Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(čikuraku @ 2012 02 02, 23:10)
bet nedrisciau teigti, kad kazkoks siaubas baubas gyvena ir kad visi sunegaluos...

taip neteigiau.
---
negirdėjot apie vaikutį, gulėjusį komoje porą savaičių po kelionės į Egiptą? žiauri istorija.
---
o alkoholis ir cola tikrai padeda biggrin.gif sena senų keliautojų po trečiąsias šalis išmintis.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2012 02 02, 23:10)
ir dar kad coca cola, padetu nuo virskinimo ar apsinuodijimo...

Nu kaip jums bebūtų keista, bet tai viena iš patikimų profilaktikos priemonių.
O kad jums nieko nenutiko, tai tik džiaukitės, bet tai neįrodo, kad visi nuo pavojaus apsaugoti. Taip kad patarimai čia tikrai vertingi.
Atsakyti
Tai jau tikrai, geriau turėt. Nors kiek aš keliavau, niekur nenutiko nieko baisaus, ir Egipte daug kartų buvau, viskas buvo gerai. Bet atsarga gėdos nedaro.
Nepirkit puse vaistinės, pirkit tik ketvirtadalį mirksiukas.gif
Atsakyti
Partizane, aciu uz patarimus, tikrai pasinaudosim 4u.gif
Vaistu tikrai nepirksiu, musu seimoj geriausia profilaktika nuo viduriavimo, azuolu zieves arbata. Svarbu nepadauginti, tada jau gali reiketi nuo atvirkstinio varianto hihihi.gif
Kad coca-cola gali gelbeti tokiu atveju, tai man akivaizdziai tiketina, nes net rudis nuo metalo neuda, tai ir bet kokia zaraza turetu sunaikinti biggrin.gif
Del vandens jau girdejau, dekui del suciu ir leduku mirksiukas.gif
Alkoholio as asmeniskai negeriu, nebent kokio vynelio, bet abejoju, kad noresiu. Nebent jus mane itikinsit, kad virskinimui super butina biggrin.gif
O tai kaip dabar su tom rozetem daryti? Jie neturi reikalingu perejeju (itariu, nusisnekejau)?
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 02 03, 00:52)
Partizane, aciu uz patarimus, tikrai pasinaudosim  4u.gif
Vaistu tikrai nepirksiu, musu seimoj geriausia profilaktika nuo viduriavimo, azuolu zieves arbata. Svarbu nepadauginti, tada jau gali reiketi nuo atvirkstinio varianto hihihi.gif
Kad coca-cola gali gelbeti tokiu atveju, tai man akivaizdziai tiketina, nes net rudis nuo metalo neuda, tai ir bet kokia zaraza turetu sunaikinti  biggrin.gif
Del vandens jau girdejau, dekui del suciu ir leduku  mirksiukas.gif
Alkoholio as asmeniskai negeriu, nebent kokio vynelio, bet abejoju, kad noresiu. Nebent jus mane itikinsit, kad virskinimui super butina  biggrin.gif
O tai kaip dabar su tom rozetem daryti? Jie neturi reikalingu perejeju (itariu, nusisnekejau)?

Pas jus UK, yra trišakiai kištukai,Lietuvoje yra dvišakiai kištukai, Egipte yra dvišakiai kaip ir Lietuvoje, jei jūsų kištukai trišakiai, ūkinių prekių parduotuvėse ar elektronikos parduotuvėse pasieškokite perėjimų iš trišakio į dvišakį.

http://www.mytrendyp...pter-2011-1.jpg
Atsakyti
Mano brolis daug metu gyvena Svedijoj, ten vaikus augina. Tai gydytojai esant pilvo susirgimam vaikam ir suaugusiems liepai gerti coca cola. Man buvo sokas kai pries keleta metu jis man tai pasakojo. Susirgus mano mergaitei roto virusu, buvom labai jau prastos bukles, gulejom prie lasiniu, tuomet gydytoja sako jus pabandykit coca colos. gerai, kad jau zinojau kad kitose salyse tikrai taip yra gydoma, kitaip infarkta buc gavus lotuliukas.gif

O del bakterijos tai cia kaip papuola ar pasigausi ar ne. Si karta siek tiek kaska su vyru pasigavome. Bet tikrai nieko baisaus, B tai veme, viduriavo, bet tai truko 1 valanda, paskui viskas ciki buvo. O man tai tokie skausmai pilvo buvo unsure.gif , bet daugiau nieko biggrin.gif Nors mes labai renkames ka valgyti, nevalgom jokiu misrainiu, makalyniu..., nu bet kaip su vyru kalbejomes, nu netikim kad pvz. agurkus plauna su vandeniu is buteliuku .
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2012 02 03, 00:10)
uz visus niekas niekada negarantuos, bet kaip idiotai susipirkom puse vaistines, o neprireike ne puse tabletytes...bet nedrisciau teigti, kad kazkoks siaubas baubas gyvena ir kad visi sunegaluos...ir dar kad coca cola, padetu nuo virskinimo ar apsinuodijimo...

