Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(ELlJA @ 2012 01 12, 20:57)
Aš to paties klausiau Ules ir ji atsakė, kad yra pirkti tie rutuliukai uzvakuoti aliejuje. Rašė ir kurioj parduotuvėj būna jų, bet nebepamenu  4u.gif Pašniukštinėkit praeitoj temoj ten tikrai iš kart po rezeptu kituose postuose aptarta viskas  mirksiukas.gif

Maximose tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2012 01 12, 18:04)
Mane domina kokio skonio tie sauksteliai.Idara,tai jau as pati pasigaminsiu  mirksiukas.gif

man tai jie beskonio pasirodė.

taip pat dėjau vaškės kremo ir tikrų ikrų, tai skonio nebuvo jokio.

kažkaip nusivyliaus tais šaukšteliais biggrin.gif

nebent kokį kitą geresnį įdarą jiems sugalvojus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2012 01 13, 14:35)
man tai jie beskonio pasirodė.

taip pat dėjau vaškės kremo ir tikrų ikrų, tai skonio nebuvo jokio.

kažkaip nusivyliaus tais šaukšteliais biggrin.gif

nebent kokį kitą geresnį įdarą jiems sugalvojus tongue.gif

Dekoju uz info.Tai jei jie pasirode be skonio,tai geriau deti uzkanda stipresnio skonio - alyvuogiu uztepeles,ka nors su rukyta vistiena.Reikes meginti.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 12, 19:57)
Aš to paties klausiau Ules ir ji atsakė, kad yra pirkti tie rutuliukai uzvakuoti aliejuje. Rašė ir kurioj parduotuvėj būna jų, bet nebepamenu  4u.gif Pašniukštinėkit praeitoj temoj ten tikrai iš kart po rezeptu kituose postuose aptarta viskas  mirksiukas.gif

QUOTE(nesuper @ 2012 01 13, 09:43)
Maximose tikrai yra  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

o Maximose prie sūrių?
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2012 01 12, 16:22)
O skanus tie sauksteliai,ar gali buti atmaina krepseliams.Nes as vis ziuriu ziuriu ir nedrystu ju nusipirkti  g.gif

QUOTE(JulijaR @ 2012 01 12, 18:04)
Mane domina kokio skonio tie sauksteliai.Idara,tai jau as pati pasigaminsiu  mirksiukas.gif

man asmeniskai nepatiko jie,beskoniai,o dar ydaras toks buvo surus doh.gif cia ragavom mes sventej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2012 01 13, 19:04)
o Maximose prie sūrių?

Prie tepamu, pelesiniu ir pan. suriu smile.gif
Atsakyti
Visiems gerai žinomas, klasikinis lavašo receptėlis 4u.gif Įdėjau, nes pagalvojau, jei kas laukiat savaitgalį svečių - priminsiu kaip skaniai pavaišinti juos mirksiukas.gif
Reikės:

Didelio lavašo,
Tepamo sūrelio,
lašišos,
Konservuoto tuno (aliejuje),
Icebergo salota,
Pomidorai,
svogūnų laiškai.

Lavašą perpjaunu per puse, plonai ištepu jį lydytu sūreliu (rinkausi natūralų, be prieskonių, labai patiko su sveriamu/fasuojamu sūreliu), vieną lavašą apdėlioju lašiša, svogūnų laiškais, ant vieno krašto paskleidziu smulkintą icebergo salotą ir pomidoro juosteles, pradedu sukti nuo to krašto, kur yra salota. Antrą lavašą padarau tokį patį tik su tunu. Renkuosi aliejuje konservuotą, labai gerai jį nuspaudžiu ir pabarstau ant lavašo. Aliejuje tunas man skanesnis, aromatingesnis, jei savose sultyse rinksitės, jis nebus toks aromatingas, bus sausokas. sususktus lavašus apsuku maistine plėvele ir padedu į šaldytuvą bent porai valandų 4u.gif
Įdarų galima prisigalvoti įvairiausių. Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 14 sausio 2012 - 10:27
QUOTE(kriziukas @ 2012 01 12, 19:24)

ir Elenos bulvės druskoje su miltais - į kokį indą dedate, kad jos nepridegtų? ir ar reikia dugną kuo patepti?

Kai kepu, dedu į paprasčiausią sausą skardą, netepu niekuo, neikas ir nepridega. 4u.gif
Atsakyti
Salotos su krevetemis 4u.gif

1 avokadas
0,5 ilgo agurko
indelis kreveciu suryme
truputis citrinos sulciu
krapu
cesnako skiltele
pipiru
majonezas

avokada supjaustom ir apslakstom citrinu sultimis. tada kubeliais supjaustom agurka. avokada, agurkus, krevetes, smulkintus krapus sumaisom, ispaudziam cesnaka ir permaisom su majonezu.
Skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 01 11, 08:55)
Salotos su šilta vištiena, vynuogėmis ir riešutais

apie 200 gr. smulkiai pjaustytos apkeptos kalakutienos

hihihi.gif

O kuo galima papriką pakeisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2012 01 18, 13:46)
hihihi.gif
O kuo galima papriką pakeisti?  g.gif

biggrin.gif
paprikos galima is vis nenaudoti ir nieko keist nereik 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia duonos lazdelių,apsuktų šalto rūkymo kumpiu ir dar ten kažkuo recepto,kuris kažkada buvo supermamose.
Googlėje jo neradau,buvo tik kažkoks restoraninis,grubios išvaizdos,su špinatais schmoll.gif
GELBĖKIT, PADĖKIT verysad.gif 4u.gif
Atsakyti