Jau pasiėmėm visus dokumentus kelionei(vasario 19). Taip norėjau nulėkt į Jordaniją. Kažin ar pavyks Pernai irgi turėjom kelionę vasario mėn, teko atidėt Pasirinkom Tenerifę. Pažintinę kelionę tikrai verta pasidaryt, bet pasyviam poilsiui man ten visai netinka-nei vanduo, nei paplūdimys 14naktų buvo per daug
QUOTE(insanity @ 2012 01 25, 22:04)
tad atsargai sumąstėm, kad reikią paimti kažką, kad turėt
Tai nueisit i duty free ir nusipirksit pigiau nei LT, kam veztis
Papildyta:
QUOTE(Alri @ 2012 01 27, 06:58)
Pernai irgi turėjom kelionę vasario mėn, teko atidėt Pasirinkom Tenerifę. Pažintinę kelionę tikrai verta pasidaryt, bet pasyviam poilsiui man ten visai netinka-nei vanduo, nei paplūdimys 14naktų buvo per daug
Mes ir pernai keitem Egipta i Tenerife, bet nesigailiu visai. Gal, kad Egipte buvus jau kelis kartus
Sutinku, kad Tenerife ne plezinio poilsio megejams, bet uz tai koks jos grozis ir trauka
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 08:50)
Mes ir pernai keitem Egipta i Tenerife, bet nesigailiu visai. Gal, kad Egipte buvus jau kelis kartus
Sutinku, kad Tenerife ne plezinio poilsio megejams, bet uz tai koks jos grozis ir trauka
Aš į Egiptą važiuoju 5-tą kartą. Tai mano šalis, kuri mane traukia Tenerifėj tikrai gražu, bet grįžt į ją daugiau nenoriu.
QUOTE(Alri @ 2012 01 27, 08:43)
Aš į Egiptą važiuoju 5-tą kartą. Tai mano šalis, kuri mane traukia Tenerifėj tikrai gražu, bet grįžt į ją daugiau nenoriu.
kiekvienam savo
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 03:11)
Užteks ir mažyčių piramidžių vaizdo pradžiai
Nors neketinu vykti į Kairą, tikiu, kad išpūstas reikalas visa ši situacija, bet ko tai nemiga kankina prieš kelionę
Nors neketinu vykti į Kairą, tikiu, kad išpūstas reikalas visa ši situacija, bet ko tai nemiga kankina prieš kelionę
jei į Kairą skrendama lėktuvu vien tam,kad į piramides iš viršaus pažiūrėt, tai mano nuomone tai yra visiškas pinigų švaistymas piramides iš arti reikia žiūrėt, pajust įspūdį..
Sina, o kada skrendat?
QUOTE(insanity @ 2012 01 27, 12:00)
Sina, o kada skrendat?
Šiąnakt, skrydis 5.30 val.
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 13:33)
Gero skrydzio, kaip jums baltai pavydziu , nors tik kelios dienos kaip is ten parvykau, bet noriu vel
QUOTE(-luka- @ 2012 01 27, 13:37)
Gero skrydzio, kaip jums baltai pavydziu , nors tik kelios dienos kaip is ten parvykau, bet noriu vel
Ačiū, man ir ta šalis super, norisi vis sugrįžti ir sugrįžti
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 13:40)
Ačiū, man ir ta šalis super, norisi vis sugrįžti ir sugrįžti
O kas Jumis ten taip traukia? kas labiausiai zavi?
tam ,kad viešbutis yra toli nuo pačios Hurgados, ir tokiu gan neramiu metu nelabai noriu važinėtis ir vaikštinėtis pačioj Hurgadoj, kuri jau buvo mano aplankyta, apžiūrėta. Todėl ir važuosi pati
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 14:33)
gero skrydžio ir šaunių atostogų!
Papildyta:
Papildyta:
As tai kai atskrendu iskarta aeruoste nusipirku duty free,ji randasi prie bagazo isdavimo