Vajej , kaip cia visos isgyre Egipta Na buvau as karta, nardziau tik tuo pavirsiniu nardymu, tikrai grazu, bet jau netoks ispudis kaip cia visos pasakoja, matyt dar ir zmogus zmogui nelygus
Nuotraukos is povandeninio pasaulio pasakiskos
I Egipta labai noriu, nes pirmaji karta neaplankem piramidziu, tad pazadejau del ju grist, bet deja siam kartui atmestas sis variantas.
Turkijoje buvome pirma karta, deja tik 3* tad maisto labai isgirt negaliu, ka daugelis dievina ten, viesbutis buvo ne pirmoje juostoje, kas velgi buvo minusiukas, kas laiausiai istrigo tai raftingas, nerealiai noriu pakartot o ir siaip ten sugrizt ir atrast ta Turkija , kuria ten suranda kiti
Ir galiausiai Kreta, kuri man labiausiai patiko, maistas artimiausias mano skoniui ir net labai, Patogumas issinuomoti automobili ir keliauti nepriklausomai noresiu ir ten kazka sugrizt
O siam kartui kaip ir sakau tenka rinktis kazka, bet vis nenusprendziu ka, o dar mb stabdo, kad pinigu ner, bet kada jau ju yra
QUOTE(leelouuu @ 2012 01 30, 18:12)
ar gavot koki email'a is agenturos del nesklandumu?
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 30, 00:38)
Nuostabios nuotraukos.
Mes taip pat per išankstinius įsigijome kelionę, bet ji dar negreitai, birželio mėn. Tai, tikiuosi, neramumai nuslūgs. Su vaikučiais keliausim, tai iš vis baisu skaityti tuos straipsnius. Egipte jau esam buvę, tik be vaikų, daugelį objektų esam aplankę, tai šį kartą žadam pasyviai keliauti, tai dėl ekskursijų neimam į galvą. Tačiau vis tiek neramu...
Mes skrendam sestadieni. bet nieks nieko neraso, turbut viskas ok. baimes yra, bet manau viskas bus ok. agenturoj sake, kad lektuvas pilnutelis, nieks neatsisake keliones.
Man tai kuo toliau, tuo baisiau
Skrendam jau kita treciadieni, kazko neramu man.
Skrendam jau kita treciadieni, kazko neramu man.
Jau antra diena atrodo jokiu blogu ziniu is Egipto
Plaukti as moku, bet va bijau paniskai buti po vandeniu ir plaukti ten kur gilu, atrodo kojas kas surakina kai zinau,kad gilu po manim beje, mes i Taba ,tai nezinau ar ten taip grazu kaip kituose kurortuose . Dar karta pasikartosiu, nuotraukos fantastiskos
va cia tai nebijociau tada, reikes isbandyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 22:42)
iki kovo dar ir plaukti gali pramokti ten su tuo glass boat plaukimas tai tikra parodija ! uzsirasyk i baseina ir pirmyn, zuvys ten ant kranto niekur toli nereiks nei tau plaukti !
Plaukti as moku, bet va bijau paniskai buti po vandeniu ir plaukti ten kur gilu, atrodo kojas kas surakina kai zinau,kad gilu po manim beje, mes i Taba ,tai nezinau ar ten taip grazu kaip kituose kurortuose . Dar karta pasikartosiu, nuotraukos fantastiskos
QUOTE(sraige @ 2012 01 29, 22:54)
grazu labai, gaila, kad turiu vandens fobija, bet man Egiptas neprilygs Turkijai vistiek, kad ir nenardau, vien braidant kiek groziu gali pamatyt o ir Turkijoj vasario men. salta, o musu seimyna tik tokiu metu gali keliauti, duok D, kad vikas butu ramu...
