Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Jofky @ 2012 01 18, 22:51)
Iš kur tokios kainos? Pavedimas į ES ~40 lt  g.gif  Buvo minėta kad kreditine kortele galima atsiskaityti  4u.gif

ir man smalsu kokios kainos 4u.gif kur konkrečiai važiuojat, į kokį viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 18, 22:15)
cia dviems asmenims ir viskas iskaiciuota  blink.gif  koks viesbutis  blush2.gif

cia vienam sharm grand plaza resort ir 15dienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukriukesun: 18 sausio 2012 - 22:22
QUOTE(cukriukesun @ 2012 01 18, 23:21)
cia vienam sharm grand plaza resort ir 15dienu

aa tada normaliai jei 15 dienu, as jau issigandau kad uz tokia kaina savaitei dviems kazka radot lotuliukas.gif nes jau nuziurejau ir jei pavyktu dviems savaitei uz 3000 butu nerealu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 18 sausio 2012 - 22:24
QUOTE(lilget @ 2012 01 18, 22:23)
aa tada normaliai jei 15 dienu, as jau issigandau kad uz tokia kaina savaitei dviems kazka radot  lotuliukas.gif  nes jau nuziurejau ir jei pavyktu dviems savaitei uz 3000 butu nerealu  wub.gif

geriausia ka mus nustebino, kad is LT i ta pati viesbuti savaitei kaina pasiule 2600:D
Atsakyti
QUOTE(cukriukesun @ 2012 01 18, 23:33)
geriausia ka mus nustebino, kad is LT i ta pati viesbuti savaitei kaina pasiule 2600:D

tai vat doh.gif isvada - nerealiai turtingas krastas, kur kainos dvigubos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 18, 22:35)
tai vat  doh.gif  isvada - nerealiai turtingas krastas, kur kainos dvigubos  doh.gif

tai va butent,pinigus kaa tokius, o siulotoki s..atsiprasant, kaip mes i safaga nuvarem, oi taip isgire toks viesbutis , taip grazu, soke buvau kai ten atvaziavom, kai grizau i lt noreja ta is agenturos pasiust ko toliau...
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 18, 23:23)
aa tada normaliai jei 15 dienu, as jau issigandau kad uz tokia kaina savaitei dviems kazka radot  lotuliukas.gif  nes jau nuziurejau ir jei pavyktu dviems savaitei uz 3000 butu nerealu  wub.gif

As irgi taip noreciau.. ax.gif bet man ta savaite taip mazai atrodo unsure.gif Net nepajusim unsure.gif
Atsakyti
Jau uz keliu dieneliu i "Tropicana Grand Azur" Sharme thumbup.gif
Atsakyti
Na idomu per alfaturas.lt perkant kelione is lenku vis tiek jie uz tarpininkavima uzsideda kazkiek, be to idomu uz kiek veza i Varsuvos aerouosta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 01 19, 08:51)
As irgi taip noreciau..  ax.gif bet man ta savaite taip mazai atrodo unsure.gif Net nepajusim unsure.gif

Is patirties esu buvus dviejose kelionese 7 dienu ir vienoje 10, tai 10 pats tas, 14 asmeniskai man jau butu ir per daug, o Lenkai matau siulo 9 tai va cia butu pats geriausias pasirinkimas, nors mes mazaji paliksim seneliams tai uzteks ir 7, nes vistiek pastoviai pergyvensiu uz ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 19, 12:40)
Is patirties esu buvus dviejose kelionese 7 dienu ir vienoje 10, tai 10 pats tas, 14 asmeniskai man jau butu ir per daug, o Lenkai matau siulo 9 tai va cia butu pats geriausias pasirinkimas, nors mes mazaji paliksim seneliams tai uzteks ir 7, nes vistiek pastoviai pergyvensiu uz ji  blush2.gif

As irgi esu buvus butent su 9 nakvynem, pats optimaliausias laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=54434493

Joooo....
Atsakyti