QUOTE(Renata123 @ 2012 02 05, 21:18)
OMG kaip skaniai atrodo!
Man sis receptas yra tarp mano favoritu!
Idara naudoju ivairu.
Tik jus man paaiskinkit, kaip jus taip graziai suformuojate bandeles?
Nu nemoku as, nors kepus 100 kartu. Man vis gaunasi eilines apvalutes, o noreciau kaip jusu, lyguteles ir pailgas. Ar jus pries tai teslos gabaliukai pailgai iskociojat, o kaip po to sulipinate?
Aciu!
Ačiū, Renata. Aš irgi vakar skanaudama pagalvojau, kad į tokią tešlą puikiai tiktų bet koks įdaras, ir pikantiškas ir saldus
Aš viską dariau, kaip nurodyta recepte, iškočiojau tešlą, įspaudžiau joje apskritimus, apskritimą "įkloju" į delną, dedu šaukštą įdaro, suspaudžiu kraštelius ir gaunasi tokia "D" forma (kaip virtinukas). Tada tą virtinuką dedu į skardą siūle į apačią ir biškutį su ranką priploju, kad nenuvirstų. Kai bandelės išsipučia tampa purios ir lygios, bet išlaiko tą pailgą formą
Dėl tešlos, tai kadangi žiema ir šiltą vietelę sunku surasti, tai aš išminkytą tešlą dėjau į stiklinį indą, įkaitinau orkaitę iki 55 laipsnių ir palaikiau tą tešlą apie 40 min, labai puikiai pakilo.
vėjo_blaškoma, o kur nuotraukytė?
...and my life is an open book...