QUOTE(daivaP @ 2012 04 05, 22:51)
Dažniausiai pudingus kepu iš vakaro, jei lieka kitai dienai, tai juos sudedu į sandarią dėžutę arba maišelį, nes kitaip jie sukietės. Manau, gal nieko neatsitiks, jei iškepsi penktadienį
Saldžius gali įdaryti su varškės kremu ir vaisiais ar plakta grietinėle. Nors aš pati saldžių nebandžiusi
Sūrus įdaras, galima įdaryti su varškės sūreliu ir lašišos gabalėliais, pikantiška mišraine.
kaip dekui
uz atsakyma
pasiziurejau,kad siandien issikepti neiseis, nes neuzsimaisiau vakar teslos
tai siandien vakare uzmaisysiu ir kisiu saldytuvan,o ryt ryte bandysiu kepti, tikiuosi niekas nesutrukdys
man kazkaip jie nekieteja, karta kepiau,tai sudejau i maiseli, ir padejau i spintele. kita diena valgiau viskas normaliai buvo, ale traskumo man juose nesigauna, jie pas mane tokie minksti buna... po savaites istraukiau juos, tai supelije buvo
pamirsus mat apie juos buvau