Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Jau pasiėmėm visus dokumentus kelionei(vasario 19). Taip norėjau nulėkt į Jordaniją. Kažin ar pavyks g.gif Pernai irgi turėjom kelionę vasario mėn, teko atidėt doh.gif Pasirinkom Tenerifę. Pažintinę kelionę tikrai verta pasidaryt, bet pasyviam poilsiui man ten visai netinka-nei vanduo, nei paplūdimys doh.gif 14naktų buvo per daug
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 25, 22:04)
  tad atsargai sumąstėm, kad reikią paimti kažką, kad turėt  lotuliukas.gif

Tai nueisit i duty free ir nusipirksit pigiau nei LT, kam veztis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Alri @ 2012 01 27, 06:58)
Pernai irgi turėjom kelionę vasario mėn, teko atidėt doh.gif Pasirinkom Tenerifę. Pažintinę kelionę tikrai verta pasidaryt, bet pasyviam poilsiui man ten visai netinka-nei vanduo, nei paplūdimys doh.gif 14naktų buvo per daug

Mes ir pernai keitem Egipta i Tenerife, bet nesigailiu visai. Gal, kad Egipte buvus jau kelis kartus g.gif
Sutinku, kad Tenerife ne plezinio poilsio megejams, bet uz tai koks jos grozis ir trauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 27 sausio 2012 - 08:10
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 08:50)

Mes ir pernai keitem Egipta i Tenerife, bet nesigailiu visai. Gal, kad Egipte buvus jau kelis kartus g.gif
Sutinku, kad Tenerife ne plezinio poilsio megejams, bet uz tai koks jos grozis ir trauka  smile.gif

Aš į Egiptą važiuoju 5-tą kartą. Tai mano šalis, kuri mane traukia thumbup.gif Tenerifėj tikrai gražu, bet grįžt į ją daugiau nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 27, 08:43)
Aš į Egiptą važiuoju 5-tą kartą. Tai mano šalis, kuri mane traukia thumbup.gif Tenerifėj tikrai gražu, bet grįžt į ją daugiau nenoriu.

drinks_cheers.gif kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 03:11)
Užteks ir mažyčių piramidžių vaizdo pradžiai  lotuliukas.gif

Nors neketinu vykti į Kairą, tikiu, kad išpūstas reikalas visa ši situacija, bet ko tai nemiga kankina prieš kelionę  blush2.gif

jei į Kairą skrendama lėktuvu vien tam,kad į piramides iš viršaus pažiūrėt, tai mano nuomone tai yra visiškas pinigų švaistymas smile.gif piramides iš arti reikia žiūrėt, pajust įspūdį..
Sina, o kada skrendat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 27, 12:00)
Sina, o kada skrendat?  4u.gif

Šiąnakt, skrydis 5.30 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 13:33)
Šiąnakt, skrydis 5.30 val.  ax.gif

Gero skrydzio, kaip jums baltai pavydziu rolleyes.gif , nors tik kelios dienos kaip is ten parvykau, bet noriu vel wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2012 01 27, 13:37)
Gero skrydzio, kaip jums baltai pavydziu rolleyes.gif , nors tik kelios dienos kaip is ten parvykau, bet noriu vel  wub.gif

Ačiū, man ir ta šalis super, norisi vis sugrįžti ir sugrįžti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 13:40)
Ačiū, man ir ta šalis super, norisi vis sugrįžti ir sugrįžti  wub.gif

O kas Jumis ten taip traukia? kas labiausiai zavi? blush2.gif
Atsakyti
Tai nueisit i duty free ir nusipirksit pigiau nei LT, kam veztis  g.gif

tam ,kad viešbutis yra toli nuo pačios Hurgados, ir tokiu gan neramiu metu nelabai noriu važinėtis ir vaikštinėtis pačioj Hurgadoj, kuri jau buvo mano aplankyta, apžiūrėta. Todėl ir važuosi pati smile.gif

QUOTE(Sina @ 2012 01 27, 14:33)
Šiąnakt, skrydis 5.30 val.  ax.gif

gero skrydžio ir šaunių atostogų! 4u.gif
Atsakyti
jo, nepavydekit ir man-mes nusipirke i Taba kovo pradziai:(((
vienu zodziu-vaziuosim i kara...siaip tai baisoka, o Novaturas atsiunte laiska-mazdaug-niekas nevyksta, viskas gerai.Jiems svarbu nuvezt, o kad sedesi ir nieko Egipte nepamatysi -tavo bedos...Liudna.
Atsakyti
Tai nueisit i duty free ir nusipirksit pigiau nei LT, kam veztis  g.gif
Papildyta:

Sutinku, kad Tenerife ne plezinio poilsio megejams, bet uz tai koks jos grozis ir trauka  smile.gif

As tai kai atskrendu iskarta aeruoste nusipirku duty free,ji randasi prie bagazo isdavimo
Atsakyti