tas laivas ne visiskai yra povandeninis, puse jo panires su stikliniu dugnu, gali betkada islipt i virsu jei nori
Papildyta:
va, google radau kaip atrodo http://www.google.lt...r...024&bih=540
tas laivas ne visiskai yra povandeninis, puse jo panires su stikliniu dugnu, gali betkada islipt i virsu jei nori
Papildyta:
va, google radau kaip atrodo http://www.google.lt...r...024&bih=540
va cia tai nebijociau tada, reikes isbandyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 22:42)
iki kovo dar ir plaukti gali pramokti ten su tuo glass boat plaukimas tai tikra parodija ! uzsirasyk i baseina ir pirmyn, zuvys ten ant kranto niekur toli nereiks nei tau plaukti !
na štai čia aš nesutinku būnant ten, išmokti paviršinio nardymo (o ir giluminio) yra daug didesnė motyvacija, matant tokius vaizdus... kažkaip net ir baimės mažiau.
na bent jau man buvo bėda, kad negalėjau prisiversti kvėpuoti pro burną. net ir kaskart nuvykus ten ar kitus pasnorklinti, pirmas panirimas man būna su gera doze streso. tačiau išmokstu suvaldyt.
na žodžiu ten, aš panėriau veidą su akiniais ir išvydau tooooookį grožį, kad net nusikeikiau, na nejau aš neišmoksiu! ir išmokau labai greit. ir dabar už vyrą trigubai ilgiau ir dar geriau snorklinu.
beje, giluminiu irgi nardžiau, bet man tokiai tinginei paviršinis gal kiek geriau, mažiau pasiruošimo. sėdi pliaže, šast, pašokai, kaukę ant veido ir jau jūroj
QUOTE(lilget @ 2012 01 30, 15:15)
Vajej , kaip cia visos isgyre Egipta Na buvau as karta, nardziau tik tuo pavirsiniu nardymu, tikrai grazu, bet jau netoks ispudis kaip cia visos pasakoja, matyt dar ir zmogus zmogui nelygus
ne žmogus žmogui nelygus, o vieta vietai
jei nepasisekė su pakrante tai... nepasisekė. dabar jau važiuodami žinome galybę niuansų kur gera krantinė nardymui, kur šiaip sau... o jei Hurgadoj, tai pakrantės iš viso parodija, ten rifo nėra. o ten, kur skelbiama kad yra, tai... parodija, ne rifas. belieka tik laivu išplaukt, bet irgi reikia žinoti tinkamas vienas.
aix2011, tavo nuotraukos nuostabios!!!
mano kelios... kuklios...
šis mano numylėtinis
o čia maniškė iš viršaus grožėjosi, o aš ir apačios
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 30, 23:08)
. sėdi pliaže, šast, pašokai, kaukę ant veido ir jau jūroj
jei nepasisekė su pakrante tai... nepasisekė. dabar jau važiuodami žinome galybę niuansų kur gera krantinė nardymui, kur šiaip sau... o jei Hurgadoj, tai pakrantės iš viso parodija, ten rifo nėra. o ten, kur skelbiama kad yra, tai... parodija, ne rifas. belieka tik laivu išplaukt, bet irgi reikia žinoti tinkamas vienas.
Labai drasiai pasakyta , bet tebunie
Viesbucio pakrante gal ir nebuvo ispudinga, nors vyras tai kol as kepindavausi amzinai mirko ties vienu rifu, o su tuo laivu, kuris turi stikla po vandeniu plaukem ir i spec vietas buvom isleisti nardyt, bet man tai nebuvo kazkas tokio, kad 20lkartu grisciau i Egipta, todel pagal save teigsiu, kad zmogus -zmogui nelygus
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 30, 22:08)
taip pat labai grazios foto
o tai ten tos zuvytes sau aplink kojas taip ir plaukioja nieko nebijodamos, nesikandziodamos?
QUOTE(aftersun @ 2012 01 31, 00:46)
taip pat labai grazios foto
o tai ten tos zuvytes sau aplink kojas taip ir plaukioja nieko nebijodamos, nesikandziodamos?
taip ir plaukioja, nesikandzioja as su vaiku bebraidydama tiek tu zuvu prifotkindavau ir eziu, krabu
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 30, 23:08)
nieko sau kuklios
šaunuolė
nieko sau kuklios
šaunuolė