Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(pasisiutus @ 2012 01 21, 11:44)
Kad žinokit negazdinu - tik teisybę parašiau. Mūsų gidė sakė, kad per 3-4 metus kiek dirba ten nei karto taip šalta nebuvo. Ir ši žiema neįprastai anksti pas juos prasidėjo ir neįprastai šalta. Minėja, net kad norima mokyklas laikinai uždaryti (na kaip pas mus būna prie -20). Kitas dalykas - kambarį ir tą su kondicionieriumi šildėmės  doh.gif Vat jums ir afrika. Tikrai patariu jei artimiausiu metu kas važiuosit - pasiimtik daugiau šiltesnių rūbų. Pavyzdžiui aš buvau tik vieną megztuką įsimetusi, tai nakties metu jei kur teko eit/keliaut - tai gelbėjo mano paltukas žieminis  blink.gif  doh.gif

Bet dieną jei yra kokia užuovėja - tia ir pasideginti galima (tą ir dariau prie viežbučio baseino , nes pliaže - vandeny šilčiau nei krante  doh.gif )

naiviai tikėsiuos,kad po savaitės bus šilčiau ten lotuliukas.gif ačiū už informaciją 4u.gif pasiimsiu daugiau šiltų rūbų, labai dvejojau ar imti šiltesne striukyte, dabar jau nuspręsta- imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 21, 14:17)
naiviai tikėsiuos,kad po savaitės bus šilčiau ten  lotuliukas.gif  ačiū už informaciją  4u.gif  pasiimsiu daugiau šiltų rūbų, labai dvejojau ar imti šiltesne striukyte, dabar jau nuspręsta- imti  biggrin.gif

Mes ir uz poros savaiciu vaziuojame tikiuosi atsilt,galejau gruodzio pradzioje vaziuoti tada orai buvo pavesyje 23 sakiau bus salta,geriau laukiam vasario menesio atsils iki 25 ,vakar maciau giz meteo sharme buvo diena tik plius 16 laipsniu......
Atsakyti
Sveikos, grizom ir mes ketvirtadieni is Egipto, gyvenom Madinat Makadi Sol Y Mar club Makadi viesbuty. Viskas patiko, viesbutis neblogas, tvarkingas, nu bet oras .... susalom nerealiai, man vejas nugara perpute per pirmas dienas, vaiksciojau kaip invalide. Kambary vakarais oro kondicionieriumi sildydavomes , o ne vesindavomes doh.gif Taip ir neuzsidejau per visas 12 dienu atostogu sukneliu .... reikejo man visas dienas ir megztinio, ir ilgu kelniu. Vietiniai sake, kad dar tokios saltos, vejuotos ziemos nebuvo ...
Tik keliones pabaiga sugadino neatvaziave musu lagaminai - puse lektuvo likom be lagaminu, nezinom kaip arabai nepakrove ....
Taigi, laukiu ir meldziuos, kad greiciau atsirastu ir parskraidintu unsure.gif
Atsakyti
nu,sakes,kas cia pasidare su tais orais....eina sau,jei neatsils iki vasario vidurio...kazin,kai perki kelione per agentura,imanoma pasikeisti i kita sali?jau gal geriau i Kanarus...galvojom ar i Kanarus,ar i Egipta,pasirinkom pastaraji,nes galvojom bus silciau,o pasirodo... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leelouuu @ 2012 01 21, 14:27)
vakar maciau giz meteo sharme buvo diena tik plius 16 laipsniu......

Tikrai tikiu. Nes mes prieš skrizdami žiūrėjom rodė, kad tą dieną bus +17, tai taip ir buvo kai nuskridom (8 ryte, pagal piloto pateiktą info kylant - hurgadoje buvo +8).

