Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

as tai esu is tu kurie buvo egipte apie 20 k! iki 10 k dar galima buvo skaiciuoti poto jau nebera prasmes!EGIPTAS ir raudonoji jura buvo super vieta rudeni ir pavasari, taciau prasidejus neramumams ,kaip as sakau nera to blogo kas neiseitu i gera ,reiskia bus gera proga aplankyti kitas salis ,o Egiptieciai tegul sau revoliucinasi bet be musu 4u.gif , o tie kas domisi apie Jornadija tai nueikit i kelioniu reportazus,pabandysiu tema atgaivinti ir papildyti artimiausiu laiku ji istiesu nera issami biggrin.gif §
Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 18:19)
as tai esu is tu kurie buvo egipte apie 20 k! iki 10 k dar galima buvo skaiciuoti poto jau nebera prasmes!EGIPTAS  ir raudonoji jura buvo super vieta rudeni ir pavasari, taciau prasidejus neramumams ,kaip as sakau nera to blogo kas neiseitu i gera ,reiskia bus gera proga aplankyti kitas salis ,o Egiptieciai  tegul sau revoliucinasi bet be musu 4u.gif , o tie kas domisi apie Jornadija tai nueikit i kelioniu reportazus,pabandysiu tema atgaivinti ir papildyti artimiausiu laiku ji istiesu nera issami biggrin.gif §

tikrai prancuzas buvo nusautas sarme ir pas mus taip raso ,bet per zinias nieko negirdejau
http://www.lemonde.f...36032_3212.html
Atsakyti
Kanarai su Turkija nesulyginami. Jei domina "viskas įskaičiuota" poilsis, tai Turkijoje bus daugiau iš ko rinktis. bet Kanaruose yra kitų privalumų. pasižiūrėkite nuotraukas, pasiskaitykit apžvalgas, bus aiškiau, kokio tipo atostogų norit...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 29, 20:18)
Kanarai su Turkija nesulyginami. Jei domina "viskas įskaičiuota" poilsis, tai Turkijoje bus daugiau iš ko rinktis. bet Kanaruose yra kitų privalumų. pasižiūrėkite nuotraukas, pasiskaitykit apžvalgas, bus aiškiau, kokio tipo atostogų norit...

buvau ir Turkijoje ir Kanaruose.Na Kanarai nerealus man, tiesiog svajones issipildymas,o Turkija ir gi patiko, nors man dar nebuvo nei vienos keliones, kad nepatiktu.Tiesiog Turkija arciau ir pigiau, tai galesit bet kada nuvykti. Tai rekomenduociau Kanarus.Kovo pabaigoje buvo silta pakankamai,nors vandenyno vanduo vesokas.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 29, 16:42)
Labai sudėtinga atsakyti. Kai pabūni abiejuose šalyse, tada ir aišku pasidaro kur tau geriau. Jei nebuvot nei vienoj, tai jokio skirtumo kurią pasirinksit - patiks.  mirksiukas.gif
Mums pernai atšaukė kelionę, gali ir šiemet atšaukti g.gif

Esu Turkijoje buvusi, patiko labai, net nebezinau ar gali buti kur geriau ax.gif
pernai ir mums atsauke i Egipta,bet dabar kalbu su vyru sakau vel atsauks, sako ne tikriausiai, tada buvo politiniai motyviai, o dabar kitokie neramumai, tai nebezinau ko tiketis g.gif

QUOTE(jolantaO @ 2012 01 29, 20:04)
buvau ir Turkijoje ir Kanaruose.Na Kanarai nerealus man, tiesiog svajones issipildymas,o Turkija ir gi patiko, nors man dar nebuvo nei vienos keliones, kad nepatiktu.Tiesiog Turkija arciau ir pigiau, tai galesit bet kada nuvykti. Tai rekomenduociau Kanarus.Kovo pabaigoje buvo  silta pakankamai,nors vandenyno vanduo vesokas.

as ta pati galeciau pasakyti apie Tukija, kaip svajones issipildymas, nereali ji man. Tai jei ta pati sakote ir apie Kanarus reikes i ta puse pradeti zvalgytis 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kaip partizane teisingai issireiske kad raudonoji jura tikru tikriausias perlas, o gal net deimantas europieciams
buvo nebrangiai ir greitai pasiekiamas,o kitos salys apie kurias cia labai daznai rasot kaip Turkija,Kanarai, Graikija
tai visai is kitos operos ,cia net nera ka ir lyginti su EGIPTU ,visai kita kultura, kitas klimatas,
kita jura! Taip tas kas nenardo ir nesidomi povandeniniu gyvenimu tai apzvalgines keliones po Egipta 1 ar 2
kartus pilnai uztenka! Didziausi deimantai juk po vandeniu... wub.gif

user posted image
thumbup.gif
user posted image

mes kai pirma karta nusileidom Hurgadoje pries 14 metu kai dar ir normalaus oro uosto nebuvo, tai mano mama ir sako: o ka mes cia veiksim 2 savaites g.gif ???
Nieko baisaus per revoliucija bus maziau turistu raudonoji jura pailses nuo turistu thumbup.gif!

Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 20:42)
mes kai pirma karta nusileidom Hurgadoje pries 14 metu kai dar ir normalaus oro uosto nebuvo

dabartinis oro uostas irgi ne stebuklas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 29, 21:05)
dabartinis oro uostas irgi ne stebuklas  cool.gif

dabar jau super orouostas thumbup.gif ,ir Sarme ir Kaire pastate po nauja terminala !
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 21:20)
dabar jau super orouostas thumbup.gif ,ir Sarme ir Kaire pastate po nauja terminala !

ane? Hurgados oro uostas atsilikimo pavyzdys. Vienu metu laukia virs 400 zmoniu prie vienu vartu (tiksliau, duru i lauka), nes 20 min skirtumu i du lektuvus autobusai ves. Kedziu minimum (sedejom ant zemes), svieslenciu nera, info absoliutus 0. Kad jau laipins i lektuva, suzinai is sukaujancio diedo, kuris vaiksto ir pranesineja, pvz "Helsinki, Finnair", "Oslo, Primair" su sunkiai suprantamu akcentu. Jei kazko truksta, tas pats diedas vaiksto po oro uosto erdve ir sukauja. Nezinau, kur cia superiskumas g.gif Mes priskyrem afrikietiskam atsilikimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 20:42)
Didziausi deimantai juk po vandeniu... wub.gif

bigsmile.gif kaip grazu... cia pati fotografavai? as paniskai bijociau nardyti, tai i si grozi galiu tik is nuotrauku paziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 29, 22:37)
ane? Hurgados oro uostas atsilikimo pavyzdys. Vienu metu laukia virs 400 zmoniu prie vienu vartu (tiksliau, duru i lauka), nes 20 min skirtumu i du lektuvus autobusai ves. Kedziu minimum (sedejom ant zemes), svieslenciu nera, info absoliutus 0. Kad jau laipins i lektuva, suzinai is sukaujancio diedo, kuris vaiksto ir pranesineja, pvz "Helsinki, Finnair", "Oslo, Primair" su sunkiai suprantamu akcentu. Jei kazko truksta, tas pats diedas vaiksto po oro uosto erdve ir sukauja. Nezinau, kur cia superiskumas  g.gif Mes priskyrem afrikietiskam atsilikimui  g.gif

Aš 2009 m buvau Hurgadoj, bet toks jausmas, kad buvau ne tame orouoste apie kurį jūs kalbate blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 29, 21:37)
ane? Hurgados oro uostas atsilikimo pavyzdys. Vienu metu laukia virs 400 zmoniu prie vienu vartu (tiksliau, duru i lauka), nes 20 min skirtumu i du lektuvus autobusai ves. Kedziu minimum (sedejom ant zemes), svieslenciu nera, info absoliutus 0. Kad jau laipins i lektuva, suzinai is sukaujancio diedo, kuris vaiksto ir pranesineja, pvz "Helsinki, Finnair", "Oslo, Primair" su sunkiai suprantamu akcentu. Jei kazko truksta, tas pats diedas vaiksto po oro uosto erdve ir sukauja. Nezinau, kur cia superiskumas  g.gif Mes priskyrem afrikietiskam atsilikimui  g.gif

nu tai gi i afrika ir skendat,o ko jus norit kad jie butu kaip Europoje,tai kur tas kelioniu kaifas jei visa zeme bus tokie kaip mes ,ko noret is ju,man tai liux relax ,ten juk viskas inshala !!! o man ir blogiau yra buve lauki lektuvo i ar is vilnius klausi kur lektuvas is VNO leidziasi sako :nera jokio lektuvo,nera net tokios destination !! lotuliukas.gif thumbup.gif ! afrique ko noret is ju ,as todel ir nebevaziuoju ten dabar ,nes maza kas tai niekas jums nepades ir galesit raudoti visa likusi gyvenima! ten gerai kol viskas gerai o jei negerai tai tiesiai pas alla......... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 01 29, 21:40)
bigsmile.gif  kaip grazu... cia pati fotografavai?  as paniskai bijociau nardyti, tai i si grozi galiu tik is nuotrauku paziureti blush2.gif

taip cia mano nuotraukos as anksciau daug nardziau skrisdavau tik i safari ty atskrendi ir tiesiai i laiva ir plauki savaite arba 2 tik laivas ir raudonoji jura ! labai faina ... wub.gif jei tu aftersun dar nebuvai EGIPTE tai dabar tikrai ne tas momentas ten vaziuoti,zmones ten kariauja ir tegul jie ten kariauja, nereikia ten lysti doh.gif ! kada nors vistiek situacija susitvarkys tada ir galesi ramiai nuvaziuoti piramides pamatyti, luxora ,nila thumbup.gif. O jei nori pradeti plaukioti su kauke tai pradek nuo baseino eik plaukioti i baseina ir kai jau zmoniskai pramoksi tada ir galvos nebebijosi po vandeniu ikisti,raudonoje juroje nebutina nardyti galima su kauke pamatyti labai labai daug ir labai graziu dalyku wub.gif !
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 22:42)
Didziausi deimantai juk po vandeniu... wub.gif

oho thumbup.gif fantastiskos foto mirksiukas.gif

QUOTE(aftersun @ 2012 01 29, 23:40)
as paniskai bijociau nardyti, tai i si grozi galiu tik is nuotrauku paziureti blush2.gif

as irgi bijau nardyt, tai plaukiu su povandeniniu laivu, aisku nera to kaifo kuri patiria nardytojai, bet vis sis tas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti