Emm.. Durnas klausimas.. NAME OF ICEO REPRESENTATIVE,tai cia is plc atstovo?
Reikia jiems duoti pasirasyti, tada siusti atskenuota lapa darbdaviui?
QUOTE(nastep @ 2012 01 24, 17:18)
Emm.. Durnas klausimas.. NAME OF ICEO REPRESENTATIVE,tai cia is plc atstovo?
Reikia jiems duoti pasirasyti, tada siusti atskenuota lapa darbdaviui? 
plc pasirsis kai tu gausi su darbdavio parasu......
iskilo man klausimas
reikes man kazkiek uzdirbtu pinigu atiduot valstybei kai as grisiu i Lietuva?
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 24, 18:50)
iskilo man klausimas
reikes man kazkiek uzdirbtu pinigu atiduot valstybei kai as grisiu i Lietuva?
Ten uzdirbami pinigai su lietuva nieko bendro netures. Amerikoj nuo taves mokesciai bus nuskaiciuojami, o juos galesi gryzes po pusmecio susigrazint (tam tikra ju dali).. Nebent vesies labai didele pinigu suma, kuria jau butina deklaruoti
QUOTE(Mantas887 @ 2012 01 24, 20:00)
Ten uzdirbami pinigai su lietuva nieko bendro netures. Amerikoj nuo taves mokesciai bus nuskaiciuojami, o juos galesi gryzes po pusmecio susigrazint (tam tikra ju dali).. Nebent vesies labai didele pinigu suma, kuria jau butina deklaruoti
Maziau saugu, bet labiau verta veztis pinigus grynais, kadangi pervedinejant teko girdeti kad nemazai nuskaiciuoja :/
kiek teko girdet nedeklaruojant galima veztis iki 10k $ grynasi? tiesa? ar cia 10k litais?
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 24, 18:13)
plc pasirsis kai tu gausi su darbdavio parasu......
Taip, taip to ir norejau paklaust
O aš dar svarstau kelis variantus..
Galbūt yra dirbusių čia: MOUNT RAINIER GUEST SERVICES? Koks yra valandinis atlygis?
Niekur neužsimenama apie tai
Galbūt yra dirbusių čia: MOUNT RAINIER GUEST SERVICES? Koks yra valandinis atlygis?
QUOTE(Mantas887 @ 2012 01 24, 20:00)
Maziau saugu, bet labiau verta veztis pinigus grynais, kadangi pervedinejant teko girdeti kad nemazai nuskaiciuoja :/
Na, as kai nemegstu kisenej keliu tukstanciu doleriu nesiotis, tai pervedinejau ir nemanau, kad brangu (nors visokiu kalbu teko girdeti). Bank of america kainavo 45$ nepriklausomai nuo sumos.
Taip pat gal žinote keliais litais patuština studento kišenę CIEE?
QUOTE(Mordento @ 2012 01 24, 15:04)
nelabai ir mums tas pasiūlymas, nes viršvalandžių nebūtų.
O gal yra ketinančių vykti ŠIAURIAU?
Kaip ten su darbais? Kiek girdėjau lietuviai ten nelabai vyksta. Labai norėtųsi į Aliaską....
O gal yra ketinančių vykti ŠIAURIAU?
Pabandyk paieskoti ir suzinoti:) pusbrolis buvo Aliaskoj, tai aisku, nereikia tiketis didmiesciu, bet pramogu idomiu jam buvo visokiu (meskos, zvejybos, medziokles visokios, na manes nelabai domino
Siaip nematau priezasciu nevykti. Tikrai nera vasara salta, netgi siaubingai karsta buvo