QUOTE(Perastra @ 2012 01 12, 10:02)
Aš rekomenduočiau makadi kurortą. Jis yra šalia Hurgados, bet visai kito lygio nei pati Hurgada. Viešbučiai pakankamai aukšto lygio, puikus paplūdimys - smėliukas (tikrai nereikia bristi valandą į jūra ). Iš viešbučių rekomenduočiau Jaz tinklą, jie ten turi pusę įlankos apsistatę, tokį ale miestelį. Po visos įlankos viešbučius galima pasivaiščioti pajūriu (mes ir giliau nosį įkišome ) Man asmeniškai labai patiko Saraya resort, bet lietuviai į šį viešbutį deja nevežą, todėl jei skrendate ne iš LT, labai siūlau pasidomėti. Šis viešbutis yra ne ant jūros kranto, antroje linijoje, bet to visai nesijaučia, nes teritorija pakankamai kompatiška ir iki jūros tereikia prasieiti kelis šimtus metrų, teritorija labai jauki, namukų išstatymas idealiai apsaugo nuo vėjo, labai gražiai apželdinta. Trumpai tariant, man, apvaikščiojus visų viešbučių teritorijas, šis pasirodė pats pačiausias, nežiūrint to, kad turi 4 žvaigždes.
Man taip pat labai patiko Madinat Makadi, atostogavome Sol Y Mar Makadi Marine (dabar matau jis vadinasi Sensimar Makadi Hotel).