Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(insanity @ 2012 01 17, 17:46)
mes per Rygą (per rygos novaturą pirkom) skrendam, irgi gavosi smaarkiai pigiau nei iš LT novaturo  smile.gif

imeskit linka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 17, 17:46)
mes per Rygą (per rygos novaturą pirkom) skrendam, irgi gavosi smaarkiai pigiau nei iš LT novaturo  smile.gif

kad is daug saliu pigiau nei is lietuvos skristi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 17, 17:49)
imeskit linka  4u.gif

spec. pasiūlymai Latvijos novaturo: http://www_novatours...lie-piedavajumi
paskutinė minutė Lv Novaturo: http://www_novatours...iza-piedavajumi

mes rinkomės iš spec.pasiūlymų ir Megature nusipirkom 4u.gif

QUOTE(Marius ir Ramune @ 2012 01 17, 17:50)
kad is daug saliu pigiau nei is lietuvos skristi... smile.gif

tai taip taip! lenkų kainos irgi fantastiškos, bet pamačiau jau kai turėjau nupirktą kelione biggrin.gif bet ateity manau pasinaudosim, sugundė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insanity @ 2012 01 17, 17:57)
spec. pasiūlymai Latvijos novaturo: http://www_novatours...lie-piedavajumi
paskutinė minutė Lv Novaturo: http://www_novatours...iza-piedavajumi

mes rinkomės iš spec.pasiūlymų ir Megature nusipirkom  4u.gif
tai taip taip! lenkų kainos irgi fantastiškos, bet pamačiau jau kai turėjau nupirktą kelione  biggrin.gif  bet ateity manau pasinaudosim, sugundė  biggrin.gif

pvz danijos anglijos airijos ir pan visur gaunasi pigiau nei pas mus... smile.gif
Atsakyti
Aš ir pradėjau žiūrinėti kad gal permokėjome, bet į Albatros jungle aqua park novaturas neorganizuoja kelionių. ar nerandu? blush2.gif

O iš Lenkijos į albatros'o viešbutį kaina mums būtų buvusi labai panaši, jei įskaičiuotumėm kurą iki Varšuvos.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 16, 16:13)
*na taip,idomi.... biggrin.gif
O jusu irgi idomi,kaip sugalvojote tokia tradicija?
Papildyta:

**Italijoje man isvis desertai ir saldumynai patiko..ai viskas ten man patiko wub.gif
Papildyta:

*savaime gavosi biggrin.gif Beprotiškai mėgstu McD, tai privalu ir svetur paragauti ir pasimėgauti biggrin.gif Na ir dar dėl to, kad per atostogas daugiau sau leidi, nes namie riboju šitą malonumą ax.gif

**O man Italijoj tik ledai ir tepatiko (kalbant apie maistą)... Nors labai mėgstu picas ir makaronus, bet man ir mano vyrui buvo neskanu viskas ką valgėm unsure.gif P.S. buvom Romoj.
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2012 01 17, 16:37)
o jus i koki viesbuti uz kokia kaina, man dabar labai idomu sulygint kas uz kiek ir kur, kad paciai neprasaut, nes jau pora kart susipazinus tuose paciuose viesbuciuose su kitais lietuviais pasirodo , kad bunam permokeje, nedaug, bet vistiek  blush2.gif

Mes skrendam į Hurgadą iš Rygos sausio 22d, į Sea Gull 4*, 7d, AI, mokėjom po 1850lt.
Atsakyti
QUOTE(fuksas @ 2012 01 17, 17:53)
Mes ir važiuojame į Hurgadą, rinkomės rinkomės ir pagaliau jau išsirinkome Albatros jungle aqua park, nes važiuojame su vaikais.
Radau  gerų atsiliepimų apie šį viešbutį ir mačiau nuotraukose , kad ten daugybė užsiėmimo vaikams.

Tik iškilo klausimėlis  ax.gif : Ar tikrai ten reikalinga tuose kurortuose įsigyt spec. avalynę ir kokia ji turi būti ir kur ją įsigyti.

