Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2012 07 25, 14:01)
[color=darkviolet]Cukinijų griežinėliai



o vietoj parmezano galima imti kokį kitą sūrį? O tai parduotuvėj šalia namų dažniausiai jo nebūna ir tenka trenktis kažkur ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 12:35)
o vietoj parmezano galima imti kokį kitą sūrį? O tai parduotuvėj šalia namų dažniausiai jo nebūna ir tenka trenktis kažkur ieškot  doh.gif


Aišku galima 4u.gif Tik smulkiai sutarkuokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 07 27, 12:59)
Aišku galima  4u.gif Tik smulkiai sutarkuokite  4u.gif


puikūs gręžinėliai, dariau ir aš, tik ant viršaus patepiau dar truputį majonezo ir dėjau pomidoro skiltelę smile.gif
Atsakyti
[quote=Elena,2012 07 25, 14:01]
[color=darkviolet]Cukinijų griežinėliai

Man iskepus griezineliai buvo traskus-kaip cipsai wub.gif ,bet....paskui sudreko g.gif ,pasidare minksti.Suejo ir taip biggrin.gif -visiems patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mano silkė pataluose

user posted image

Silkės filė 500gr.
Bulvės 1 kg.
Virti burokėliai 500gr.
Majonezas su krienais
Jūros druska

user posted image

Bulves nusiskuskite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Palikite atvėsti. Imkite patį didžiausią dubenį ir pradėkite pjaustyti. Iš pradžių bulves griežinėliais, kai jau dugną padengėte bulvėmis - ant viršaus keliauja silkė juostelėmis.Ant silkes krauname sutarkuotus burokėlius ir visą viršų kruopščiai aptepame storu majonezo sluoksniu. Aš naudoju "Vilniaus" majonezą su krienais ir aptepimui sunaudoju visą indelį.
http://tingiojikiaul...ataluose-i.html
Atsakyti
Tokiu padazu yra labai daug, dazniausiai darau is to, ka turiu saldytuve.
Vienas is ju
Sūrio padažas [COLOR=red]

250 g sviežio grietinėlės sūrio ar varškės
50 g majonezo
3 v. š. grietinės ar jogurto
2 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
2 a. š. kario
po 1 v. š. kapotų krapų, petražolių
druskos, baltųjų pipirų

Viską gerai išmaišyti ir patiekti. Aš naudojau liesą Mūsų švelniąją varškę. Galima įberti česnako, smulkintų marinuotų agurkų, smulkiai tarkuotos morkos ir pan. Na, žinoma, ne viską iškart, o pasirinkti pagal skonį


Ir dar labai paprastas, bet neprastas uzkandis.

Putpeles kiausiniai su ikrais[COLOR=blue]

Putpeles kiausianiu
Garstyciu
Majonezo
Juoduju ikru (baltyminiai)
Kiausinius isvirti, isimti trynius, juos sutrinti, ideti truputi garstyciu ir majonezo. Gerai ismaisyti ir uzpildyti kiausinio trynio vieta. Ant virsaus uzdeti ikru.
Skanaus.
[attachmentid=223912]
Atsakyti

 ! 
Jokių skelbimų ! čia NE Skelbimų lenta. Už tokio pobūdžio žinutes bus skiramos atitinkami įspėjimai ir  nuobaudos.
Atsakyti
Sveikos skanėstų gamintojos,

man iškilo toks "degantis" klausimas.. Noriu pagaminti plikytos tešlos užkandžiukus (plikyta tešla su sūrio/dešros įdaru). Bet ryt turiu labai mažai laiko, tai galiu ir nespėti.. Ar būtų galima tešlą pasidaryti iš vakaro ir tik ryte išsikepti? Nieko nenutiktų jai?

Ačiū iš anksto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolka_jv: 10 rugpjūčio 2012 - 08:01
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 08 10, 09:00)
Sveikos skanėstų gamintojos,

man iškilo toks "degantis" klausimas.. Noriu pagaminti plikytos tešlos užkandžiukus (plikyta tešla su sūrio/dešros įdaru). Bet ryt turiu labai mažai laiko, tai galiu ir nespėti.. Ar būtų galima tešlą pasidaryti iš vakaro ir tik ryte išsikepti? Nieko nenutiktų jai?

