Kaip bebūtų, bet noras su kiekviena diena vis blėsta vykt į Egiptą
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 26, 10:38)
žmonės, nu baikit gąsdinti mane prieš pat kelionę šitaip
QUOTE(Alri @ 2012 01 26, 08:47)
Butinai parasykit grizus Idomu mums viskas, nes ir musu laukia numyletasis Egiptas
Būtinai
QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 11:28)
Pritariu, viskas bus gerai
QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 11:28)
O CIA TAVO pirmas kartas egipte ?
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 26, 12:32)
O CIA TAVO pirmas kartas egipte ?
ne pirmas, bet pirmas kartas kai važiuoju ten tokiems neramumams vykstant
mes varom tik vasario men,bet maniskis jau pradejo burbeti patyliukais,kad gal geriau keisti kelione
Norėčiau Jūsų paklausti Vykstame į Egiptą pirmą kartą, tai kyla nemažai klausimų Pvz.Jei išvykstame į Kairą, kaip su maistu? Mes tai galime parą ir nevalgyti,bet kartu vežamės vaikus,kuriems sunku be maisto Ar čia jau mums patiems reikėtų pasirūpinti?
QUOTE(Darla @ 2012 01 26, 14:39)
Norėčiau Jūsų paklausti Vykstame į Egiptą pirmą kartą, tai kyla nemažai klausimų Pvz.Jei išvykstame į Kairą, kaip su maistu? Mes tai galime parą ir nevalgyti,bet kartu vežamės vaikus,kuriems sunku be maisto Ar čia jau mums patiems reikėtų pasirūpinti?
šiaip viešbutis duoda pusryčių rinkinuką- sultys, bandelė, džemas, kiaušinis virtas ir panašiai. o pietų jau, man atrodo suplanuota programoj stoti valgyti kavinėj seniai jau važiavau į Kairą, gal kažkas tiksliau atsakys o kada jūs čia vyksit į Egiptą? jeigu greitu metu, tai manau Kairo nelabai ir aplankysit
QUOTE(insanity @ 2012 01 26, 13:41)
šiaip viešbutis duoda pusryčių rinkinuką- sultys, bandelė, džemas, kiaušinis virtas ir panašiai. o pietų jau, man atrodo suplanuota programoj stoti valgyti kavinėj seniai jau važiavau į Kairą, gal kažkas tiksliau atsakys o kada jūs čia vyksit į Egiptą? jeigu greitu metu, tai manau Kairo nelabai ir aplankysit
Agam is vakaro turit pranesti reseption kad vaziuojat i ekskursija ir kad restoranas jums parusotu pusrycius:) bet btinai paimkit gert, nes tie pietus kurie jums nuo ekskursijos priklauso, ten gerimai mokami, kaire lb visda karsta ir be to dar po keliu daug ka lankysit, tai reik paimt vandens arba reikes puirkt, o kainos ne is maziausiu:) bet jo gi db raso kad neveza i kaira:(
QUOTE(Darla @ 2012 01 26, 14:39)
Apibendrinu jeigu važiuosit į Kayrą ekskursiją:
1. Registratūroje iš vakaro turit užsisakyti "lanč paketą", kaikurie viešbučiai turi nustatytas valandas kada tai galima padaryti, kad nebūtu per vėlu susižinokit iš anksto.
2. Apie 8-9 val ryto (laikas gali kiek skirtis nuo organizatoriaus) bus sustojimas pakelės užeigoje, nueiti į WC, nusipirkti karštų/šaltų gėrimų, suvalgyti turimus lanč paketus.
3. Apie 14-15 val. bus pietūs, gėrimai už atskirą kainą.
3. Butinai pasiimkit savų gėrimų (vandens) su savimi ir vaikams užkąsti, įvertinkit tai, kad ne visada lanč paketai buna valgomi, dažniausiai tik dalis valgoma
QUOTE(Darla @ 2012 01 26, 13:39)
bet gal jus geriau siuo metu i Kaira ir nevykit!geriau hotelyje pasimegaukit amzina saule ir nepakartojama raudonaja jura!
QUOTE(JolaManta @ 2012 01 25, 18:23)
http://verslas.delfi...a.d?id=54633781
Nebeveža į Kairą ir Luksorą
O dar geriau - Egiptas braukiamas iš turizmo žemėlapių
http://gyvenimas.del...u.d?id=54610441
Nebeveža į Kairą ir Luksorą
O dar geriau - Egiptas braukiamas iš turizmo žemėlapių
http://gyvenimas.del...u.d?id=54610441
Vaje, o aš kaip tik tik dėl to Egiptą pasirinkau, kad galų gale piramides pamatyti. Liūdesys. Nors iki balandžio gal dar susitvarkys viskas.