QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 22:48)
gal kad rusai yra lobių lobis, pagrindinė masė paliekanti pinigus, tai juos saugo ir neskriaudžia?
vat manau kad ne visai dėl to. čia labiau kažkas apie politiką, ginklų prekybą ir t.t.
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 27, 13:43)
O kas Jumis ten taip traukia? kas labiausiai zavi?
Raudonoji jūra!!! Tai toks nuostabus gamtos perlas, ranka mums pasiekiamas. Artimiausias panašus į tai taškas - Maldyvai, Australija... Taigi jei užsidarys Egiptas, verksiu labai stipriai. Na, iš Izraelio gal dar galima
Kas nesnorklino ir nenardė ten, negali suprasti.
Ir kai kas parašo prie Kretos ar kitų objektų - kad ten mėgsta rinktis nardytojai, tai tik juokas suima man. Tokių grožių kaip Raudonojoj jūroj žmonės iš tolimiausių taškų skrenda ieškot...
Patinka dar šiluma, kurią gali pasiekti žiemą; ir iki tos šilumos skristi yra palyginti arti, arčiau nei iki Kanarų, iki kurių reikia grūstis daaaug ilgiau. Mėgstu arabų kraštus (nors pamėgau ne iš karto), ir vietinius žmones.
Kaip rašė mano bendramintė, aš panašiai - Egipte buvau keturis kartus (ir mielai važiuočiau dar), o Tenerifėj kartą, ir kitasyk nevevažiuočiau, nebent labai pigiai. Nors ten man patiko.
Pažįstu ir labiau išprotėjusių dėl Egipto - brolio šeima buvo nežinau net kiek kartų. Šešis, aštuonis?