O cia mano uzkandinis torciukas
napaleono lakstai, sutepti majonezu, pertepimus dariau - I - tarkuotos krabu lazdeles,, II - zali agurkai, III - pikantiska misraine IV -likuciai pikantiskos, krabu, salotu paplesiau
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 20:52)
O cia mano uzkandinis torciukas
napaleono lakstai, sutepti majonezu, pertepimus dariau - I - tarkuotos krabu lazdeles,, II - zali agurkai, III - pikantiska misraine IV -likuciai pikantiskos, krabu, salotu paplesiau
Pirmą kartą darėte? Dar kartą darytumėte?
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 14, 22:22)
toki tortuka daraiu ir as vasara vaiko krikstynoms,suvalge,bet antra jart nedaryciau
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 14, 21:22)
pirma ir tikrai ne paskutini. sveciams patiko, drauge iskart recepto uzsimane, nes jau nusprende sekancia proga namie irgi sau pasigaminti
QUOTE(ugne23 @ 2012 03 14, 22:45)
toki tortuka daraiu ir as vasara vaiko krikstynoms,suvalge,bet antra jart nedaryciau
O kodel antrakart nedarytumete?
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 21:55)
pirma ir tikrai ne paskutini. sveciams patiko, drauge iskart recepto uzsimane, nes jau nusprende sekancia proga namie irgi sau pasigaminti
Aš esu dariusi ne kartą ir Velykoms irgi būtinai darysiu Mano pastebėjimas tas, kad jis labai sotus, tad reikia ruošiant kitus užkandžius - nepersistengti su kiekiu
As irgi dariau pries kelis metus. Tikrai labai skanus tie uzkandziu tortai, bet daugiau daryti nesiryztu, nes tai tiesiog kaloriju bomba
Ji rekomenduoju daryti, jei nera daug uzkandziu ir reikia pamaitinti sociai dau zmoniu
Ji rekomenduoju daryti, jei nera daug uzkandziu ir reikia pamaitinti sociai dau zmoniu
QUOTE(Jucke @ 2012 03 15, 09:01)
Aš esu dariusi ne kartą ir Velykoms irgi būtinai darysiu Mano pastebėjimas tas, kad jis labai sotus, tad reikia ruošiant kitus užkandžius - nepersistengti su kiekiu
norejau paklaust o lakstus napoleono kepet pati?
gal galima naudoti pirktinius teslos pvz mantingos?
QUOTE(*Duska @ 2012 03 15, 09:14)
norejau paklaust o lakstus napoleono kepet pati?
Visuomet naudoju pirktinius, perku IKI parduotuvėje. Ir tikrai galima naudoti Mantingos bemielės tešlos lakštukus, skoniui tikrai nepakenks
O aš niekaip nesiryžtu gaminti užkandžių torto su Napoleono lakštais. Man kažkaip atrodo, kad neišeis gražiai atpjaut, "iščiuoš" įdaras. Kaip yra ištikrųjų, lengvai pjaustosi?
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 14, 21:52)
QUOTE(AkvileZ @ 2012 03 14, 22:22)
QUOTE(ugne23 @ 2012 03 14, 22:45)
Esu gaminusi ir aš jį, tikrai fainas, įdomus, skanus. Minusas-neapsakomai riebus.
QUOTE(Zometa @ 2012 03 15, 11:51)
O aš niekaip nesiryžtu gaminti užkandžių torto su Napoleono lakštais. Man kažkaip atrodo, kad neišeis gražiai atpjaut, "iščiuoš" įdaras. Kaip yra ištikrųjų, lengvai pjaustosi?
Niekas neciuozia, tik peilio astraus reikia