Elena,koks idomus ir grazus kiausiniu pateikimas liux
Salotos su kumpiu ir džiugo sūriu
[I]
Receptas išgirtas kulinarių temoje, man labai knietėjo išbandyti, jos puikios, tikrai visą vasarą karaliaus mano meniu
50 gr. sultenių salotų
50 gr. rukolos salotų
350 gr. kelių rūšių vyšninių pomidoriukų
7-8 juostelės vytinto Serrano kumpio
kietojo Džiugo sūrio
šaukštas kedro ar graikiškų riešutų
Padažui:
keli šaukštai balzamiko acto
keli šaukštai aliejaus
pusės citrinos sulčių
šiek tiek druskos ant pomidoriukų
Nuplauti ir nusausinti salotas, išdėlioti lėkštėje, tuomet suberti perpjautus pusiau pomidoriukus, išdėlioti kumpį, papjaustyti sūrio (sekantį kartą naudosiu Džiugo laužytą) tikiu bus dar gražiau ir apibarstyti sausoje keptuvėje paskrudintais riešutais, apšlakstyti padažu, pagardinti druska.
Skanaus !!
[I]
Receptas išgirtas kulinarių temoje, man labai knietėjo išbandyti, jos puikios, tikrai visą vasarą karaliaus mano meniu
50 gr. sultenių salotų
50 gr. rukolos salotų
350 gr. kelių rūšių vyšninių pomidoriukų
7-8 juostelės vytinto Serrano kumpio
kietojo Džiugo sūrio
šaukštas kedro ar graikiškų riešutų
Padažui:
keli šaukštai balzamiko acto
keli šaukštai aliejaus
pusės citrinos sulčių
šiek tiek druskos ant pomidoriukų
Nuplauti ir nusausinti salotas, išdėlioti lėkštėje, tuomet suberti perpjautus pusiau pomidoriukus, išdėlioti kumpį, papjaustyti sūrio (sekantį kartą naudosiu Džiugo laužytą) tikiu bus dar gražiau ir apibarstyti sausoje keptuvėje paskrudintais riešutais, apšlakstyti padažu, pagardinti druska.
Skanaus !!
Ule, fantastiškos salotos, pats tas lengvumas vasarą o ir foto nuostabios
Lavaso cipsai kaip tik artejanciam futbolo cempionatuj tiks prie alaus upiu
Lavasa patepam majonezu,apibarstom prieskoniais visokiais kokiu tik turime,ir gausiai gausiai apiberiame suriu supjaustom norimomis formomis ir saunam i orkaite ijungus grilio funkcija(bus traskus) galima kepti ir paprastai orkaiteje,tai bus labiau minksti kaip picos padas Tinka padazas : Hamker majonezas sumaisytas su kefyru ir priesk.zolelemis
Lavasa patepam majonezu,apibarstom prieskoniais visokiais kokiu tik turime,ir gausiai gausiai apiberiame suriu supjaustom norimomis formomis ir saunam i orkaite ijungus grilio funkcija(bus traskus) galima kepti ir paprastai orkaiteje,tai bus labiau minksti kaip picos padas Tinka padazas : Hamker majonezas sumaisytas su kefyru ir priesk.zolelemis
Sočioji mišrainė su marinuotais pievagrybiais
Reikės:
su lupena virtų bulvių
marinuotų pievagrybių ar kitokių grybų
duonos
svogūnų laiškų
majonezo
druskos
pipirų
Bulves ir pievagrybius supjaustome kubeliais. Duoną taip pat supjaustome kubelias ir pakepame keptuveje. Viską sumaišome, įpjaustome svogūnų laiškų, pagardiname druska ir pipirais, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.
Reikės:
su lupena virtų bulvių
marinuotų pievagrybių ar kitokių grybų
duonos
svogūnų laiškų
majonezo
druskos
pipirų
Bulves ir pievagrybius supjaustome kubeliais. Duoną taip pat supjaustome kubelias ir pakepame keptuveje. Viską sumaišome, įpjaustome svogūnų laiškų, pagardiname druska ir pipirais, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.
QUOTE(Ulė @ 2012 05 25, 08:47)
50 gr. sultenių salotų
Kas yra sulteniu salotos?
Ir dabar gal ir kvailokas klausimas... Kaip sausiante salotas? Ir kaip plaunate, kad jos nepavandenuotu ir liktu traskios?
QUOTE(*Passion* @ 2012 06 04, 02:43)
Kas yra sulteniu salotos?
Ir dabar gal ir kvailokas klausimas... Kaip sausiante salotas? Ir kaip plaunate, kad jos nepavandenuotu ir liktu traskios?
Ir dabar gal ir kvailokas klausimas... Kaip sausiante salotas? Ir kaip plaunate, kad jos nepavandenuotu ir liktu traskios?
Cia prasom
http://www.leifheit....kle-comfortline
Yra ir iki,maxej... Tikrai buna pigesniu.
QUOTE(Geriuke @ 2012 05 22, 17:39)
Tai kad pasirodo limitas baigėsi..dabar mokėti reiks...tai nežinau ką su blogu daryti....
Virtos jautienos mišrainė
Produktai:
jautienos kumpis , na maždaug 300 gr.
paprika 1 vnt.
obuolys 1 vnt.
nedidelis raudonas svogūnas 1 vnt.
sūris fermentinis 100 gr.
krapai
majonezas
druska,pipirai pagal skonį
Pirmiausia išverdame mėsą.
