QUOTE(linette @ 2012 07 01, 00:15)
*Keila* gal galima plačiau apie Morkų - sūrio užtepėlė ant baltos keptos duonos
Galima galima
proporciju neturiu, viskas is akies
Pasikepini svogunus su morkom (morkos burokine tarka tarkuotos).
Isvirti kiausiniai irgi burokine tarka sutarkuoti, kaip ir fermentinis suris.
Tai kiasinius, suri, morkas/svogunus sumaisyti su majonezu, ispausti cesnako.
Bulka supjaustyti i 4 dalis ir pakepinti ant aliejaus, sudeti ant pop. ranksluosciu.
Sita uztepele geriau uzdeti 2-3 val. pries baliu, kad siek tiek suminkstetu bulka.
Siaip lb pasiteisintas dalykas prie alaus. Kaip semkes norisi dar ir dar
QUOTE(Astulyte:) @ 2012 07 01, 00:54)
QUOTE(*Keila* @ 2012 06 30, 20:51)
Jetus,prie tokio stalo ir as mielai aluti pagurksnociau
as dar karta irgi