Klasikinis silkės užkandis
silkės filė
avokadas
marinuoti burokėliai
majonezas
Avokadą nulupti, išimti kaulą ir supjaustyti kubeliais. Silkės filė supjaustyti juostelėmis. Marinuoti burokėliai dažniausiai jau būna sutarkuoti burokine tarka, tad juos belieka tik nusausinti
Imti indelį ir sluoksniuoti: marinuoti burokėliai, avokadas, silkė ir valgomas šaukštas najonezo (daugiau/mažiau majonezo reguliuoti pagal skonį).
Skanaus!
silkės filė
avokadas
marinuoti burokėliai
majonezas
Avokadą nulupti, išimti kaulą ir supjaustyti kubeliais. Silkės filė supjaustyti juostelėmis. Marinuoti burokėliai dažniausiai jau būna sutarkuoti burokine tarka, tad juos belieka tik nusausinti
Imti indelį ir sluoksniuoti: marinuoti burokėliai, avokadas, silkė ir valgomas šaukštas najonezo (daugiau/mažiau majonezo reguliuoti pagal skonį).
Skanaus!
QUOTE(liniote @ 2012 11 07, 17:28)
Klasikinis silkės užkandis
silkės filė
avokadas
marinuoti burokėliai
majonezas
http://s017.radikal....e5ee4fccfcb.jpg[/img][/url]
silkės filė
avokadas
marinuoti burokėliai
majonezas
http://s017.radikal....e5ee4fccfcb.jpg[/img][/url]
o avokadas ar labai jaučiasi?
QUOTE(keistuole @ 2012 11 07, 22:22)
o avokadas ar labai jaučiasi?
Man praktiškai nesijautė
Silkės suktinukai su sūriu
Marinuotos silkės file
Saulėgražų branduoliai (neskrudinti)
Fermentinis sūris
Marinuotos silkės file išsidėliokite lėkštėje, oda į apačią. Pabarstykite silkę saulėgražų branduoliais (neskrudintais, nesūdytais), ant saulėgražų dėkite plonas fermentinio sūrio juosteles. Paruoštą silkės filė susukite, kilimo vyniojimo principu, į suktinuką. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštuku.
Suktinukus uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve kelias valandas, kad saulėgražos suminkštėtų.
http://tingiojikiaul...i-su-suriu.html
Marinuotos silkės file
Saulėgražų branduoliai (neskrudinti)
Fermentinis sūris
Marinuotos silkės file išsidėliokite lėkštėje, oda į apačią. Pabarstykite silkę saulėgražų branduoliais (neskrudintais, nesūdytais), ant saulėgražų dėkite plonas fermentinio sūrio juosteles. Paruoštą silkės filė susukite, kilimo vyniojimo principu, į suktinuką. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštuku.
Suktinukus uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve kelias valandas, kad saulėgražos suminkštėtų.
http://tingiojikiaul...i-su-suriu.html
Silpnai sūdyta lašiša su apelsinais
produktai:
lašišos filė (maždaug 0,5 kg.)
pipirų mišinys (raudonieji,baltieji,žalieji ir juodieji pipirai)
lauro lapai 2 vnt.
cukrus 1 valg.šaukštas
druska 2 valg.šaukštai
apelsinas 1 vnt.
Lauro lapus sutriname, sumalame pipirus.
Sumaišome druską,cukrų,pipirus ir lauro lapus.
Šiame mišinyje gerai apvoliojame lašišą.
Apelsiną supjaustome ir uždedame ant lašišos.
Dedame į uždaromą indą ir statome į šaldytuvą maždaug parai.
produktai:
lašišos filė (maždaug 0,5 kg.)
pipirų mišinys (raudonieji,baltieji,žalieji ir juodieji pipirai)
lauro lapai 2 vnt.
cukrus 1 valg.šaukštas
druska 2 valg.šaukštai
apelsinas 1 vnt.
Lauro lapus sutriname, sumalame pipirus.
Sumaišome druską,cukrų,pipirus ir lauro lapus.
Šiame mišinyje gerai apvoliojame lašišą.
Apelsiną supjaustome ir uždedame ant lašišos.
Dedame į uždaromą indą ir statome į šaldytuvą maždaug parai.
Korejietiškos morkytės
500 gr. morkų
500 gr. svogūnų
100 gr. aliejaus
šaukštas acto
šaukštas cukraus
4 skiltelės česnako
arb. šaukštelis smulkinto čiliuko
druska pagal skonį
Morkas nuvalius supjaustyti šiaudeliais, pagardinti druska ir permaišius palaikyti apie 30 min.
Suberti cukrų, čili ir vėl permaišyti.
Svogūnus supjaustyti kubeliais. Į įkaitintą keptuvę supilti aliejų, ir apkepti iki karamelinės spalvos svogūnus, juos išgrėbti ir panaudoti bet kokiam patiekalui paskaninti, o į karštą aliejų supilti actą. Dar karštą skystį užpilti ant morkų.
Įspausti česnaką, permaišyti salotas ir leisti joms pastovėti 2-3 valandas.
Skanaus!!
500 gr. morkų
500 gr. svogūnų
100 gr. aliejaus
šaukštas acto
šaukštas cukraus
4 skiltelės česnako
arb. šaukštelis smulkinto čiliuko
druska pagal skonį
Morkas nuvalius supjaustyti šiaudeliais, pagardinti druska ir permaišius palaikyti apie 30 min.
Suberti cukrų, čili ir vėl permaišyti.
Svogūnus supjaustyti kubeliais. Į įkaitintą keptuvę supilti aliejų, ir apkepti iki karamelinės spalvos svogūnus, juos išgrėbti ir panaudoti bet kokiam patiekalui paskaninti, o į karštą aliejų supilti actą. Dar karštą skystį užpilti ant morkų.
Įspausti česnaką, permaišyti salotas ir leisti joms pastovėti 2-3 valandas.
Skanaus!!
QUOTE(Elena @ 2012 11 19, 11:15)
[color=darkviolet]Silpnai sūdyta lašiša su apelsinais
Labai skaniai atrodo .Prie progos butinai gaminsiu.
Mišrainė su lašiša ir raudonais ikrais
2 virtos bulvės
2 virtos morkos
2 kietai virti kiaušiniai
100 gr. šaldytų žirnelių
100 gr. raudonųjų ikrų
300 gr. sūdytos lašišos
svogūnas
4-5 šaukštai majonezo
2 rauginti agurkėliai
krapai, druska, pipirai pagal skonį.
Virtas daržoves supjaustykite kubeliais, lašišą, agurkus, svogūnus taip pat.
Sumaišyti visus produktus su prieskoniais ir majonezu.
Mišrainė skaniausia ką tik paruošta.
Skanaus!!
2 virtos bulvės
2 virtos morkos
2 kietai virti kiaušiniai
100 gr. šaldytų žirnelių
100 gr. raudonųjų ikrų
300 gr. sūdytos lašišos
svogūnas
4-5 šaukštai majonezo
2 rauginti agurkėliai
krapai, druska, pipirai pagal skonį.
Virtas daržoves supjaustykite kubeliais, lašišą, agurkus, svogūnus taip pat.
Sumaišyti visus produktus su prieskoniais ir majonezu.
Mišrainė skaniausia ką tik paruošta.
Skanaus!!
Ule, atrodo fantastiskai
Elena, labai pikantiska jau tavo lasisute
Elena, labai pikantiska jau tavo lasisute