Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Jofky @ 2012 01 29, 21:44)
Aš 2009 m buvau Hurgadoj, bet toks jausmas, kad buvau ne tame orouoste apie kurį jūs kalbate  blink.gif

mes 2011 gruodi.
Atsakyti
as pilnai suprantu jus tie kas ten neplaukot, tai kam jums tas sarmas ar hurgada,jums tikrai geriau turkija ar tenerifai,ar graikija ,ten ir viesbuciai aukstesnio lygio,ir purvo maziau,zalumos daugiau ir tt.bet tie kas plauko red sea tikras rojus!man asm ir egiptieciai faini zmones niekas ten prie manes nesikabineja ir ikyriai nelenda, manau cia labai daug ir nuo paciu keliautoju priklauso thumbup.gif man egipte patinka viskas j'adore EGYPTE ir labai labai man gaila del visu tu ivykiu! o ypac del tu visu beprasmiu mirciu !
user posted image

dar imetu kelias fotkes
user posted image
wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 22:00)
taip cia mano nuotraukos as anksciau daug nardziau skrisdavau tik i safari ty atskrendi ir tiesiai i laiva ir plauki  savaite arba 2 tik laivas ir raudonoji jura ! labai faina ... wub.gif jei tu aftersun dar nebuvai EGIPTE tai dabar tikrai ne tas momentas ten vaziuoti,zmones ten kariauja ir tegul jie ten kariauja, nereikia ten lysti  doh.gif ! kada nors vistiek situacija susitvarkys tada ir galesi ramiai nuvaziuoti piramides pamatyti, luxora ,nila  thumbup.gif. O jei nori pradeti plaukioti su kauke tai pradek nuo baseino eik plaukioti i baseina ir kai jau zmoniskai pramoksi tada ir galvos nebebijosi po vandeniu ikisti,raudonoje juroje nebutina nardyti galima su kauke pamatyti labai labai daug ir labai graziu dalyku wub.gif !

tikrai taip faina wub.gif
nezinau as dar kaip su ta kelione bus,ji isankstine, dalis sumos jau sumoketa, tai jei atsauks keliausiu kitur, jei ne,ir iki kovo menesio neramumai aprims, teks keliauti,nes pinigeliu niekas negrazins

QUOTE(sraige @ 2012 01 29, 22:10)
oho thumbup.gif fantastiskos foto mirksiukas.gif
as irgi bijau nardyt, tai plaukiu su povandeniniu laivu, aisku nera to kaifo kuri patiria nardytojai, bet vis sis tas biggrin.gif  4u.gif

tai as jauciu bijociau ir su povandeniniu laivu plaukti ax.gif kazkaip saugiausiai ant vandens jauciuosi tik laive, o po vandeniu man tikriausiai prasidetu panika blush2.gif
Atsakyti
iki kovo dar ir plaukti gali pramokti ten su tuo glass boat plaukimas tai tikra parodija ! uzsirasyk i baseina ir pirmyn, zuvys ten ant kranto niekur toli nereiks nei tau plaukti thumbup.gif!
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 30, 00:38)
dar imetu kelias fotkes

grazu labai, gaila, kad turiu vandens fobija, bet man Egiptas neprilygs Turkijai vistiek, kad ir nenardau, vien braidant kiek groziu gali pamatyt wub.gif o ir Turkijoj vasario men. salta, o musu seimyna tik tokiu metu gali keliauti, duok D, kad vikas butu ramu...
QUOTE(aftersun @ 2012 01 30, 00:38)

tai as jauciu bijociau ir su povandeniniu laivu plaukti  ax.gif  kazkaip saugiausiai  ant vandens jauciuosi tik laive, o po vandeniu man tikriausiai prasidetu panika  blush2.gif

tas laivas ne visiskai yra povandeninis, puse jo panires su stikliniu dugnu, gali betkada islipt i virsu jei nori smile.gif
Papildyta:
va, google radau kaip atrodo http://www.google.lt...r...024&bih=540
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 01 29, 15:35)

o kas gali palyginti kur geriau Turkijoj ar Kanaruos?

manau, kad gerai ir ten, ir ten biggrin.gif tiesiog kaip kazkuri minejo, pasirinkimas priklauso nuo to, ko labiau norisi smile.gif mes tai turbut link kanaru trauksim, jei jau nelemta panardyt, tada skrisim po ugnikalnius pasikarstyt biggrin.gif nors svarstem ir ta pacia turkija, bet musu datai ten dar saltoka... ir apie tunisa galvojom rolleyes.gif

QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 20:42)
kaip partizane teisingai issireiske kad raudonoji jura tikru tikriausias perlas, o gal net deimantas europieciams
buvo nebrangiai ir greitai pasiekiamas,o kitos salys apie kurias cia labai daznai rasot kaip Turkija,Kanarai, Graikija
tai visai is kitos operos ,cia net nera ka ir lyginti su EGIPTU ,visai kita kultura, kitas klimatas,
kita jura! Taip tas kas nenardo ir nesidomi povandeniniu gyvenimu tai apzvalgines keliones po Egipta 1 ar 2
kartus pilnai uztenka! Didziausi deimantai juk po vandeniu... wub.gif

