Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Zylute1 @ 2012 01 21, 20:25)
http://www.15min.lt/...6#axzz1k1pPF9OU
kažin, ar dėl to turistų nepraras?......

Senos žinios cool.gif Manęs nepraras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 21, 17:56)
Mano draugė du metus buvo sausio gale ir abu kartus buvo šaltoka, o mes, kiek buvom vasario pradžioj, visad buvo karšta, apie 30laipsnių. Tad nebijokit, vasario mėn bus jau gerai. Mes ir šiemet važiuosim vasario mėn ir visai nesijaudinu dėl oro

oi,nuraminai tikiuosi labai ,kad bus oras siltas.mes,kaip ir minejau,praeitais metais buvom sausio viduri,tai oras tikrai buvo siltas,viena diena net karsta vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2012 01 21, 18:56)
Mano draugė du metus buvo sausio gale ir abu kartus buvo šaltoka, o mes, kiek buvom vasario pradžioj, visad buvo karšta, apie 30laipsnių. Tad nebijokit, vasario mėn bus jau gerai. Mes ir šiemet važiuosim vasario mėn ir visai nesijaudinu dėl oro

Kažkaip nesitiki, dar neteko girdėti, kad vasario mėnesi ten būtų tokia temperatūra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perastra @ 2012 01 22, 15:10)
Kažkaip nesitiki, dar neteko girdėti, kad vasario mėnesi ten būtų tokia temperatūra  rolleyes.gif

Neturiu jokios motivacijos meluot. Važiuoju jau ne pirmą ir ne antrą kartą vasario mėn. Buvo taip, kad jau norėjosi šaltesnio oro, buvo per karšta
Atsakyti
Laba diena, planuojames ir mes kelione i egipta (pirma karta, todel kyla siokiu tokiu neaiskumu smile.gif ). Idomu stai kas, kaip oras kovo antroj pusej? Isivaizduoju, kad turetu buti pakankamai silta, bet idomu, kaip vejas? Kazkurioj egipto temoj skaiciau, kad ziemos menesiais (o jei gerai supratau, pas juos ziema skaitosi iki balandzio menesio) geriau rinktis viesbucius link sharks bay ilankos, nes ten maziau vejuota. Ar as klystu? Gal aplamai kovo menesi vejai neaktualu, nes gal buna jau aprime? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takasa: 22 sausio 2012 - 14:37
QUOTE(Jofky @ 2012 01 21, 20:27)
Senos žinios  cool.gif  Manęs nepraras  schmoll.gif

bet tie nauji įstatymai dar nepriimti? g.gif o dėl turistų, jei priimtų tokį įstatymą, manau smarkiai sumažėtų! vis vien važiuoja žmonės ne tik apžiūrėti civilizacijos palikimą, bet ir pailsėti, atsipūsti po darbų. tai jei priims tokius įstaymus, poilsiui dauguma rinksis kitą šalį..
Atsakyti
QUOTE(Perastra @ 2012 01 22, 16:10)
Kažkaip nesitiki, dar neteko girdėti, kad vasario mėnesi ten būtų tokia temperatūra  rolleyes.gif

2010m.tikrai buvo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, čia taip gražiai visi įspūdžiais dalinatės. Gal patarsite man nuo ko pradeti planuoti kelionę. Mano zuikiai jau praaugo, tai noriu balandžio pradžioj pabėgti pailsėti į Egiptą su mama. Manau, kad apsistosiu ties Hurgadą. bet visaip žiūriu taskeliones - niekaip neišsirenku, kad būtu otimalus kainos ir kokybės bei poilsio santykis.

Gal kas esat buvę kelis kartus jau? Gal geriau i kitą kurortą. Neturiu net su kuo pasitarti nes mano aplinkoje niekas į tokias keliones nėra vaziavęs. Bandžiau savarankiskai susidėlioti skrydžiu - sako taip pigiau - bet nieko neišeina. Patarki, praėau, nuo ko pradedat jūs.
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2012 01 22, 17:21)
Sveikos, čia taip gražiai visi įspūdžiais dalinatės. Gal patarsite man nuo ko pradeti planuoti kelionę. Mano zuikiai jau praaugo, tai noriu balandžio pradžioj pabėgti pailsėti į Egiptą su mama. Manau, kad apsistosiu ties Hurgadą. bet visaip žiūriu taskeliones - niekaip neišsirenku, kad būtu otimalus kainos ir kokybės bei poilsio santykis.

Gal kas esat buvę kelis kartus jau? Gal geriau i kitą kurortą. Neturiu net su kuo pasitarti nes mano aplinkoje niekas į tokias keliones nėra vaziavęs. Bandžiau savarankiskai susidėlioti skrydžiu - sako taip pigiau - bet nieko neišeina. Patarki, praėau, nuo ko pradedat jūs.

Gal geriau į kitą šalį, pvz. Turkiją nuo balandžio mėn atsidaro. jei planuojate tik poilsinę kelionę. Dabar Egipte nelabai stabili politinė situacija. Ar verta gadintis nervus, įvyks kelionė ar ne. Nors jei labai traukia būtent Egiptas, nesirinkite nors jau Tabos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2012 01 22, 20:33)
Gal geriau į kitą šalį, pvz. Turkiją nuo balandžio mėn atsidaro. jei planuojate tik poilsinę kelionę. Dabar Egipte nelabai stabili politinė situacija. Ar verta gadintis nervus, įvyks kelionė ar ne. Nors jei labai traukia būtent Egiptas, nesirinkite nors jau Tabos wink.gif

Šarme kaip ir ramiausia, iš ten nerimą keliančių žinių dar nesulaukta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2012 01 22, 17:21)
Sveikos, čia taip gražiai visi įspūdžiais dalinatės.

savarankiškai organizuotis nelabai apsimoka į Egiptą, nors susitaupo nemažai ant viešbučių, bet vien bilietas vienam žmogui apie 1000lt kainuoja, kiek domėjausi. o kaip dėl sekančių žingsnių, tai kad būtų aiškiau, galit eiti į agentūrą, visus klausimus jums iškylančius turėtų atsakyti 4u.gif ir šiaip bent dabar, pigiau keliauti yra per Varšuvą, Rygą 4u.gif o kas dėl kurorto, ramiausias dabartinėmis sąlygomis būtų Sharmas, tik dažnas patarimas būna pirmą kartą vykstantiems į Egiptą -pirmam kartui rinktis Hurgadą smile.gif nes Hurgada po Sharmo nublanksta 4u.gif
Atsakyti
Mes ir kai pirmą kartą važiuojame kyla daug daug klausimų.

Gal kas galėtų patarti: viešbučio kambariuose yra siefai ar saugu ten pinigus ir visa kita laikyti , ar kur pasidėti , nes nesinešiosi prie jūros piniginės ....O gal vertėtų.

smile.gif
Kas kaip elgetės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksas: 23 sausio 2012 - 13:17