Užverdame vandenį, pasūdome, dedame lauro lapus, mažą svogūno galvutę,skilt. česnako, pipirų grūdelių.Dedame mėsą.Verdame kol suminkštės,maždaug valanda.
Mėsą išimame paliekam ataušti, sultinį galima panaudoti sriubai.
Imame papriką, nupjauname gabaliuką ir išimame gražiai vidų.
Nupjautą gabaliuką supjaustome šiaudeliais.
Taip pat šiaudeliais supjaustome mėsą, obuolį (palaistome su citrinos sultimis) ir sūrį.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Viską sumaišome, dedame majonezo,smulkintų krapų.
Jei reikia paskaniname druska,pipirais.
Sudedame mišrainę į papriką ir pateikiame.
Salotos su paprika
paprika, kumpis, suris, majonezas, krapai
visus produktus supjaustyti juostelem, del grazesnio vaizdo galima deti 3 spalvu paprika
kita karta darydama idesiu sauja konservuotu kukuruzu ir daug daug krapu
paprika, kumpis, suris, majonezas, krapai
visus produktus supjaustyti juostelem, del grazesnio vaizdo galima deti 3 spalvu paprika
kita karta darydama idesiu sauja konservuotu kukuruzu ir daug daug krapu
QUOTE(Tetavova @ 2012 06 04, 12:14)
bet kam moketi taip brangiai jeigu galima nusipirkt pigiau džiovyklė , pagooglinus galima rast dar daugiau parduotuveliu......
Krepšeliai su tuno salotomis
Krepšeliai labai skanūs, trapūs, lengvai kepami! Krepšelius galima iškepti prieš 2 4 dienas ir laikyti sandarioje dėžutėje. Man labai patiko šių krepšelių receptas! Tikrai kepsiu dar kartą!!!
Krepšeliams reikės:
* 300 g miltų
* 3 virtų L dydžio kiaušinių trynių
* 150 g sviesto
* žiupsnelio druskos
Iš šios normos gavosi 20 krepšelių.
Šaltą sviestą sutarkuoti, suberti persijotus miltus, smulkiai tarkuotus trynius, įberti druskos. Užminkyti tešlą. Tešla gaunasi kaip plastilinas, bet lengvai trupa.
Imti tešlos po nedidelį rutuliuką ir ja iškloti formelės vidų. Aš tešlos nekočiojau, o rankomis tiesiog apspaudžiau formelę. Formelių netepiau niekuo. Tešla riebi, krepšeliai lengvai išsiima.
Krepšelius kepti įkaitintoje orkaitėje iki 220 laipsnių apie 10 15 min. Žiūrėkite, kad nesudegtų. Man iškepė per 12 minučių.
Krepšelius atvėsinti, tada jie lengvai išsiims iš formelių. Atvėsusius galima įdaryti norimu įdaru.
Tuno salotoms reikės:
* 100 g tuno konservų savose sultyse arba aliejuje
* 1 žalios spalvos obuolio
* 0.5 raudono svogūno
* 70 g fermentinio sūrio
* druskos
* maltų juodųjų pipirų
* majonezo
Nuo tuno nupilti sultis, gerai nuvarvinti. Obuolį nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais, sūrį ir svogūną supjaustyti taip pat smulkiais kubeliais, įberti prieskonius, dėti majonezą ir gerai išmaišyti. Salotomis įdaryti krepšelius ir skanauti. Krepšeliai labai patiko visiems ragavusiems!
recepto šaltinis
Krepšeliai labai skanūs, trapūs, lengvai kepami! Krepšelius galima iškepti prieš 2 4 dienas ir laikyti sandarioje dėžutėje. Man labai patiko šių krepšelių receptas! Tikrai kepsiu dar kartą!!!
Krepšeliams reikės:
* 300 g miltų
* 3 virtų L dydžio kiaušinių trynių
* 150 g sviesto
* žiupsnelio druskos
Iš šios normos gavosi 20 krepšelių.
Šaltą sviestą sutarkuoti, suberti persijotus miltus, smulkiai tarkuotus trynius, įberti druskos. Užminkyti tešlą. Tešla gaunasi kaip plastilinas, bet lengvai trupa.
Imti tešlos po nedidelį rutuliuką ir ja iškloti formelės vidų. Aš tešlos nekočiojau, o rankomis tiesiog apspaudžiau formelę. Formelių netepiau niekuo. Tešla riebi, krepšeliai lengvai išsiima.
Krepšelius kepti įkaitintoje orkaitėje iki 220 laipsnių apie 10 15 min. Žiūrėkite, kad nesudegtų. Man iškepė per 12 minučių.
Krepšelius atvėsinti, tada jie lengvai išsiims iš formelių. Atvėsusius galima įdaryti norimu įdaru.
Tuno salotoms reikės:
* 100 g tuno konservų savose sultyse arba aliejuje
* 1 žalios spalvos obuolio
* 0.5 raudono svogūno
* 70 g fermentinio sūrio
* druskos
* maltų juodųjų pipirų
* majonezo
Nuo tuno nupilti sultis, gerai nuvarvinti. Obuolį nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais, sūrį ir svogūną supjaustyti taip pat smulkiais kubeliais, įberti prieskonius, dėti majonezą ir gerai išmaišyti. Salotomis įdaryti krepšelius ir skanauti. Krepšeliai labai patiko visiems ragavusiems!
recepto šaltinis