Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Partizanė @ 2012 01 27, 22:09)
Kaip rašė mano bendramintė, aš panašiai - Egipte buvau keturis kartus (ir mielai važiuočiau dar), o Tenerifėj kartą, ir kitasyk nevevažiuočiau, nebent labai pigiai. Nors ten man patiko.

Pažįstu ir labiau išprotėjusių dėl Egipto - brolio šeima buvo nežinau net kiek kartų. Šešis, aštuonis?

bet jei jus buvote nemazai kartu Egipte del nardymo tai viskas suprantama...bet europines atostogos nesulyginamos nei arabiskose salyse..tad reikia skirti kas ko nori ir kas ko tikisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 27, 22:09)
Mėgstu arabų kraštus (nors pamėgau ne iš karto), ir vietinius žmones.

tai yra esminis skirtumas....megti arabu salis ir europa mirksiukas.gif jos kurortus,zmones ir artima mums kultura ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 27, 22:24)
i Kanaru salas skridom tiek pat laiko, kiek i Egipta, kur tas geroookai ilgiau  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 28, 00:09)
vat manau kad ne visai dėl to. čia labiau kažkas
Raudonoji jūra!!

pati buvau egipte 6 kartus, dabar važiuosiu 7tą kartą wub.gif ir per pirmus kartus aplankiau viską -piramides, Luksorą, spalvotą kanjoną, visas istorines vietas ir vietines grožybes (kaip safariai dykumoj, beduinai, submarinai ir tt).. aplankius visas grožybes sekė poilsis prie nuostabios raudonosios jūros, kuris poto perėjo į norą išsilaikyti naro licenziją, kad tą povandeninį grožį pažinti iš arčiau thumbup.gif tuomet sekė egipto lankymas besimėgaujant jūra, nardymu ir poilsiu biggrin.gif o dabar važiuoju į egiptą 7tą kartą, ten jau mano šalis, kuri brangi širdžiai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insanity: 28 sausio 2012 - 01:09
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 28, 00:24)
i Kanaru salas skridom tiek pat laiko, kiek i Egipta, kur tas geroookai ilgiau  g.gif

Į Kanarus mes skridom 6val, o į Egiptą-4,5val. Skirtumas yra mirksiukas.gif

QUOTE(JM @ 2012 01 28, 00:30)
bet jei jus buvote  nemazai kartu Egipte del nardymo tai viskas suprantama...bet europines atostogos nesulyginamos nei arabiskose salyse..tad reikia skirti kas ko nori ir kas ko tikisi 4u.gif
Papildyta:

tai yra esminis skirtumas....megti arabu salis ir europa mirksiukas.gif jos kurortus,zmones ir artima mums kultura ir t.t.
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Kuo nesulyginamos europinės atostogos? Kad ten viskas brangiau? mirksiukas.gif Už kainą, kurią moku Egipte už 5* viešbutį su didžiuliu kambariu ir išpuosėlėta didele teritorija, su maitinimu AI, Europoj galiu gauti tik 3*ekonominės klasės viešbutuką be maitinimo arba su pusryčiais. O grožis nepriklauso nuo to, kur tu būsi-Europoj ar Azijoj schmoll.gif Visur reikia pabūti ir savom akim pamatyti. O kultūra? g.gif Tam ir važiuoji, kad pamatytum skirtingą nei mūsų ir kuri mums patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 28 sausio 2012 - 05:57
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 28, 00:24)

Į Kanarus skridom 6 val. O į Egipta - 4.
Egipte 5 *= Europoj 4*
Atsakyti
Na mes skridom panasiai tiek i Kanaru salas, gal pusvalandis skirtumas, tai kaip ir jokio ax.gif Turbut esme pats Egiptas ir arabu kultura placiaja prasme. Arba patinka, arba uzknisa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 01 27, 21:13)
Aš nors ir neskaičiau, bet noras nuvykti į Jordaniją buvo didžiulis. Po buvimo ten, atsirado kita problema, noras pabut Jordanijoj nukrypus nuo ekskursijos kelio ir Petroj pabut ilgiau nei kelias valandas  biggrin.gif

ir as noreciau ilgiau nei kelias valandas, bet tikrai abejoju ar pavyks... smile.gif

QUOTE(Reenka @ 2012 01 27, 23:13)
mes irgi vasario 19 skrendam i seicha.planuose Jordanija...pernai keitem krypti i turkija...nu jei vel  doh.gif ..tikekimes viskas bus ok smile.gif

jei pavyks pasiekti Jordanija, prasinesk kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 01 27, 23:24)

tiesioginio skrydžio yra beveik panašiai (pusvalandžiu gal ilgiau). tačiau dauguma skrenda su persėdimais, kad pigiau būtų.
o jei skristi į Kanarus su Tezais ar Novaturu, tai Kanarai brangiau už Egiptą, tai irgi aktualu manau.
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 23:30)
tad reikia skirti kas ko nori ir kas ko tikisi

o kas neskiria? aš skiriu cool.gif

ir atsakiau vienai interesantei, kuo traukia Egiptas.
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 01 28, 15:34)
ir as noreciau ilgiau nei kelias valandas, bet tikrai abejoju ar pavyks...  smile.gif
jei pavyks pasiekti Jordanija, prasinesk kaip sekesi  4u.gif

ok.butinai papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Jordanija ir mano neišpildyta svajonė... dar nuo vaikystėj išvysto Indiana Džouns biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 28, 18:05)
Jordanija ir mano neišpildyta svajonė... dar nuo vaikystėj išvysto Indiana Džouns biggrin.gif

bet juk forume yra atskira tema JORDANIJA, as esu buvusi kelis kartus Jordanijoje labai patiko,nebent jei yra norinciu galeciau atgaivinti tema wub.gif !tikrai verta ir labai idomu nuvaziuoti bet ne kelioms valandoms kaip veza turistus is sarmo! prie didelio noro yra net tiesioginiai reisai SARMAS AMMANAS su Royal JORDANIAN thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 27, 23:09)

Pažįstu ir labiau išprotėjusių dėl Egipto - brolio šeima buvo nežinau net kiek kartų. Šešis, aštuonis?

Aštuonis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 28, 19:20)
bet juk forume yra atskira tema JORDANIJA, as esu buvusi kelis kartus Jordanijoje labai patiko,nebent jei yra norinciu galeciau atgaivinti tema wub.gif !tikrai verta ir labai idomu nuvaziuoti bet ne kelioms valandoms kaip veza turistus is sarmo! prie didelio noro yra net tiesioginiai reisai SARMAS AMMANAS su Royal JORDANIAN thumbup.gif  !

bet as ieskojau temos apie Jordanija,bet neradau... ax.gif
Atsakyti