Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Darla @ 2012 02 07, 12:58)
O kažin keliones į Kairą organizuoja?  g.gif Man vis tiek kažkaip norisi tas piramides pamatyt  ax.gif

manau nebent vietines dideles agenturos, ieskokit tarp vokieciu, anglu, lenku, gal net rusu agenturas

bet palikit piramides kitam kartui, egiptas traukia i ji sugryzti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2012 02 06, 14:39)
Matote aš pati esu buvusi ir Kaire ir Luksore blush2.gif ir tikrai pavargau , bet aš negaliu užmigti autobuse turiu tokią problemą, matyt tai davė savo.
Vaikai abu puikiai miega mašinoje, autobuse ar lėktuve, bet tas karštis, kad ir tam Karalių slėnį  g.gif aš dėl to tik klausiu kaip jie tai pakelia  g.gif

tai labai gerai, jei vaikai miega keliaudami thumbup.gif
nuo saules galima pasislepti, atsigaivinti gerimais saltais.
mano dukra sako, kad vaziuotu i tas keliones dar karta tikrai
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 02 07, 13:58)
O kažin keliones į Kairą organizuoja?  g.gif Man vis tiek kažkaip norisi tas piramides pamatyt  ax.gif

aš grįžau vakar paryčiais, tai lektuve girdėjau lietuviai pasakojo, kad važiavo ir prie piramidžių, ir į Luksorą.. manau kol sitacija šaly dar nėra radikali, tai esant turistų norui tikrai veš ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LARSA @ 2012 02 07, 10:56)
Patarimai nuo ka tik atvaziavusiu is Hurgados: nevaiksciuoti isiziuoje, saugoti tases, iseinant is kambario uzdaryti ir patikrinti langus ir duris. Dali pinigu laikyti seife, dali paslepi lagamine, dali su saim arba korteleje. I Hurgados centra geriau nevaziuoti, jei nenorite susidurti su paaugliu-vagisiu gaujomis ir girdeti sau i nugara keiksmazodzius (nors ir nesupranti ka butent pasako, bet tikrai neko gero) Grubiai nesneketi, nes pikti ir greitai uzsilepsnoja (metai nuo revoliucijos praejo o ju gyvenimas tik pablogejo verysad.gif ). Ir dar - geriaiu kvesti taksi ten ir atgal, kad lauktu ir butinai paprasyti kad reception uzrasytu taksi numeri.

na lagaminas tai pirmoji vieta, kur vagys ieško pigigų. dar žinoma ieško po čiužiniu. čia tokios standartinės vietos, kur žmonės slepia pinigus.

o šiaip nuo kada arabai užsiima apiplėšimais ir vagystėm? gal kas pasikeitė, nežinau. seniau vagiantis arabas būdavo tokia retenybė. apgauti - taip. bet vogti schmoll.gif galbūt pasaulis keičiasi...

o Hurgados užkaboriai visada būdavo nesaugūs, nejaukūs wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 07 vasario 2012 - 13:44
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 07, 14:43)
na lagaminas tai pirmoji vieta, kur vagys ieško pigigų. dar žinoma ieško po čiužiniu. čia tokios standartinės vietos, kur žmonės slepia pinigus.

o šiaip nuo kada arabai užsiima apiplėšimais ir vagystėm? gal kas pasikeitė, nežinau. seniau vagiantis arabas būdavo tokia retenybė. apgauti - taip. bet vogti  schmoll.gif  galbūt pasaulis keičiasi...

Revoliucija, nestabili politinė padėtis ir tikrosios valdžios nebuvimas visus pakeičia į blogąją pusę cool.gif
Atsakyti
[quote=B-S-L,2012 02 07, 12:48]
manau cia biski perdetai apie sauguma schmoll.gif
Sutinku, kad biski perdeta. Mes tai balandi ruosiames i Sharma. Cia mano ka tik grizusiu draugu patarimai. Pasakojo, kad Sheratone pribego keli maziukai, tai viena ranka rodo kazkoki slamsta o kita jau kisa i tavo kisene ir sypsosi. Tai dave per ranka, o jis bega prie kito turisto. O siap pasake, kad silta, gera, bet Egiptas jau ne tas, kur pries du metus buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 02 07, 12:58)

