QUOTE(pasisiutus @ 2012 01 21, 11:44)
Kad žinokit negazdinu - tik teisybę parašiau. Mūsų gidė sakė, kad per 3-4 metus kiek dirba ten nei karto taip šalta nebuvo. Ir ši žiema neįprastai anksti pas juos prasidėjo ir neįprastai šalta. Minėja, net kad norima mokyklas laikinai uždaryti (na kaip pas mus būna prie -20). Kitas dalykas - kambarį ir tą su kondicionieriumi šildėmės Vat jums ir afrika. Tikrai patariu jei artimiausiu metu kas važiuosit - pasiimtik daugiau šiltesnių rūbų. Pavyzdžiui aš buvau tik vieną megztuką įsimetusi, tai nakties metu jei kur teko eit/keliaut - tai gelbėjo mano paltukas žieminis
Bet dieną jei yra kokia užuovėja - tia ir pasideginti galima (tą ir dariau prie viežbučio baseino , nes pliaže - vandeny šilčiau nei krante )
Bet dieną jei yra kokia užuovėja - tia ir pasideginti galima (tą ir dariau prie viežbučio baseino , nes pliaže - vandeny šilčiau nei krante )
naiviai tikėsiuos,kad po savaitės bus šilčiau ten ačiū už informaciją pasiimsiu daugiau šiltų rūbų, labai dvejojau ar imti šiltesne striukyte, dabar jau nuspręsta- imti