Gal nors kelioniu kainos pakris
Bet per stipriai jie cia jau, nerekejo jiems turistu liest, juk is Nilo ir turistu tik ir gyvena
QUOTE(ievakata @ 2012 01 20, 13:01)
Gal nors kelioniu kainos pakris
Bet per stipriai jie cia jau, nerekejo jiems turistu liest, juk is Nilo ir turistu tik ir gyvena
"Pirmas Egipto pajamų straipsnis toli gražu nėra turizmas ir ūkis, kaip daugelis mano, o muitas, imamas iš laivų, plaukiančių pro Sueco kanalą. Antroje ir trečioje vietose naftos gavyba ir turizmas"
http://www.lehko.lt/...ai_apie_egipta/
Nu jo pasiskaičius straipsnius apie įvykius Egipte , šiurpas eina, nors ir niekas nenukentėjo , bet ........
O bilietai mūsų jau nupirkti.
Bet tikėkimės daugiau nieko nebus.
O bilietai mūsų jau nupirkti.
Bet tikėkimės daugiau nieko nebus.
QUOTE(JolaManta @ 2012 01 20, 14:22)
"Pirmas Egipto pajamų straipsnis toli gražu nėra turizmas ir ūkis, kaip daugelis mano, o muitas, imamas iš laivų, plaukiančių pro Sueco kanalą. Antroje ir trečioje vietose naftos gavyba ir turizmas"
bet šiaip ar taip, kad ir trečioj vietoj- vienas pagrindinių pajamų šaltinių
QUOTE(insanity @ 2012 01 20, 15:13)
bet šiaip ar taip, kad ir trečioj vietoj- vienas pagrindinių pajamų šaltinių
Niekam tai neidomu, dažniausiai ideologiniai principai buna aukščiau bet kokio pajamų šaltinio
musu ir jau pinigai sumoketi,kaip sakoma...bet as tikiuosi,viskas bus gerai,ir musu niekas nepalies
Na va mes katik iš egipto - hurgados. Tai šiemet ten laabai neįprastai šalta (net gidai tą tvirtino) - dieną, jei vėjas - tai kad ir ant saulutės - be megstuko neįmanoma. O dėl tų visų įvykių - tai pirmiausia gerai kad vakar gryžom (kaip tik prieš įvykius) - bet iš kitos pusės - tai neteko pamatyti visiškai jokių neramumų Nors po miestą tai tikrai nemažai vaikštinėjom, tiek dienos metu, tiek vakarais
QUOTE(pasisiutus @ 2012 01 20, 18:42)
Na va mes katik iš egipto - hurgados. Tai šiemet ten laabai neįprastai šalta (net gidai tą tvirtino) - dieną, jei vėjas - tai kad ir ant saulutės - be megstuko neįmanoma. O dėl tų visų įvykių - tai pirmiausia gerai kad vakar gryžom (kaip tik prieš įvykius) - bet iš kitos pusės - tai neteko pamatyti visiškai jokių neramumų Nors po miestą tai tikrai nemažai vaikštinėjom, tiek dienos metu, tiek vakarais
eei, negasdinkit taip su orais..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 01 19, 12:58)
As irgi esu buvus butent su 9 nakvynem, pats optimaliausias laikas
Esu buvusi 7, 9, 10 ir 14 nakvynių. Man labiausiai patiko 14 . Nors turiu pasakyti, kad žinodamas kokiam laikui važiuoji, kažkaip ir nusiteiki tokiam laikui. Ir tuo metu visada atrodydavo, kad tai pats geriausias sprendimas.
QUOTE(pasisiutus @ 2012 01 20, 16:42)
vajee,tikiuosi oras pasitaisys iki vasario vidurio
QUOTE(insanity @ 2012 01 20, 19:20)
eei, negasdinkit taip su orais..
Kad žinokit negazdinu - tik teisybę parašiau. Mūsų gidė sakė, kad per 3-4 metus kiek dirba ten nei karto taip šalta nebuvo. Ir ši žiema neįprastai anksti pas juos prasidėjo ir neįprastai šalta. Minėja, net kad norima mokyklas laikinai uždaryti (na kaip pas mus būna prie -20). Kitas dalykas - kambarį ir tą su kondicionieriumi šildėmės Vat jums ir afrika. Tikrai patariu jei artimiausiu metu kas važiuosit - pasiimtik daugiau šiltesnių rūbų. Pavyzdžiui aš buvau tik vieną megztuką įsimetusi, tai nakties metu jei kur teko eit/keliaut - tai gelbėjo mano paltukas žieminis
Bet dieną jei yra kokia užuovėja - tia ir pasideginti galima (tą ir dariau prie viežbučio baseino , nes pliaže - vandeny šilčiau nei krante )
gal kas galit padeti pasirinkti viesbuti Taboje .