QUOTE(norma @ 2012 01 21, 15:37)
Sveikos, grizom ir mes ketvirtadieni is Egipto, gyvenom Madinat Makadi Sol Y Mar club Makadi viesbuty. Viskas patiko, viesbutis neblogas, tvarkingas, nu bet oras .... susalom nerealiai, man vejas nugara perpute per pirmas dienas, vaiksciojau kaip invalide. Kambary vakarais oro kondicionieriumi sildydavomes , o ne vesindavomes  doh.gif Taip ir neuzsidejau per visas 12 dienu atostogu sukneliu .... reikejo man visas dienas ir megztinio, ir ilgu kelniu. Vietiniai sake, kad dar tokios saltos, vejuotos ziemos nebuvo ...
Tik keliones pabaiga sugadino neatvaziave musu lagaminai - puse lektuvo likom be lagaminu, nezinom kaip arabai nepakrove ....
Taigi, laukiu ir meldziuos, kad greiciau atsirastu ir parskraidintu  unsure.gif

Vadinasi kartu gryžom biggrin.gif Bet mūsų lagaminai tai buvo, vadinasi pasisekė bigsmile.gif O kondicionieriaus panaudojimas kambario šildymui - tai jei kas būtų prieš kelionę pasakę kad taip bus - greičiausiai būčiau parodžiusi fool.gif (juk gi afrika). O aš tai bandžiau "apsimest" kad šilta, nes pirmiausia nenešioju kelnių, o antra nepasiėmiau jokių pėdkelnių šiltesnių doh.gif Ir visą laiką vaikščiojau su sijonais ir suknelėmis. Vietinius įtariu tokiais vaizdais turėjau pakraupint lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet dabar ziuriu giz meteo orus dviem savaitem i prieki tai raso ,kad atsyla iki 25 bus vasario pradzioj,na tikiuosi bus taip kaip jie prognozuoja !!!!!!
Atsakyti
mes skrendam i vasario pabaiga, labai tikiuosi, kad neteks, bent jau dienos metu su siltais drabuziais vaikscioti....juk vaziuojam pasikaitinti sauleje, pasipliuskenti juroje, baseinuose...nu nesiseka man su tuo Egiptu, praeitais metais buvo atsaukta kelione, o siemet orai nekokie.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Natikiuosi visom seis metais bus pavykusios keliones, svarbiausia tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambekle @ 2012 01 21, 17:28)
mes skrendam i vasario pabaiga, labai tikiuosi, kad neteks, bent jau dienos metu su siltais drabuziais vaikscioti....juk vaziuojam pasikaitinti sauleje, pasipliuskenti juroje, baseinuose...nu nesiseka man su tuo Egiptu, praeitais metais buvo atsaukta kelione, o siemet orai nekokie.... doh.gif  unsure.gif

Nu siaip net ir ten dabar ne sezonas, ir yra ziema, tai nereikia tiketis, kad bus karsta kaip vasara. Ten ziema, ir pucia saltas vejas, nors ir saulute istisai sviecia. O vakare mes dedavomes striuke drasiai, maciau moteriskes net ir su pirstinem vaiksciojo.
Atsakyti
QUOTE(leelouuu @ 2012 01 21, 16:51)
Bet dabar ziuriu giz meteo orus dviem savaitem i prieki tai raso ,kad atsyla iki 25 bus vasario pradzioj,na tikiuosi bus taip kaip jie prognozuoja !!!!!!

aš irgi nuėjau pažiūrėt ir visai nudžiugau, nuo 29 dienos, kai mes atskrendam, rodo iki 25 lapsnių smile.gif tai manau užuovėjoj dieną bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugė du metus buvo sausio gale ir abu kartus buvo šaltoka, o mes, kiek buvom vasario pradžioj, visad buvo karšta, apie 30laipsnių. Tad nebijokit, vasario mėn bus jau gerai. Mes ir šiemet važiuosim vasario mėn ir visai nesijaudinu dėl oro
Atsakyti
http://www.15min.lt/...6#axzz1k1pPF9OU

kažin, ar dėl to turistų nepraras?......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 21 sausio 2012 - 19:25