Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Kaip bebūtų, bet noras su kiekviena diena vis blėsta vykt į Egiptą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 26, 10:38)

žmonės, nu baikit gąsdinti mane prieš pat kelionę šitaip unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 26, 08:47)
Butinai parasykit grizus mirksiukas.gif Idomu mums viskas, nes ir musu laukia numyletasis Egiptas bigsmile.gif

Būtinai mirksiukas.gif

QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 11:28)
žmonės, nu baikit gąsdinti mane prieš pat kelionę šitaip  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 11:28)
žmonės, nu baikit gąsdinti mane prieš pat kelionę šitaip  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O CIA TAVO pirmas kartas egipte 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 26, 12:32)
O CIA TAVO pirmas kartas egipte 4u.gif ?

ne pirmas, bet pirmas kartas kai važiuoju ten tokiems neramumams vykstant smile.gif
Atsakyti
mes varom tik vasario men,bet maniskis jau pradejo burbeti patyliukais,kad gal geriau keisti kelione g.gif g.gif
Atsakyti
Norėčiau Jūsų paklausti blush2.gif Vykstame į Egiptą pirmą kartą, tai kyla nemažai klausimų blush2.gif Pvz.Jei išvykstame į Kairą, kaip su maistu? Mes tai galime parą ir nevalgyti,bet kartu vežamės vaikus,kuriems sunku be maisto doh.gif biggrin.gif Ar čia jau mums patiems reikėtų pasirūpinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 01 26, 14:39)
Norėčiau Jūsų paklausti  blush2.gif  Vykstame į Egiptą pirmą kartą, tai kyla nemažai klausimų  blush2.gif  Pvz.Jei išvykstame į Kairą, kaip su maistu? Mes tai galime parą ir nevalgyti,bet kartu vežamės vaikus,kuriems sunku be maisto  doh.gif  biggrin.gif Ar čia jau mums patiems reikėtų pasirūpinti? g.gif

šiaip viešbutis duoda pusryčių rinkinuką- sultys, bandelė, džemas, kiaušinis virtas ir panašiai. o pietų jau, man atrodo suplanuota programoj stoti valgyti kavinėj g.gif seniai jau važiavau į Kairą, gal kažkas tiksliau atsakys 4u.gif o kada jūs čia vyksit į Egiptą? jeigu greitu metu, tai manau Kairo nelabai ir aplankysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insanity: 26 sausio 2012 - 13:42
QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 13:41)
šiaip viešbutis duoda pusryčių rinkinuką- sultys, bandelė, džemas, kiaušinis virtas ir panašiai. o pietų jau, man atrodo suplanuota programoj stoti valgyti kavinėj  g.gif  seniai jau važiavau į  Kairą, gal kažkas tiksliau atsakys  4u.gif  o kada jūs čia vyksit į Egiptą? jeigu greitu metu, tai manau Kairo nelabai ir aplankysit  4u.gif

Agam is vakaro turit pranesti reseption kad vaziuojat i ekskursija ir kad restoranas jums parusotu pusrycius:) bet btinai paimkit gert, nes tie pietus kurie jums nuo ekskursijos priklauso, ten gerimai mokami, kaire lb visda karsta ir be to dar po keliu daug ka lankysit, tai reik paimt vandens arba reikes puirkt, o kainos ne is maziausiu:) bet jo gi db raso kad neveza i kaira:(
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 01 26, 14:39)
Norėčiau Jūsų paklausti  blush2.gif  Vykstame į Egiptą pirmą kartą, tai kyla nemažai klausimų  blush2.gif  Pvz.Jei išvykstame į Kairą, kaip su maistu? Mes tai galime parą ir nevalgyti,bet kartu vežamės vaikus,kuriems sunku be maisto  doh.gif  biggrin.gif Ar čia jau mums patiems reikėtų pasirūpinti? g.gif

Apibendrinu jeigu važiuosit į Kayrą ekskursiją:
1. Registratūroje iš vakaro turit užsisakyti "lanč paketą", kaikurie viešbučiai turi nustatytas valandas kada tai galima padaryti, kad nebūtu per vėlu susižinokit iš anksto.
2. Apie 8-9 val ryto (laikas gali kiek skirtis nuo organizatoriaus) bus sustojimas pakelės užeigoje, nueiti į WC, nusipirkti karštų/šaltų gėrimų, suvalgyti turimus lanč paketus.
3. Apie 14-15 val. bus pietūs, gėrimai už atskirą kainą.
3. Butinai pasiimkit savų gėrimų (vandens) su savimi ir vaikams užkąsti, įvertinkit tai, kad ne visada lanč paketai buna valgomi, dažniausiai tik dalis valgoma
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 01 26, 13:39)

bet gal jus geriau siuo metu i Kaira ir nevykit!geriau hotelyje pasimegaukit amzina saule ir nepakartojama raudonaja jura!
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 01 25, 18:23)
http://verslas.delfi...a.d?id=54633781

Nebeveža į Kairą ir Luksorą  g.gif

O dar geriau - Egiptas braukiamas iš turizmo žemėlapių  unsure.gif

http://gyvenimas.del...u.d?id=54610441

Vaje, o aš kaip tik tik dėl to Egiptą pasirinkau, kad galų gale piramides pamatyti. verysad.gif Liūdesys. Nors iki balandžio gal dar susitvarkys viskas.
Atsakyti