Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 27, 13:43)
O kas Jumis ten taip traukia? kas labiausiai zavi?  blush2.gif

Pirmiausia šiltas oras sausio-vasario mėn., nelabai kitur yra kur tokiu metu nulėkti. Pavasaris ir ruduo - man gražūs ir LT, norisi "sutrumpint" žiemą blush2.gif
Toliau, yra daug ką aplankyti, per vieną kelionę nesinori vien pažintines vietas lankyti, norisi ir pasyvaus poilsio. Ir trečia, žemos kainos rolleyes.gif
Žinoma, nepatinka, kai vietiniai kabinėjasi, įkyriai siūlo savo prekes bei paslaugas, bet ilgainiui išmoksti to nebematyti ir nebekreipti dėmesio cool.gif

QUOTE(insanity @ 2012 01 27, 13:43)
gero skrydžio ir šaunių atostogų!  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 15:56)
Pirmiausia šiltas oras sausio-vasario mėn., nelabai kitur yra kur tokiu metu nulėkti.  Pavasaris ir ruduo - man gražūs ir LT, norisi "sutrumpint" žiemą  blush2.gif
Toliau, yra daug ką aplankyti, per vieną kelionę nesinori vien pažintines vietas lankyti, norisi ir pasyvaus poilsio. Ir trečia, žemos kainos  rolleyes.gif
Žinoma, nepatinka, kai vietiniai kabinėjasi, įkyriai siūlo savo prekes bei paslaugas, bet ilgainiui išmoksti to nebematyti ir nebekreipti dėmesio  cool.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau sitie visi straipsniai pas mus yra ispustas burbulas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglelug @ 2012 01 27, 14:32)
vienu zodziu-vaziuosim i kara...siaip tai baisoka, o Novaturas atsiunte laiska-mazdaug-niekas nevyksta, viskas gerai.Jiems svarbu nuvezt, o kad sedesi ir nieko Egipte nepamatysi -tavo bedos...Liudna.

Keiskit krypti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(insanity @ 2012 01 27, 13:43)
tam ,kad viešbutis yra toli nuo pačios Hurgados, ir tokiu gan neramiu metu nelabai noriu važinėtis ir vaikštinėtis pačioj Hurgadoj, kuri jau buvo mano aplankyta, apžiūrėta. Todėl ir važuosi pati  smile.gif

Aisku. Hurgadoj nebuvus, visus kartus skridom i Sharma, o salia viesbuciu, kuriuose gyvenom yra duty free, uz tai keistai ir nuskambejo, kad vezates is namu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Takasa @ 2012 01 27, 01:21)
As irgi manau, kad visi sitie ivykiai dar tik pradzia...
Mes tai turbut susilaikysim nuo keliones, tiksliau keisim krypti  rolleyes.gif  O taip norejosi i egipta.... verysad.gif

o musu kelione isankstine, tai arba kaip pernai kilus dideliems neramumams visai atsauks kelione,tada galesim keisti krypti, arba kelione ivyks smile.gif

QUOTE(Alri @ 2012 01 27, 06:58)
Jau pasiėmėm visus dokumentus kelionei(vasario 19). Taip norėjau nulėkt į Jordaniją. Kažin ar pavyks g.gif Pernai irgi turėjom kelionę vasario mėn, teko atidėt doh.gif Pasirinkom Tenerifę. Pažintinę kelionę tikrai verta pasidaryt, bet pasyviam poilsiui man ten visai netinka-nei vanduo, nei paplūdimys doh.gif 14naktų buvo per daug

ir as svajoju apie Jordanija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2012 01 27, 14:33)
As tai kai atskrendu iskarta aeruoste nusipirku duty free,ji randasi prie bagazo isdavimo

drinks_cheers.gif Pirmus kartus ir mes tik bėgdavom greičiau... doh.gif Jokių duty free nepastebėdavom. O dabar ramiai apsiperkam atskridę.
Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 01 27, 17:37)
ir as svajoju apie Jordanija  wub.gif

Gražu, bet aš kažkokio didesnio įspūdžio tikėjausi. Nors, atvirai sakant, kažkodėl mažokai žinių turėjau apie tą šalį blush2.gif ir buvau nustebinta prabangos.
Tiesa, ten šalčiau nei Egipte ir su savo plonyte striukyte labai labai sušalau (buvom gruodžio mėn.)
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 13:56)
Pirmiausia šiltas oras sausio-vasario mėn., nelabai kitur yra kur tokiu metu nulėkti. 

