Mano dokumentai išsiųsti prieš keturias savaites. ICEO susisiekė su mano darbdaviu, teiravosi papildomos informacijos. Taip pat šiandien gavau laišką iš draudimo firmos, tipo "You have just been enrolled for international Travel Insurance by International Cultural Exchange Organization Inc.. " Tai čia viskas gera linkme?

QUOTE(Edmitto @ 2012 03 16, 21:32)
Mano dokumentai išsiųsti prieš keturias savaites. ICEO susisiekė su mano darbdaviu, teiravosi papildomos informacijos. Taip pat šiandien gavau laišką iš draudimo firmos, tipo "You have just been enrolled for international Travel Insurance by International Cultural Exchange Organization Inc.. " Tai čia viskas gera linkme?

tai panašu, jog gera

QUOTE(Edmitto @ 2012 03 16, 22:32)

O ka su ta Travel INsurance daryt?

QUOTE(happysmile @ 2012 03 17, 14:23)
O ka su ta Travel INsurance daryt?
atsispausdint tiesiog ta kortele ar dar kazka kazur pildyt reik? 

Nežinau kolkas pats

QUOTE(laimuxx @ 2012 03 20, 14:36)
pirma kart skaitydams perskaiciau kad neštumo pažima liepe pasidaryt

QUOTE(nemnemnem @ 2012 03 20, 18:08)
emailu siuntet visus dokus i plc ar neset i biura?
as tai nesiau. kazkaip geriau man atrode.
QUOTE(nemnemnem @ 2012 03 20, 19:08)
emailu siuntet visus dokus i plc ar neset i biura?
Nera skirtumo ar tu nunesi ar emailu nusiusi

PLC pats praneša, kai pareina dokumentai iš Jav, ar čia reikia pastoviai jų teirautis tokios informacijos pačiam?