Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(persikiuks @ 2012 04 30, 17:43)
gal kas turit nuotrauka kaip jis atrodo?

turi, visagalis google
Atsakyti
Kaip pakalnuciu lapai 4u.gif
Atsakyti
Štai taip. Reiks pasėti

user posted image
Atsakyti
Gali nesivarginti, is seklu nedygsta. Reikia daigu mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bent jau is pirktiniu seklu nezinau, kam butu isdyge, o bande daug kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 30, 21:18)
Gali nesivarginti, is seklu nedygsta. Reikia daigu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Bent jau is pirktiniu seklu nezinau, kam butu isdyge, o bande daug kas doh.gif

kažkodėl ir as manau, kad neišdygs, jis miškinis augalas... beto, kiek žinau, jau įrašytas į raudonają knygą
Atsakyti
QUOTE(Teracota @ 2012 04 30, 20:39)
Štai taip. Reiks pasėti






ačiū dabar žinosiu kaip atrodo. maniau, kad turiu. pasirodo dar tokio nesu mačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, pabandykit...manau nesivilsit! Kas ragavo net neatspėjo kas tai biggrin.gif Kažkodėl visi sakė kad tai sūdyta žuvis...

Vytinta vištienos krūtinėlė

Produktai:

1 vnt. vištienos krūtinėlė



Mišinys:

0,200 gr. stambios druskos

1,5 arbat.šaukštelio maltų pipirų

1,5 valg.šaukšto džiovintų žolelių mišinio (rozmarinas,lauro lapai,čiobrelis)

1/4 stiklinės konjako

Produktus skirtus mišiniui sumaišome.

Imame indą, dedame pusę mūsų mišinio ant dugno.

Ant mišinio dedame vištieną ir užpilame likusią dalį mišinio.

Uždengiame indą su maistinę plevėsavę ir statome į šaldytuvą 12 val.

Išimame, nuplauname nuo druskos ir prieskonių ir nusausiname.

Užsukame į marlę ir vėl dedame į šaldytuvą mažiausiai parai.



Skanaus!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 03 gegužės 2012 - 14:37
Elena, koks įdomus patiekalas. Bet ji ne vytinta čia gaunasi, ta prasme kai būna vytinta jautiena ji būna tokia išdžiųvus, laikyta kažkur sausai. O čia viso proceso metu ji laikoma šaldytuve... Fotkėse man ji irgi kaip paprasta, žalia vištienos krūtinėlė atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 03, 16:23)
Elena, koks įdomus patiekalas. Bet ji ne vytinta čia gaunasi, ta prasme kai būna vytinta jautiena ji būna tokia išdžiųvus, laikyta kažkur sausai. O čia viso proceso metu ji laikoma šaldytuve... Fotkėse man ji irgi kaip paprasta, žalia vištienos krūtinėlė atrodo  ax.gif



Na ji tokia...nemoku paaiškinti...pusiau vytinta gal biggrin.gif Kad būtų gerai vytinta reikia ilgiau palaikyti...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 05 03, 16:27)
Na ji tokia...nemoku paaiškinti...pusiau vytinta gal  biggrin.gif  Kad būtų gerai vytinta reikia ilgiau palaikyti...


ir nereikia niekur paspausti? mes kiaulieną kai vytindavom, tėvai po kažkuo sunkiu paspausdavo g.gif , o čia parą pasimarinavus , vaikams jaučiu tokią duot nelabai ? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš rašiau: mažiausia parai!Jei bijot..palaikykit ilgiau...mes valgėm po paros...Spaust nieko nespaudžiau 4u.gif Dabar darau kiaulienos išpjovą...irgi nespaudžiu...tvirtai susukau ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 05 03, 18:18)
Mergaitės, aš rašiau: mažiausia parai!Jei bijot..palaikykit ilgiau...mes valgėm po paros...Spaust nieko nespaudžiau  4u.gif Dabar darau kiaulienos išpjovą...irgi nespaudžiu...tvirtai susukau ir viskas  smile.gif

Nezinau,man tai cia sudyta zalia vistiena,net pati nerizikuociau tokios valgyt,kad kokiom salmonelem neuzsikrest,ar dar kuo.Vytinta tai yra dziovinta,kai kelias paras laikai suryme,po to susuki i marle aprisi kokio storu siulu,kad ji pasispaustu ir tada kabini kazkur,kad dziutu.
Atsakyti