negi mirksiukas.gif yra ir tikrai yra kur,nebent arabiski krastai labiau traukia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 13:56)
. Ir trečia, žemos kainos  rolleyes.gif

zemos kainos ko butent?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 27 sausio 2012 - 21:03
QUOTE(brasta @ 2012 01 27, 18:32)
drinks_cheers.gif Pirmus kartus ir mes tik bėgdavom greičiau... doh.gif Jokių duty free nepastebėdavom. O dabar ramiai apsiperkam atskridę.
Papildyta:
Gražu, bet aš kažkokio didesnio įspūdžio tikėjausi. Nors, atvirai sakant, kažkodėl mažokai žinių turėjau apie tą šalį  blush2.gif ir buvau nustebinta prabangos.
Tiesa, ten šalčiau nei Egipte ir su savo plonyte striukyte labai labai sušalau (buvom gruodžio mėn.)

ir as tiesa sakant nepastebejau tu duty free biggrin.gif
zinok, as tiek apie Jordanija skaiciau,tiek domejausi,kad tiesiog spirgu kaip noriu pamatyti... o kaip jau paskuj bus taip, svarbu bus issipildes dar vienas is mano noru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 01 27, 22:08)
ir as tiesa sakant nepastebejau tu duty free  biggrin.gif
zinok, as tiek apie Jordanija skaiciau,tiek domejausi,kad tiesiog spirgu kaip noriu pamatyti... o kaip jau paskuj bus taip, svarbu bus issipildes dar vienas is mano noru  ax.gif

Aš nors ir neskaičiau, bet noras nuvykti į Jordaniją buvo didžiulis. Po buvimo ten, atsirado kita problema, noras pabut Jordanijoj nukrypus nuo ekskursijos kelio ir Petroj pabut ilgiau nei kelias valandas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 22:48)
gal kad rusai yra lobių lobis, pagrindinė masė paliekanti pinigus, tai juos saugo ir neskriaudžia?  biggrin.gif

vat manau kad ne visai dėl to. čia labiau kažkas apie politiką, ginklų prekybą ir t.t. g.gif

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 27, 13:43)
O kas Jumis ten taip traukia? kas labiausiai zavi?  blush2.gif

Raudonoji jūra!!! Tai toks nuostabus gamtos perlas, ranka mums pasiekiamas. Artimiausias panašus į tai taškas - Maldyvai, Australija... Taigi jei užsidarys Egiptas, verksiu labai stipriai. Na, iš Izraelio gal dar galima g.gif
Kas nesnorklino ir nenardė ten, negali suprasti.

Ir kai kas parašo prie Kretos ar kitų objektų - kad ten mėgsta rinktis nardytojai, tai tik juokas suima man. Tokių grožių kaip Raudonojoj jūroj žmonės iš tolimiausių taškų skrenda ieškot...

Patinka dar šiluma, kurią gali pasiekti žiemą; ir iki tos šilumos skristi yra palyginti arti, arčiau nei iki Kanarų, iki kurių reikia grūstis daaaug ilgiau. Mėgstu arabų kraštus (nors pamėgau ne iš karto), ir vietinius žmones.

Kaip rašė mano bendramintė, aš panašiai - Egipte buvau keturis kartus (ir mielai važiuočiau dar), o Tenerifėj kartą, ir kitasyk nevevažiuočiau, nebent labai pigiai. Nors ten man patiko.

Pažįstu ir labiau išprotėjusių dėl Egipto - brolio šeima buvo nežinau net kiek kartų. Šešis, aštuonis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 27 sausio 2012 - 23:15
QUOTE(Alri @ 2012 01 27, 07:58)
Jau pasiėmėm visus dokumentus kelionei(vasario 19). Taip norėjau nulėkt į Jordaniją. Kažin ar pavyks g.gif Pernai irgi turėjom kelionę vasario mėn, teko atidėt doh.gif Pasirinkom Tenerifę. Pažintinę kelionę tikrai verta pasidaryt, bet pasyviam poilsiui man ten visai netinka-nei vanduo, nei paplūdimys doh.gif 14naktų buvo per daug

mes irgi vasario 19 skrendam i seicha.planuose Jordanija...pernai keitem krypti i turkija...nu jei vel doh.gif ..tikekimes viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 27, 23:09)
arčiau nei iki Kanarų, iki kurių reikia grūstis daaaug ilgiau.

i Kanaru salas skridom tiek pat laiko, kiek i Egipta, kur tas geroookai ilgiau g.gif
Atsakyti