Ačiū iš anksto  cool.gif

as kepciau pyragiukus is vakaro ir per nakti laikyciau sandariam inde iskeptus
Atsakyti
Krabų salotos "Po Velykų"

user posted image

Man jos skanios ne tik po Velykų biggrin.gif , todėl gaminamos dažnai.

Ryžiai 3 virimo maišeliai
"Snieginio krabo mėsa" 4 pakuotės (480 gr.)
Kiaušiniai 4 - 5 vnt. (priklausomai nuo dydžio)
Agurkas/ai
Majonezas
Juodieji pipirai, sultinio kubeliai


Ryžius išsivirkite su sultinio kubeliais. Kol ryžiai verda, į dubenį susipjaustykite kiaušinius (jei gaminate ne po Velykų - pirmiausia užsikaiskite virti kiaušinius), "Snieginio krabo" mėsą (Viči gamyba) ir pusę ilgavaisio agurko. Ilgavaisį agurką galima keisti kokiais 4-5 trumpavaisiais (priklauso nuo dydžio). Ryžiams išvirus, juos karštus supilkite į dubenį ant pjaustytų produktų. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Sudėkite majonezą (šitoms salotoms naudoju "Vilniaus" be priedų) ir dar kartą išmaišykit. Palikite 20 - iai minučių, kad viskas susigertų.
http://tingiojikiaul...-po-velyku.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 13 rugpjūčio 2012 - 16:57
Baklažano užkandėlė

1 baklažanas
100 g graikiškų riešutų
1 skiltelė česnako,pagal skonį druskos,žiupsnelis mėtos ir truputis rūkytos paprikos miltelių
1 granata
20ml virinto vandens

Baklažaną supjaustyti ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių,padėti ant servetėlės,kad susigertų riebalai.
Riešutus,česnaką,vandenį ir likusius prieskonius dedam i smulkintuva ir sutrinam.Gauta mase aptepam baklažano juosteles,užbarstome granato sėklomis....ir ragaujame.Man skanu buvu valgyti su baltos duonos skrebuciu......puikus užkandis prie taurės vyno....

user posted image
Atsakyti
Užkandinis tortas

user posted image

Reikės:

6 vnt. Napoleono lakštų
2 morkų
2 svogūnų
130 g džiovintų slyvų
200 g keptos vištienos krūtinėlės
100 g fermentinio sūrio

Padažui:

1 indelio „Creme Bounjour“ varškės sūrelio be priedų
3 – 4 v. š. grietinės
druskos
maltų juodųjų pipirų
svogūnų laiškų
petražolių
citrinos sulčių

Padažui sumaišyti visus produktus, suberti pjaustytus žalumynus, prieskonius, citrinos sultis. Prieskonių dėti pagal savo skonį

Keptuvėje pakepinti morkas ir svogūnus pasūdyti, įdėti 2 šaukštus padažo. Džiovintas slyvas užpilti karštu vandeniu ir palaikyti 15 min., kad suminkštėtų, paskui nusunkti ir supjaustyti, įdėti 2 šaukštus padažo. Sūrį sutarkuoti, įdėti 2 šaukštus padažo. Krūtinėlę supjaustyti kubeliais, įdėti 2 šaukštus padažo.

Vieną Napoleono lakštą sutrupinti, bus trupiniams.

Į didelę lėkštę dėti vieną lakštą, užtepti truputį padažo, dėti vištienos krūtinėlę, paskui kitą lakštą, vėl užtepti padažu, dėti morkas, sekantis sluoksnis – slyvos, ir paskutinis sluoksnis – fermentinis sūris. Ant viršutinio lakšto užtepti majonezo, užberti trupinių, šonus ir užepti majonezu ir užberti trupiniais. Puošti savo nuožiūra. Suteptą tortą laikyti šaldytuve per naktį. Reikia, kad suminkštėtų sluoksniai ir susigulėtų įdaras.

user posted image

Skanaus 4u.gif


JOLKA999, labai mėgstu užkandžius su baklažanais, tik su riešutais nebandžiau bigsmile.gif Gražiai atrodo granato sėklytės thumbup.gif
Atsakyti