Skrendame pirmą kartą , patarkite  blush2.gif

Vandens batus galite nusipirkti ir Lietuvoje, ir Egipte. mirksiukas.gif Vaikučiams pirkau Norfoj, kai skridome į Turkiją, bet nereikėjo. Sau esu pirkusi Egipte, pačiame viešbutyje, mokėjau 4 dol. Aš saviškiams būtinai pasiimsiu, nors jie labai nenori su jais būti, bet jei paplūdimys bus "aštrus", tai reiks su jais lakstyti, tuo labiau, kad basiems slidu prie baseinų. Žinau, kad kiti "kroksiukus" apauna, manau, tinka ir jie. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 17 sausio 2012 - 19:39
QUOTE(lilget @ 2012 01 17, 16:37)
o jus i koki viesbuti uz kokia kaina, man dabar labai idomu sulygint kas uz kiek ir kur, kad paciai neprasaut, nes jau pora kart susipazinus tuose paciuose viesbuciuose su kitais lietuviais pasirodo , kad bunam permokeje, nedaug, bet vistiek  blush2.gif

bilietus pirkom jau lapkričio pradžioje 1 žm kovo 24 d. į AlF Leila wa leila 4* AI 7 d. be vizų 1900 lt gavosi thumbup.gif , o dabar po naujų žiūriu kainos šoktelėjo 1 žm apie 600 lt, tai net išsižiojau doh.gif
Atsakyti
sveiki, kas esat buve SHARM GRANT PLAZA RESORT?KOKIE BUTU ATSILIEPIMAI?
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2012 01 17, 12:33)
Nuo kovo i Taba skraidina, gal yra buvusiu koki viesbuti rinktis?

sitas geras
InterContinental Taba Heights

Hiltonas neblogas del vietos,jei norisi keliavimui,prie pat pasienio,bet jau senokas.
Papildyta:
QUOTE(muderGO @ 2012 01 17, 14:16)
Jei turit skype, paraškit prašau, lengviau bus bendrauti, greičiau galėsiu jums padėti viskuom smile.gif

jus cia laisva valia savanoriaujat biggrin.gif ar esat agente???
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2012 01 17, 17:29)
*savaime gavosi biggrin.gif  Beprotiškai mėgstu McD, tai privalu ir svetur paragauti ir pasimėgauti  biggrin.gif Na ir dar dėl to, kad per atostogas daugiau sau leidi, nes namie riboju šitą malonumą ax.gif

**O man Italijoj tik ledai ir tepatiko (kalbant apie maistą)... Nors labai mėgstu picas ir makaronus, bet man ir mano vyrui buvo neskanu viskas ką valgėm unsure.gif P.S. buvom Romoj.
Papildyta:
.

tai mes bendramintes..siaip esu sveikos gyvensenos salininke...bet velnias nese ir pamete ties McD biggrin.gif patinka ypac Bic tasty ir ledai blush2.gif tai vis irgi kai yra progos paragauju ir svecioje salyje,o ir gerai pazymejot....per atostogas sau daugiau ir leidi doh.gif

As Italijoje nemazai kur buvau blush2.gif Romoje man ir patiko desertai labiausiai,aisku viskas priklauso nuo to kur ir ka valgai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 17, 21:04)
sitas geras
InterContinental Taba Heights

Hiltonas neblogas del vietos,jei norisi keliavimui,prie pat pasienio,bet jau senokas.
Papildyta:

jus cia laisva valia savanoriaujat biggrin.gif ar esat agente???
Papildyta:

tai mes bendramintes..siaip esu sveikos gyvensenos salininke...bet velnias nese ir pamete ties McD  biggrin.gif patinka ypac Bic tasty ir ledai blush2.gif tai vis irgi kai yra progos paragauju ir svecioje salyje,o ir gerai pazymejot....per atostogas sau daugiau ir leidi doh.gif

As  Italijoje nemazai kur buvau blush2.gif Romoje man ir patiko desertai labiausiai,aisku viskas priklauso nuo to kur ir ka valgai blush2.gif

Lytis mano vyriška.. biggrin.gif Nesu nei agentas, nei kas smile.gif Tiesiog žmonėms padėčiau greičiau viską nusipirkti, pagelbėčiau kiek galėčiau, nes vistiek tada žmonės jau prie mūsų kompanijos jungtusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 17, 22:04)
tai mes bendramintes..siaip esu sveikos gyvensenos salininke...bet velnias nese ir pamete ties McD  biggrin.gif patinka ypac Bic tasty ir ledai blush2.gif tai vis irgi kai yra progos paragauju ir svecioje salyje,o ir gerai pazymejot....per atostogas sau daugiau ir leidi doh.gif

As  Italijoje nemazai kur buvau blush2.gif Romoje man ir patiko desertai labiausiai,aisku viskas priklauso nuo to kur ir ka valgai blush2.gif

Tikrų tikriausios, nes ir mano mėgstamiausias Big Tasty lotuliukas.gif Ir aišku ledai ten patys skaniausi wub.gif

O Italijoj gal neužtaikėm ant geros vietos smile.gif
Atsakyti