Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(JOLKA999 @ 2012 03 17, 21:42)
Užkandis'mimoza'

bet tai gaunas labai didelis ar ne g.gif
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 03 18, 10:55)
Gal kas patars-kaip iskept zuvi tesloje,kad butu traski(laaabai traski  biggrin.gif ) plutele? Vakar kavynei ragavom-tai  thumbup.gif  O kai pas mane,tai minksta ta tesla gaunas  verysad.gif

nezinau, nors pati irgi noreciau smile.gif
Atsakyti
Darant tesla dekite dali krakmolo vietoj miltu, truputi sodos ir pilkite gazuota vandeni. Dar tesla turi buti labai labai salta. Tai arba naudokite vandeni is kameros arba pries kepant gerai atsaldykite. Aliejus turi buti labai karstas.
Tokioje tesloje galima kepti ir darzoves. Tai yra vadinama japoniska tempura tesla 4u.gif
Atsakyti
Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Lašišos-špinatų vyniotinis

user posted image

Reikia:
300 g. varškės tepamo sūrelio
1 skiltelės česnako
350 g. rūkytos lašišos filė

Špinatiniam omletui:
1 pakuotės šaldytų špinatų
2 skiltelių česnako
1 v.š. sviesto
4 kiaušinių
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
žiupsnelis druskos

Špinatus pakepinkite ant sviesto, įspauskite česnaką, suberkite prieskonius. Pakepintus špinatus sudėkite į dubenį ir šiek tiek atvėsinkite.
Į atvėsusius špinatus sudėkite kiaušinio trynius. Baltymus išplakyte su žiupsneliu druskos iki standžių putų, atsargiai įmaišykite į špinatų- kiaušinių masę.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Masę išpilkite į skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite apie 15 min. Iškepta omletą atvėsinkite iki kambario temp.
Tepamą sūrelį sumaišykite su česnaku, galima įpjaustyti šv. krapų. Ant ompleto užtepkite sūrelio masę, sudeliokite lašišos filė gabaliukus ir susukite į vyniotinį. Susukite į maistinę plėvelę ir padėkite bent 2 val. į šaldytuvą, po to supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
Skanaus!

Papildyta:
Rucola salotos su krevėtėmis:)
user posted image
Reikia :
Rucola mix salotų
mažų pomidoriukų
žalio agurko
batono skrebučių
tigrinių krevėčių
smulkiai tarkuoto sūrio Džiugas
pakepintų sezamo sėklų

Padažą dariau iš garstyčio padažo, balzaminio acto ir alyvuogių aliejaus
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 03 17, 21:42)
Užkandis'mimoza'

Labai gundo,tad greitu laiku bandysiu mirksiukas.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Endži, nu vaizdas šokiravo mane...geraja prasme wub.gif wub.gif wub.gif pirmasis užkandis tai iš vis...tobulai atrodo wub.gif tik taip įdomu, ar jis besukant nesuyra? Nes man atrodo jsi toks kaip lavašas greičiau nei kaip omletas g.gif bet vaizdas 10 balų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 20, 08:42)
Endži, nu vaizdas šokiravo mane...geraja prasme  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pirmasis užkandis tai iš vis...tobulai atrodo  wub.gif tik taip įdomu, ar jis besukant nesuyra? Nes man atrodo jsi toks kaip lavašas greičiau nei kaip omletas  g.gif  bet vaizdas 10 balų  4u.gif

na krastai truputi subirejo, tai juos nupjoviau, pas mane kiausiniai neisiplake iki standziu putu, manau jis butu storesnis tas omletas g.gif dekui uz komplimenta 4u.gif
Atsakyti
Pašot kiaušiniai arba virta kiaušinienė

Jums reiks:

kiaušinių
duonos skrebučių
salotų lapų

Imame mais­ti­nę plė­ve­lę ir išklo­jame su ją puo­delį.
Ant plė­ve­lės pilame lašelį alie­jaus ir ište­pame ją kad kiaušinis nepriliptų.
Atsargiai įmušame kiau­šinį ir plė­velę užspau­džiame arba surišame.
Dedame į ver­dantį van­denį ir ver­dame.Virimo laiką pasirenkame pagal skonį...jei norime labai minkštą kiaušinį ver­dame 3 minu­tes, jei vidutinį 5 min.
Išvirtą kiau­šinį išimame iš van­dens ir vėliau iš plėvelės.
Valgome su skrudintą duoną ir salotų lapais.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 03 20, 16:23)
[color=darkviolet]Pašot kiaušiniai arba virta kiaušinienė

Jums reiks:

kiaušinių
duonos skrebučių
salotų lapų

oho kaip idomiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Endzi blink.gif numano dievinama rucolla bigsmile.gif
Gal gali parasyti proporcijas padaziuko?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 03 20, 19:32)
Endzi blink.gif numano dievinama rucolla bigsmile.gif
Gal gali parasyti proporcijas padaziuko?

zinokit proporciju kakzokiu nesilaikiau, viska is akies piliau biggrin.gif aliejaus truputi daugiau nei kitu padazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 03 18, 16:42)
Darant tesla dekite dali krakmolo vietoj miltu, truputi sodos ir pilkite gazuota vandeni. Dar tesla turi buti labai labai salta. Tai arba naudokite vandeni is kameros arba pries kepant gerai atsaldykite. Aliejus turi buti labai karstas.
Tokioje tesloje galima kepti ir darzoves. Tai yra vadinama japoniska tempura tesla 4u.gif

O cia kiausinio nereikia?
Atsakyti