mes galejom uzsiregistruoti, jei niekas nepranese, kad reikia tai atlikti biggrin.gif ir is vis kazkaip siemet laiskai idomiai is plc eina, vieniems ateina laiku, kitiems tarsi kazkur pasimeta. unsure.gif
Atsakyti
Uzsiregistruot turi tik tie kieno sponsorius INTRAX? Ar ir ICEO?
Atsakyti
QUOTE(oMGo @ 2012 03 24, 23:22)

Man siand atejo laiskas is plc kad turejau gaut is intrax laiska kad uzsiregistruociau ten, tipo `jei negavot tai va uzsiregistruokit` biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manche @ 2012 03 24, 22:46)
Uzsiregistruot turi tik tie kieno sponsorius INTRAX? Ar ir ICEO?

bent jau pernai per ICEO niekur nereikejo registruotis g.gif
Atsakyti