Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

O cia mano uzkandinis torciukas thumbup.gif

user posted image

napaleono lakstai, sutepti majonezu, pertepimus dariau - I - tarkuotos krabu lazdeles,, II - zali agurkai, III - pikantiska misraine IV -likuciai pikantiskos, krabu, salotu paplesiau
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 20:52)
O cia mano uzkandinis torciukas  thumbup.gif

napaleono lakstai, sutepti majonezu, pertepimus dariau  - I -  tarkuotos krabu lazdeles,, II - zali agurkai, III - pikantiska misraine IV -likuciai pikantiskos, krabu, salotu paplesiau

Pirmą kartą darėte? Dar kartą darytumėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 14 kovo 2012 - 21:24
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 14, 22:22)

toki tortuka daraiu ir as vasara vaiko krikstynoms,suvalge,bet antra jart nedaryciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 14, 21:22)

pirma thumbup.gif ir tikrai ne paskutini. sveciams patiko, drauge iskart recepto uzsimane, nes jau nusprende sekancia proga namie irgi sau pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 03 14, 22:45)
toki tortuka daraiu ir as vasara vaiko krikstynoms,suvalge,bet antra jart nedaryciau smile.gif

O kodel antrakart nedarytumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 21:55)
pirma  thumbup.gif  ir tikrai ne paskutini. sveciams patiko, drauge iskart recepto uzsimane, nes jau nusprende sekancia proga namie irgi sau pasigaminti mirksiukas.gif

Aš esu dariusi ne kartą ir Velykoms irgi būtinai darysiu 4u.gif Mano pastebėjimas tas, kad jis labai sotus, tad reikia ruošiant kitus užkandžius - nepersistengti su kiekiu drinks_cheers.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 15 kovo 2012 - 09:03
As irgi dariau pries kelis metus. Tikrai labai skanus tie uzkandziu tortai, bet daugiau daryti nesiryztu, nes tai tiesiog kaloriju bomba doh.gif
Ji rekomenduoju daryti, jei nera daug uzkandziu ir reikia pamaitinti sociai dau zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2012 03 15, 09:01)
Aš esu dariusi ne kartą ir Velykoms irgi būtinai darysiu  4u.gif Mano pastebėjimas tas, kad jis labai sotus, tad reikia ruošiant kitus užkandžius - nepersistengti su kiekiu 

norejau paklaust o lakstus napoleono kepet pati?
gal galima naudoti pirktinius teslos pvz mantingos?
Atsakyti
QUOTE(*Duska @ 2012 03 15, 09:14)
norejau paklaust o lakstus napoleono kepet pati?
gal galima naudoti pirktinius teslos pvz mantingos?

Visuomet naudoju pirktinius, perku IKI parduotuvėje. Ir tikrai galima naudoti Mantingos bemielės tešlos lakštukus, skoniui tikrai nepakenks 4u.gif
Atsakyti
O aš niekaip nesiryžtu gaminti užkandžių torto su Napoleono lakštais. Man kažkaip atrodo, kad neišeis gražiai atpjaut, "iščiuoš" įdaras. Kaip yra ištikrųjų, lengvai pjaustosi?
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 21:52)

QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 14, 22:22)

QUOTE(ugne23 @ 2012 03 14, 22:45)

Esu gaminusi ir aš jį, tikrai fainas, įdomus, skanus. Minusas-neapsakomai riebus.
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2012 03 15, 11:51)
O aš niekaip nesiryžtu gaminti užkandžių torto su Napoleono lakštais. Man kažkaip atrodo, kad neišeis gražiai atpjaut, "iščiuoš" įdaras. Kaip yra ištikrųjų, lengvai pjaustosi?

Niekas neciuozia, tik peilio astraus reikia 4u.gif
Atsakyti