Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

baisu labai del tu neramumu.. mes uzsisakem balandzio pabaigai, kazin ar praeis iki tada ar nelabai.. blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 02 06, 15:01)
Nu ką, šiandien naktį grįžom iš Hurgados  4u.gif  kas dėl oro, tai šilumos buvo soočiai  thumbup.gif  vėjas dienos beveik visą laiką buvo, vanduo gan šaltokas, bet pleže užuovėjoj buvo tikrai karšta karšta  smile.gif  jokių neramumų nesijautė, bet vis pažiūrėdavau cnn, vis sulaukdavau žinučių iš lietuvos su naujienom ir kai reikėjo išvažiuot jau mąstėm, kad gal laiku ir grįžtam, nes situacija, panašu, kasdien vis blogėjo  biggrin.gif  bet šiaip atostogos buvo nerealios  wub.gif

Ar kur nors keliavote, ar pasyviai ilsėjotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B-S-L @ 2012 02 06, 12:23)
musiskiai vaikai nuvaziuojant ir parvaziuojant miegojo, tai nepajuto kaip laikas prabego.
o jei autobuse keliautoju maziau, tai net galima vaikus paguldyti per dvi sedynes ir jau kaip lovoj beveik.
buvo keletas nusiskundimu is ju, kai vaiksciojom po koki objekta, kad pavargo, bet tokie pavieniai, kad juos ir uzmirsom.
galit drasiai keliauti ir su vaikais smile.gif

Matote aš pati esu buvusi ir Kaire ir Luksore blush2.gif ir tikrai pavargau , bet aš negaliu užmigti autobuse turiu tokią problemą, matyt tai davė savo.
Vaikai abu puikiai miega mašinoje, autobuse ar lėktuve, bet tas karštis, kad ir tam Karalių slėnį g.gif aš dėl to tik klausiu kaip jie tai pakelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 06, 15:35)
Ar kur nors keliavote, ar pasyviai ilsėjotės? 4u.gif

pasyviai 4u.gif nors važiavom tik grynai pailsėti, vietoj būnant mąstėm, gal aplankyt kažką, bet kas vakarą įsijungus CNN žinias parodydavo apie neramumus Egipte.. tai kadangi ne pirmą ir ne antrą kartą ten buvome, nelabai norėjosi ir rizikuoti važinėjant 4u.gif
Atsakyti
insanity , o kaip del oro vakarais? Kraunu lagaminus ir nezinau kiek tu siltesniu rubeliu isimesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 02 06, 22:42)
insanity , o kaip del oro vakarais? Kraunu lagaminus ir nezinau kiek tu siltesniu rubeliu isimesti  g.gif

man irgi tas idomu...girdejau, kad vakarais buna saltoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 02 06, 22:42)
insanity , o kaip del oro vakarais? Kraunu lagaminus ir nezinau kiek tu siltesniu rubeliu isimesti  g.gif

šitų rūbų vakarais prireikė- ir šiltesnės striukės, ir kartais net megztuko po striuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2012 02 06, 14:33)
baisu labai del tu neramumu.. mes uzsisakem balandzio pabaigai, kazin ar praeis iki tada ar nelabai..  blink.gif  unsure.gif

Patarimai nuo ka tik atvaziavusiu is Hurgados: nevaiksciuoti isiziuoje, saugoti tases, iseinant is kambario uzdaryti ir patikrinti langus ir duris. Dali pinigu laikyti seife, dali paslepi lagamine, dali su saim arba korteleje. I Hurgados centra geriau nevaziuoti, jei nenorite susidurti su paaugliu-vagisiu gaujomis ir girdeti sau i nugara keiksmazodzius (nors ir nesupranti ka butent pasako, bet tikrai neko gero) Grubiai nesneketi, nes pikti ir greitai uzsilepsnoja (metai nuo revoliucijos praejo o ju gyvenimas tik pablogejo verysad.gif ). Ir dar - geriaiu kvesti taksi ten ir atgal, kad lauktu ir butinai paprasyti kad reception uzrasytu taksi numeri.
Atsakyti
Musu laukia kelione kovo pradzioje,agentura tikina,kad nepavojinga,graziai prasem nutraukti sutarti,nesutinka,kelione keisti atsisako,kazkaip nezmoniskai,tai protingiausia is viso nevykti niekur is viesbucio?
Atsakyti
QUOTE(LARSA @ 2012 02 07, 10:56)
Patarimai nuo ka tik atvaziavusiu is Hurgados: nevaiksciuoti isiziuoje, saugoti tases, iseinant is kambario uzdaryti ir patikrinti langus ir duris. Dali pinigu laikyti seife, dali paslepi lagamine, dali su saim arba korteleje. I Hurgados centra geriau nevaziuoti, jei nenorite susidurti su paaugliu-vagisiu gaujomis ir girdeti sau i nugara keiksmazodzius (nors ir nesupranti ka butent pasako, bet tikrai neko gero) Grubiai nesneketi, nes pikti ir greitai uzsilepsnoja (metai nuo revoliucijos praejo o ju gyvenimas tik pablogejo verysad.gif ). Ir dar - geriaiu kvesti taksi ten ir atgal, kad lauktu ir butinai paprasyti kad reception uzrasytu taksi numeri.

manau cia biski perdetai apie sauguma schmoll.gif
mes gyvenom paciam sakalos centre, kas vakara iseidavom pasivaikscioti, paaugliai nepuola, ju beveik isvis nesimato, vos vienas kitas vaikas iki 10 kazkur metu. tiesa, budriems reiketu buti kaip ir visur. buvo tokiu veplu rusu, kuriuos apvoge pacioje viesbucio diskotekoje (zmogus nuo pat ryto budavo girtas, taip kad neaisku ar ji apvoge, ar pats pamete)... del taksi, tai jokiu problemu, ten ant priekinio stiklo yra tel nr "dlia zalob" (nusiskundimams), jei su taksistu kyla kokiu nors konfliktu, tereikia parodyti, kad skambint ruosiesi ir jokiu problemu nekyla.
siaip mano patarimas - pasiskaitykit kuo daugiau atsiliepimu apie viesbucius to kurorto, i kuri vaziuosit, susidarysit nuomone apie daugka. ir klauskit visko tik atvyke gido.
Atsakyti
QUOTE(B-S-L @ 2012 02 07, 11:48)
manau cia biski perdetai apie sauguma  schmoll.gif
mes gyvenom paciam sakalos centre, kas vakara iseidavom pasivaikscioti, paaugliai nepuola, ju beveik isvis nesimato, vos vienas kitas vaikas iki 10 kazkur metu.

thumbup.gif Pritariu cool.gif

Mes taip pat gyvenome centre Sakalos, vaikščiodavome dažnai, nepuolė niekas, o atidumas - reikalingas visur ir visada tongue.gif
Atsakyti
O kažin keliones į Kairą organizuoja? g.gif Man vis tiek kažkaip norisi tas piramides pamatyt ax.gif
Atsakyti