Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

As kazkodel isikalusi esu,kad Napaleono lakstai tik tortams saldiems tinka doh.gif Bet sis sedevras labai gundo,reikes isbandyt mirksiukas.gif O tuos lakstus kuo kitu galima pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 03 15, 19:10)
As kazkodel isikalusi esu,kad Napaleono lakstai tik tortams saldiems tinka doh.gif Bet sis sedevras labai gundo,reikes isbandyt mirksiukas.gif O tuos lakstus kuo kitu galima pakeist?

Balta duona, duoniukais, vafliais. Ivairiu uzkandiniu tortu yra. Turiu viena knygute, tai ten ju kokia 10 su kuom tik nori, ir silke ir rukyta vistiena ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 03 15, 09:41)
O kodel antrakart nedarytumete?  ax.gif

paragauti ji skanu,bet toki ,kad suvalgyt daug zmoniu reikia,nelabai man jis patiko.daugiau tik saldus napoleonai smile.gif
[attachmentid=220457]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne23: 15 kovo 2012 - 21:58
Praeita diena nusinesiau sito uzkandinio torto likucius i darba, kolega paragavo ir taip uzsikabino, kad siandien nuleke i parde, supirko produktus ir mes su juo gaminom jam torciuka biggrin.gif paziuresim kaip ivertins grizusi jo zmona lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik rytoj teks paragauti ka prigaminom biggrin.gif
Atsakyti
O man siaip patinka uzkandziu tortai su arabiska duonele.
Atsakyti
As irgi ne karta dariau uzkandziu tortukus - ir ivairus pagrindas jiem tinka ir juoda, ir balta duona, ir bemiele sluoksniuota tesla thumbup.gif Visada padaro ispudi net ir tiem, kurie nebe pirma karta mato. rolleyes.gif
Atsakyti
o jeigu as bandyciau daryt su vafliu lakstais keturkampiais arba apvaliais kaip skonis butu g.gif
Atsakyti
UGNE23,o kokios ten dar sloksniuotos salotos sone matau,a? bigsmile.gif Maz receptuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 16, 21:28)
o jeigu as bandyciau daryt su vafliu lakstais keturkampiais arba apvaliais kaip skonis butu  g.gif

Man atrodo, kad vafliu lakstai tam per ploni ir istes nuo idaro, be to, sunkiau butu tolygiai paskirstyt idara, nes vafliai vis delto nera minkstuciai g.gif Nebent gal jei vien pikantiska misraine butu idaras, tai visai nieko butu ax.gif
Atsakyti
Užkandis'mimoza'

3-4 su lupenomis virtos bulvės
1 didelė svogūno galva
1-2 didelės virtos morkos
1 dėžutė tuno,arba kitų mėgiamų žuvies konservų
~100 g fermentinio sūrio
5 kietai virtų kiaušinių

~200 ml majonezo visų sluoksnių pertepimui

mėgstamų prieskonių ir žalumynų pagal skonį

Salotoms naudojau išardomos tortinės žiedą, 24 cm skersmens. Jį pasidėjau ant didelės lėkštės ir sluoksniavau iš eilės.
Nulupame virtas bulves. Sutarkuojame jas stambia burokine tarka. Sudėję pirmąjį sluoksnį aptepame majonezu bei pabarstome mėgiamais prieskoniais.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti,sumaišyti su tunu ir dėti ant bulvių sluoksnio.
Virtą morką nulupame, sutarkuojame, dedame ant svogūnų su tunu, vėl aptepame majonezu.

Tuomet sutarkuojame sūrį, lygiu sluoksniu paskleidžiame ant morkų ir vėl - majonezas bei truputis prieskonių.
Kietai virtų kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių.
Sutarkuojame ir dedame atskirais sluoksniais. Pirma - baltymas ir majonezas, o ant viršaus smulkiai tarkuotas kiaušinio trynys.
Puošiame žalumynais, daržovėm kaip tik mėgstat.Pagaminus reikėtu palaikyti maždaug per naktį šaldytuve,tada valgyti.
recepta radau pas jolanka,tik truputi pakeiciau pagal save smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 16, 23:28)
o jeigu as bandyciau daryt su vafliu lakstais keturkampiais arba apvaliais kaip skonis butu  g.gif

Taip, aš bandžiau su šaldytuvo ,,likučiai'',buvo labai skanu.Patarčiau valgyti pagamintą po pusvalandžio ir suvalgyti visą,nes vėliau,kai vaflis peršlampa jau gaunasi košė.
Atsakyti
Gal kas patars-kaip iskept zuvi tesloje,kad butu traski(laaabai traski biggrin.gif ) plutele? Vakar kavynei ragavom-tai thumbup.gif O kai pas mane,tai minksta ta tesla gaunas verysad.gif
Atsakyti