kokios grazios foto wub.gif butent del sito grozio plius del egzotikos mes ir norejom i egipta smile.gif
o kad kanarai, turkija ir egiptas nesulyginami, tai faktas smile.gif tiesiog jei nepavyks i egipta nuskrist, reikia ieskot alternatyvu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takasa: 30 sausio 2012 - 02:22
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 21:42)
Turkija,Kanarai, Graikija
tai visai is kitos operos ,cia net nera ka ir lyginti su EGIPTU ,visai kita kultura, kitas klimatas,
kita jura! Taip tas kas nenardo ir nesidomi povandeniniu gyvenimu tai apzvalgines keliones po Egipta 1 ar 2
kartus pilnai uztenka! Didziausi deimantai juk po vandeniu... wub.gif

drinks_cheers.gif Man dviejų kartų tikrai neužteko mirksiukas.gif Nors ir nenardau, bet daug pamatau ir su kauke paviršiuj plūduriuodama thumbup.gif
Foto super wub.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 29, 22:05)
dabartinis oro uostas irgi ne stebuklas  cool.gif

Man visai tas pats koks oro uostas. Kiek gi jame būni mirksiukas.gif

QUOTE(Takasa @ 2012 01 30, 03:19)
ir apie tunisa galvojom rolleyes.gif

o kad kanarai, turkija ir egiptas nesulyginami, tai faktas smile.gif tiesiog jei nepavyks i egipta nuskrist, reikia ieskot alternatyvu..

Man asmeniškai Tunise nepatiko schmoll.gif Nėr ką lygint su Egiptu. Kad tų alternatyvų netiek daug, nebent galima atostogas atidėt vėliasniam laikui g.gif Mes, jei dabar atšauks kelionę, imsim pinigėlius, nes tokiu laiku nėr kur važiuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 30, 05:48)
Kad tų alternatyvų netiek daug, nebent galima atostogas atidėt vėliasniam laikui g.gif Mes, jei dabar atšauks kelionę, imsim pinigėlius, nes tokiu laiku nėr kur važiuot rolleyes.gif

tai,kad tu alternatyvu begales..vyksti iki Frankfurto ir is ten leki i egzotines salis ir daug pigiau nei is LT..Tailandus,Meksikas,Sri Lankas,Maldyvus ir t.t. ir t.t. ir t.t pasirinkimas didziulis vadinamuju paskutiniu minuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 30, 08:54)
tai,kad tu alternatyvu begales..vyksti iki Frankfurto ir is ten leki i egzotines salis ir daug pigiau nei is LT..Tailandus,Meksikas,Sri Lankas,Maldyvus ir t.t. ir t.t. ir t.t pasirinkimas didziulis vadinamuju paskutiniu minuciu mirksiukas.gif

Mes mėgstam patogiai - nuo taško A iki taško B. Nelabai už tokius pinigėlius, kuriuos mokam už Egiptą, pakeliausi kokioj Meksikoj, Šri lankoj ar kitur (patogiai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 23:38)
as pilnai suprantu jus tie kas ten neplaukot, tai kam jums tas sarmas ar hurgada,jums tikrai geriau turkija ar tenerifai,ar graikija ,ten ir viesbuciai aukstesnio lygio,ir purvo maziau,zalumos daugiau ir  tt.bet tie kas plauko red sea tikras rojus!man asm ir egiptieciai faini zmones niekas ten prie manes nesikabineja ir ikyriai nelenda, manau cia labai daug ir nuo paciu keliautoju priklauso thumbup.gif man egipte patinka viskas j'adore EGYPTE ir labai labai man gaila del visu tu ivykiu! o ypac del tu visu beprasmiu mirciu ! 
user posted image

dar imetu kelias fotkes
user posted image
wub.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 30, 06:48)
Man asmeniškai Tunise nepatiko schmoll.gif Nėr ką lygint su Egiptu. Kad tų alternatyvų netiek daug, nebent galima atostogas atidėt vėliasniam laikui g.gif Mes, jei dabar atšauks kelionę, imsim pinigėlius, nes tokiu laiku nėr kur važiuot rolleyes.gif

O man tunisas poilsinei (na jau visai tokiai poilsinei-jura, plezas, viena kita ekskursija....) kelionei pasirode visai nieko g.gif na bet as tik teoriskai svarstau, nes nesu buvus smile.gif
Vat tame ir beda, kad perkelt atostogu neiseina. Rugsejui esam suplanave turistiakine kelione, tai vasara jau nelabai is darbu isleis, reikia dabar planuotis smile.gif
O vat alternatyvu, jei nori pigiai ir arti, tikrai ne per daugiausiai smile.gif tarkim kuba tikrai gaunasi brangiau nei kanarai smile.gif
Atsakyti
deja bet alternatyvos Egiptui nera,niekur nerasi po 3-4 val skrydzio is EUROPOS miestu raudonos juros uz tokia kaina! Egiptas yra visapusiskai unikalus tiek po vandeniu, tiek virs vandens,raudonoji jura yra itraukta i graziausias pasaulio nardymo vietas.cia kas neplauko tai jiems viskas vienodai egiptai,meksikos, maldyvai, srilankos ir tt,deja bet tie kas plauko tai puikiai zino skirtumus thumbup.gif !
p.s. tunise man irgi nepatiko lygiai taip pat kaip ir maroke ,ka ten zmones randa nzn?
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 01 30, 07:54)

jm parasyk konkreciai kiek jau ir kur, ir uz kiek,jau buvai nulekusi i egzotines salis is frankfurto su lasminute skrydziais!
Atsakyti