Taip, visos kelionės organizuojamos, kaip tik buvom Kaire vasario 2d. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LARSA @ 2012 02 07, 14:00)
bet  Egiptas jau ne tas, kur pries du metus buvo verysad.gif

Manau, kad toks pat tas Egiptas kaip prieš 2 metus, tik 5 kartus mažiau turistų verysad.gif

Va kad skiriasi Egiptas šiuolaikinis nei prieš 10 metų, tai tikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LARSA @ 2012 02 07, 14:00)
Pasakojo, kad Sheratone pribego keli maziukai, tai viena ranka rodo kazkoki slamsta o kita jau kisa i tavo kisene ir sypsosi. Tai dave per ranka, o jis bega prie kito turisto.

musu kompanijoje lygiai taip pat buvo vienam atostogaujanciam biggrin.gif
arabu salyse ziauriai baudziama uz vagystes, taip kad arabas geriau 5 kartus apgaus, nei pavogs
Papildyta:

Manau, kad toks pat tas Egiptas kaip prieš 2 metus, tik 5 kartus mažiau turistų verysad.gif

tikra tiesa, turistu tai laaabai mazai, bet gal ir geriau mums, turistams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B-S-L: 07 vasario 2012 - 15:39
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 07, 14:43)

o šiaip nuo kada arabai užsiima apiplėšimais ir vagystėm? gal kas pasikeitė, nežinau. seniau vagiantis arabas būdavo tokia retenybė. apgauti - taip. bet vogti  schmoll.gif  galbūt pasaulis keičiasi...

Jūs manote, apgaudinėja ir nevagia g.gif Vagia, dar ir kaip. Turiu galvoje viešbučių personalą. Ir daiktus iš kambarių, ir pinigus iš seifų, ir net rankšluosčius nuo gultų. Mačiau, kaip po to pasislėpęs rankšluostį nešė namo, o moteris susimokėjo 20 USD už prarastą rankšluostį. Tai buvo 4* viešbutyje.
Atsakyti
QUOTE(B-S-L @ 2012 02 07, 13:11)
manau nebent vietines dideles agenturos, ieskokit tarp vokieciu, anglu, lenku, gal net rusu agenturas

bet palikit piramides kitam kartui, egiptas traukia i ji sugryzti  cool.gif
Papildyta:
tai labai gerai, jei vaikai miega keliaudami  thumbup.gif
nuo saules galima pasislepti, atsigaivinti gerimais saltais.
mano dukra sako, kad vaziuotu i tas keliones dar karta tikrai

Ačiū už patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sina @ 2012 02 07, 15:30)
Taip, visos kelionės organizuojamos, kaip tik buvom Kaire vasario 2d.  thumbup.gif
Papildyta:

Manau, kad toks pat tas Egiptas kaip prieš 2 metus, tik 5 kartus mažiau turistų  verysad.gif

Va kad skiriasi Egiptas šiuolaikinis nei prieš 10 metų, tai tikiu  blush2.gif

O per kokią agentūrą rinkotės kelionę?
Papildyta:
QUOTE(insanity @ 2012 02 07, 13:23)
aš grįžau vakar paryčiais, tai lektuve girdėjau lietuviai pasakojo, kad važiavo ir prie piramidžių, ir į Luksorą.. manau kol sitacija šaly dar nėra radikali, tai esant turistų norui tikrai veš ten 4u.gif

Aš ir taip galvoju 4u.gif
Atsakyti
Vasario 11 Egipte turi prasideti visuotinis streikas. Gal viesbuciu darbuotojai neprisijungs , bet del atsargumo kas su vaikais bus, tai kokio maisto turekite. Nors valdanciuju broliu-musulmonu partija ragino visus persigalvuoti ir nedalyvauti, kas ten zino...
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 02 07, 17:41)
O per kokią agentūrą rinkotės kelionę?

Teztour 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2012 02 07, 20:07)

teztour placiau dirba nei novaturas (jis tik baltijos salyse).
o gidas kokia kalba kalbejo? pazistama pasakojo, kad rusiskai, o ne lt
Atsakyti