Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

QUOTE(paulexazz @ 2012 01 23, 15:50)
sveiki, esat kas nors ka nors girdeje apie EWC kompanija vykdancia WT USA?    www.ewc.lt
buvau pas juos, kalbejau ir galvoju gal uzsiregistruoti, tik norejau isgirsti atsiliepimu nes kazkaip mazai teko girdet ir skaityt apie juos.

Girdeti teko tik tiek, kad tokia yra.. Taciau didziausia patirti, didziausia darbdaviu duomenu baze ir geriausiu atsiliepimus turi Pasaulio Lietuviu Centras smile.gif www.lwc.lt
Atsakyti
na bet pas LWC ta duomenu baze pusiau neveikianti ir pasenusi , o ewc kaip tik gyresi turinti didele ir vis atnaujinama baze... bet cia irgi gali buti tik kalbos... ar buvo kas nors EWC jau naudojesis is cia esanciu?
Atsakyti
Gal galit padet? Atsiunte darbdavys uzpildytus dokus. Toj vietoje kur parasyta kad PROGRAM DATES (cia paciam virsuj), data nurodyta 2012.06.01-2012.09.10. Kitoje lenteleje, kur parasyta DESIRED PROGRAM DATES data nuodyta 2012.06.04-2012.09.04. Cia normalu skirtingos datos? Ir kada mano preliminari darbo baigimo data? rugsejo 4d ar 10d? blush2.gif Kiek is laisku supratau, datos jiems labai svarbios, turi buti nurodytos tikslios ir pakeist ju nebebus galima ten jau nuvykus.. doh.gif Gal Jum tai labai elementarus klausimas, bet as noriu pasitikslinti ir buti tikra, kad supratau tinkamai. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nastep: 23 sausio 2012 - 16:49
QUOTE(nastep @ 2012 01 23, 17:48)
Gal galit padet? Atsiunte darbdavys uzpildytus dokus. Toj vietoje kur parasyta kad PROGRAM DATES (cia paciam virsuj), data nurodyta 2012.06.01-2012.09.10.  Kitoje lenteleje, kur parasyta DESIRED PROGRAM DATES data nuodyta 2012.06.04-2012.09.04. Cia normalu skirtingos datos? Ir kada mano preliminari darbo baigimo data? rugsejo 4d ar 10d?  blush2.gif Kiek is laisku supratau, datos jiems labai svarbios, turi buti nurodytos tikslios ir pakeist ju nebebus galima ten jau nuvykus.. doh.gif  Gal Jum tai labai elementarus klausimas, bet as noriu pasitikslinti ir buti tikra, kad supratau tinkamai.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai o tu jo paklausk, del ko taip rase... is mano patirties, tai darbdaviai nori, kad kuo ilgiau liktum, cia ta prasme, kad negalima anksciau isvykti.
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 01 23, 17:48)
Gal galit padet? Atsiunte darbdavys uzpildytus dokus. Toj vietoje kur parasyta kad PROGRAM DATES (cia paciam virsuj), data nurodyta 2012.06.01-2012.09.10.  Kitoje lenteleje, kur parasyta DESIRED PROGRAM DATES data nuodyta 2012.06.04-2012.09.04. Cia normalu skirtingos datos? Ir kada mano preliminari darbo baigimo data? rugsejo 4d ar 10d?  blush2.gif Kiek is laisku supratau, datos jiems labai svarbios, turi buti nurodytos tikslios ir pakeist ju nebebus galima ten jau nuvykus.. doh.gif  Gal Jum tai labai elementarus klausimas, bet as noriu pasitikslinti ir buti tikra, kad supratau tinkamai.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Desired program dates - nieko nereiskia, cia tik datos kuriomis noretumei dirbti, taciau jos nieko neitakoja.. Kitos datos 06.01-09.10 gal siek tiek ir turi reiksmes, taciau mano darbdavys pernai tokias pat datas uzrase tik kaip formaluma, o dirbt galejau pradet kada noriu, baigti 09.10 teks siemet nes viza daugiau neleidzia dirbti.. Bet as pernai baigiau keliom dienom anksciau nes kelione suplanuota nusprendem pailginti ir jokiu problemu niekam nekilo del to smile.gif Tad ir sios datos nera labai reiksmingos.. Svarbiausia data yra rasoma DS formoj kuria pildyt reiks pries ambasada (jei tiksliai pamenu), nuo tos datos priklausys tavo draudimas smile.gif Nuo atvaziavimo dienos 4 menesius draudimas galios, jei atvaziuosi kokia geguzes 20 o isvyksi noresi tik spalio 10 (veliausiai iki tos dienos gali but USA siemet jei nenori tapt nelegalu:)) tai teks kokiai 20 dienu papildoma draudima isigyt, bet PLC siuo klausimu padeda.. kadangi pernai vaziavom anksciau nei buvo DS-2012 datos tai teko nusipirk keliom papildomom dienom draudima, apie 30Lt gal gavos tik smile.gif
Atsakyti
Na man nejauku pasidare, kad jau dbr turiu nusprest iki kada noresiu pasilikt dirbt.. Vaziuoju viena, sakau, gal niekas neliks iki tos rugsejo 10d, paliks viena lotuliukas.gif Tada nei bepakeliaut, nei ka unsure.gif O kada jus gryzot i mokslus? Nebijojot nusivelint? g.gif
Atsakyti
Grįžau rugsėjo 14, o į mokslus normaliai įsivažiavau gal tik lapkričio mėnesį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 01 23, 19:47)
Na man nejauku pasidare, kad jau dbr turiu nusprest iki kada noresiu pasilikt dirbt.. Vaziuoju viena, sakau, gal niekas neliks iki tos rugsejo 10d, paliks viena  lotuliukas.gif Tada nei bepakeliaut, nei ka  unsure.gif  O kada jus gryzot i mokslus? Nebijojot nusivelint?  g.gif

Bet kokiu atveju teks nuspresti kada grysi pries isvaziuojant, su vienpusiu bilietu gali net neileisti i JAV smile.gif Gryzom spalio pradzioj, jau pries isvykstant planavom dirbt iki rugsejo 9 (tiek pernai viza leido) ir po to keliauti 3 savaites, siek tiek pailginus keliones marsruta siek tiek anksciau pradejom viska smile.gif Cia nenuspesi nieko kol vasaros galas neateis, negali zinot ar uzdirbsi kelionem, ar turesi laiko pakeliaut, ar dar kokiu nesklandumu iskils, speji ir tiek smile.gif
Atsakyti
as nuo spalio 3 ar 4 dienos i uni sugrizau.galima sakyti nelabai ka ir praleidau.
Atsakyti
O as jau maniau, kad grysti rugsejo priespaskutine savaite yra nusivelinimas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
2012 spalio 1d. bus pirmadienis. pats tas wt dalyviams pradet eit i paskaitas biggrin.gif
Atsakyti
ar buvo kas nors EWC jau naudojesis is cia esanciu? noreciau atsiliepimu apie juos isgirst...
Atsakyti