Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

o aš morkas išverdu, sutarkuoju burokine tarka, išspaudžių česnako, majnezo, sudedu ant mažų paskrudintų baltos duonos gabaliukų ir ant jų dūmo skonio silkės, labai skanu:)
Atsakyti
Klasikinis silkės užkandis
silkės filė
avokadas
marinuoti burokėliai
majonezas
Avokadą nulupti, išimti kaulą ir supjaustyti kubeliais. Silkės filė supjaustyti juostelėmis. Marinuoti burokėliai dažniausiai jau būna sutarkuoti burokine tarka, tad juos belieka tik nusausinti
Imti indelį ir sluoksniuoti: marinuoti burokėliai, avokadas, silkė ir valgomas šaukštas najonezo (daugiau/mažiau majonezo reguliuoti pagal skonį).
Skanaus!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2012 11 07, 17:28)
Klasikinis silkės užkandis
silkės filė
avokadas
marinuoti burokėliai
majonezas
http://s017.radikal....e5ee4fccfcb.jpg[/img][/url]


o avokadas ar labai jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 07, 22:22)
o avokadas ar labai jaučiasi?

Man praktiškai nesijautė 4u.gif
Atsakyti
Silkės suktinukai su sūriu

user posted image

Marinuotos silkės file
Saulėgražų branduoliai (neskrudinti)
Fermentinis sūris

user posted image

Marinuotos silkės file išsidėliokite lėkštėje, oda į apačią. Pabarstykite silkę saulėgražų branduoliais (neskrudintais, nesūdytais), ant saulėgražų dėkite plonas fermentinio sūrio juosteles. Paruoštą silkės filė susukite, kilimo vyniojimo principu, į suktinuką. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštuku.
Suktinukus uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve kelias valandas, kad saulėgražos suminkštėtų.
http://tingiojikiaul...i-su-suriu.html
Atsakyti
Silpnai sūdyta lašiša su apelsinais

produktai:

lašišos filė (maždaug 0,5 kg.)
pipirų mišinys (raudonieji,baltieji,žalieji ir juodieji pipirai)
lauro lapai 2 vnt.
cukrus 1 valg.šaukštas
druska 2 valg.šaukštai
apelsinas 1 vnt.

Lauro lapus sutriname, sumalame pipirus.
Sumaišome druską,cukrų,pipirus ir lauro lapus.
Šiame mišinyje gerai apvoliojame lašišą.
Apelsiną supjaustome ir uždedame ant lašišos.
Dedame į uždaromą indą ir statome į šaldytuvą maždaug parai.


user posted image
user posted image


Atsakyti
Korejietiškos morkytės

user posted image


500 gr. morkų
500 gr. svogūnų
100 gr. aliejaus
šaukštas acto
šaukštas cukraus
4 skiltelės česnako
arb. šaukštelis smulkinto čiliuko
druska pagal skonį

Morkas nuvalius supjaustyti šiaudeliais, pagardinti druska ir permaišius palaikyti apie 30 min.
Suberti cukrų, čili ir vėl permaišyti.
Svogūnus supjaustyti kubeliais. Į įkaitintą keptuvę supilti aliejų, ir apkepti iki karamelinės spalvos svogūnus, juos išgrėbti ir panaudoti bet kokiam patiekalui paskaninti, o į karštą aliejų supilti actą. Dar karštą skystį užpilti ant morkų.
Įspausti česnaką, permaišyti salotas ir leisti joms pastovėti 2-3 valandas.

Skanaus!!
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 11 19, 11:15)
[color=darkviolet]Silpnai sūdyta lašiša su apelsinais

Labai skaniai atrodo 4u.gif .Prie progos butinai gaminsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Mišrainė su lašiša ir raudonais ikrais

user posted image


2 virtos bulvės
2 virtos morkos
2 kietai virti kiaušiniai
100 gr. šaldytų žirnelių
100 gr. raudonųjų ikrų
300 gr. sūdytos lašišos
svogūnas
4-5 šaukštai majonezo
2 rauginti agurkėliai
krapai, druska, pipirai pagal skonį.

Virtas daržoves supjaustykite kubeliais, lašišą, agurkus, svogūnus taip pat.
Sumaišyti visus produktus su prieskoniais ir majonezu.
Mišrainė skaniausia ką tik paruošta.
Skanaus!!
Atsakyti
Ule, atrodo fantastiskai bigsmile.gif

Elena, labai pikantiska jau tavo lasisute wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti