Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

Kalbėjo mūsų darbdavys su INTRAX, sakė, kad priima jie į movingus. Nebent JAV vyriausybė kažką sugalvos, tada ir nepraleis. smile.gif
Atsakyti
Mano dokumentai išsiųsti prieš keturias savaites. ICEO susisiekė su mano darbdaviu, teiravosi papildomos informacijos. Taip pat šiandien gavau laišką iš draudimo firmos, tipo "You have just been enrolled for international Travel Insurance by International Cultural Exchange Organization Inc.. " Tai čia viskas gera linkme?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmitto @ 2012 03 16, 21:32)
Mano dokumentai išsiųsti prieš keturias savaites. ICEO susisiekė su mano darbdaviu, teiravosi papildomos informacijos. Taip pat šiandien gavau laišką iš draudimo firmos, tipo "You have just been enrolled for international Travel Insurance by International Cultural Exchange Organization Inc.. " Tai čia viskas gera linkme?smile.gif

tai panašu, jog gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmitto @ 2012 03 16, 22:32)

O ka su ta Travel INsurance daryt? biggrin.gif atsispausdint tiesiog ta kortele ar dar kazka kazur pildyt reik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2012 03 17, 14:23)
O ka su ta Travel INsurance daryt? biggrin.gif atsispausdint tiesiog ta kortele ar dar kazka kazur pildyt reik? smile.gif

Nežinau kolkas pats smile.gif
Atsakyti
Parašykit AŽ kas važiuojat į Joe Moholland moving smile.gif
Atsakyti
atrodo ledai jau pajudejo, liepe neteistumo pazyma uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuxx @ 2012 03 20, 14:36)
atrodo ledai jau pajudejo, liepe neteistumo pazyma uzsisakyti smile.gif

pirma kart skaitydams perskaiciau kad neštumo pažima liepe pasidaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 20 kovo 2012 - 16:45
emailu siuntet visus dokus i plc ar neset i biura?
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2012 03 20, 18:08)

as tai nesiau. kazkaip geriau man atrode.
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2012 03 20, 19:08)

Nera skirtumo ar tu nunesi ar emailu nusiusi smile.gif
Atsakyti
PLC pats praneša, kai pareina dokumentai iš Jav, ar čia reikia pastoviai jų teirautis tokios informacijos pačiam?smile.gif
Atsakyti