QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 29, 21:37)
ane? Hurgados oro uostas atsilikimo pavyzdys. Vienu metu laukia virs 400 zmoniu prie vienu vartu (tiksliau, duru i lauka), nes 20 min skirtumu i du lektuvus autobusai ves. Kedziu minimum (sedejom ant zemes), svieslenciu nera, info absoliutus 0. Kad jau laipins i lektuva, suzinai is sukaujancio diedo, kuris vaiksto ir pranesineja, pvz "Helsinki, Finnair", "Oslo, Primair" su sunkiai suprantamu akcentu. Jei kazko truksta, tas pats diedas vaiksto po oro uosto erdve ir sukauja. Nezinau, kur cia superiskumas
Mes priskyrem afrikietiskam atsilikimui
nu tai gi i afrika ir skendat,o ko jus norit kad jie butu kaip Europoje,tai kur tas kelioniu kaifas jei visa zeme bus tokie kaip mes ,ko noret is ju,man tai liux relax ,ten juk viskas inshala !!! o man ir blogiau yra buve lauki lektuvo i ar is vilnius klausi kur lektuvas is VNO leidziasi sako :nera jokio lektuvo,nera net tokios destination !!
! afrique ko noret is ju ,as todel ir nebevaziuoju ten dabar ,nes maza kas tai niekas jums nepades ir galesit raudoti visa likusi gyvenima! ten gerai kol viskas gerai o jei negerai tai tiesiai pas alla.........
Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 01 29, 21:40)
kaip grazu... cia pati fotografavai? as paniskai bijociau nardyti, tai i si grozi galiu tik is nuotrauku paziureti
taip cia mano nuotraukos as anksciau daug nardziau skrisdavau tik i safari ty atskrendi ir tiesiai i laiva ir plauki savaite arba 2 tik laivas ir raudonoji jura ! labai faina ...
jei tu aftersun dar nebuvai EGIPTE tai dabar tikrai ne tas momentas ten vaziuoti,zmones ten kariauja ir tegul jie ten kariauja, nereikia ten lysti
! kada nors vistiek situacija susitvarkys tada ir galesi ramiai nuvaziuoti piramides pamatyti, luxora ,nila
. O jei nori pradeti plaukioti su kauke tai pradek nuo baseino eik plaukioti i baseina ir kai jau zmoniskai pramoksi tada ir galvos nebebijosi po vandeniu ikisti,raudonoje juroje nebutina nardyti galima su kauke pamatyti labai labai daug ir labai graziu dalyku
!