kadangi turejot puse vaistines tai ir nieko neatsitiko, mums viena karta Turkijoj prireike vaistu gerklei, gyvenime nebuciau sugalvojus ju veztis lotuliukas.gif . Tai dabar irgi isidedu didesne puse vaistines, o tik neisidek ir aisku prireis lotuliukas.gif coco-cola Egipte reikia gerti, kad ir kaip nesveika Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuse40: 03 vasario 2012 - 09:41
QUOTE(mamuse40 @ 2012 02 03, 10:39)
kadangi turejot puse vaistines tai ir nieko neatsitiko, mums viena karta Turkijoj prireike vaistu gerklei, gyvenime nebuciau sugalvojus ju veztis lotuliukas.gif . Tai dabar irgi isidedu didesne puse vaistines, o tik neisidek ir aisku prireis  lotuliukas.gif coco-cola Egipte reikia gerti, kad ir kaip nesveika Lietuvoj smile.gif

Kad šnapsas negelbėja nuo bet kokio apsinuodijimo ir tuo labiau nuo egzotinės basilos jums pasakys bet kuris žmogus turintis medicininį išsilavinimą cool.gif Asmeniškai aš negeriu, nei šnapso, nei coca colos tiek LT tiek Egipte, tiek Turkijoj ir per 12 kartų neteko apsinuodyt, nors valgau ne tik viešbučiuose bet ir vietinese kavinese 4u.gif
Atsakyti
na as ne puse vaistineles, bet manau butiniausi vaistukai nuo skrandzio, nuo viduriavimo ir nuo skausmo smile.gif o ka reikia detis pusei vaistineles as neisivaizduoju g.gif
tai nesuprantu,ten to prasimuisi vandens duoda is buteliu ar reikia savo vestis? smile.gif ir su uo tas rankas dezinfekuoti, reikia vestis kokia priemone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 03, 12:43)
na as ne puse vaistineles, bet manau butiniausi vaistukai nuo skrandzio, nuo viduriavimo ir nuo skausmo smile.gif  o ka reikia detis pusei vaistineles as neisivaizduoju g.gif 
tai nesuprantu,ten to prasimuisi vandens duoda is buteliu ar reikia savo vestis?  smile.gif ir su uo tas rankas  dezinfekuoti, reikia vestis kokia priemone?  smile.gif

Kai kuriuose viesbuciuose dezinfekcinio skycio buna prie restoranu (issispaudi ant rankos kaip muila). Bet mes visad vezames savo, kad vaikui papurskinet karts nuo karto. Kaip sako, atsarga gedos nedaro, ir pagr. vaistukus visad pasiimam, kartais prireikia, kartais ne, kartais skolinam savo tautieciams mirksiukas.gif
Mes sita vezames:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 03 vasario 2012 - 12:04
QUOTE(jujuka @ 2012 01 13, 10:34)
Planuojam sausio 22 į Sharm el sheichą. Gal žinote ar dabar organizuojamos keliones iki Kairo ir piramidžių, nes įvairių nuomonių išgirstu, kad po praeitų metų neramumų šių kelionių nelabai organizuoja... g.gif

novaturas sausio men nebeveza i kaira. siaip galima prasyti gido, kad suorganizuotu su ju vietine kompanija, kuri veza - TRAVCO.
bet tikrai nerekomenduociau niekur vaziuoti... atostogu juk vaziuojat pailseti, o ne ekstremaliu atostogu "aptureti" g.gif
mes buvom hurghadoj sausio viduryje, tai neveze tik i kaira, bet kiek zinau jau atsisake ir i luxora vezti turistus.
su vyru dziaugiames, kad kaip tik laiku is ten gryzom, nes ta pacia diena, kai tik isvaziavom, prasidejo autobusu uzgrobimai... verysad.gif
Atsakyti
Mes paprasciausiai is LT nusiperkam dregnu serveteliu rankoms (yra kosmetikos skyriuje bent jau Maximose keliu rusiu), kurios ir dezinfekuoja. Nepamainomas dalykas keliaujant ar prie baseino, juk islipus kaskart nepulsi i kambarius ranku plaut, o vaikai tai ta, tai ta ciupineja ir vis prie veido rankom makaluoja, geria, uzkanda... tik spek ziuret. Man jos labai padeda. Didesnese Maximose maciau prie kasu yra dezinfekavimo skystis/zele nedideliuose ipakavimuose. Anksciau pirkdavom vaistinese. Patogu irgi.
Gydytojai net turi tarp saves toki prietara: jei neturi vaistu, ju butinai prireiks, todel mes visada ju turim. Ir nerizikuociau su vaikais kitaip. Buvo nesuprantanciu, kaip galima puse vaistines temptis ax.gif Juk vaikai, o galu gale ir pats gali ir isibrezt, kad ir i tuos pacius koralus, ar stipriau susizeist, ne tik pilvo problemu apturet. Imam ir pleistriuku. Kai pirma karta vaziavom, ekskursijoje vienai moterytei basutes taaaip nutryne. Butumet mate, kaip nusvito veidas gavus pleistriuka biggrin.gif Taigi nezinai, kada ko prireiks. Atrodo smulkmena, o va kaip gaunasi 4u.gif
Atsakyti