Visiems gerai žinomas, klasikinis lavašo receptėlis
Įdėjau, nes pagalvojau, jei kas laukiat savaitgalį svečių - priminsiu kaip skaniai pavaišinti juos
Reikės:
Didelio lavašo,
Tepamo sūrelio,
lašišos,
Konservuoto tuno (aliejuje),
Icebergo salota,
Pomidorai,
svogūnų laiškai.
Lavašą perpjaunu per puse, plonai ištepu jį lydytu sūreliu (rinkausi natūralų, be prieskonių, labai patiko su sveriamu/fasuojamu sūreliu), vieną lavašą apdėlioju lašiša, svogūnų laiškais, ant vieno krašto paskleidziu smulkintą icebergo salotą ir pomidoro juosteles, pradedu sukti nuo to krašto, kur yra salota. Antrą lavašą padarau tokį patį tik su tunu. Renkuosi aliejuje konservuotą, labai gerai jį nuspaudžiu ir pabarstau ant lavašo. Aliejuje tunas man skanesnis, aromatingesnis, jei savose sultyse rinksitės, jis nebus toks aromatingas, bus sausokas. sususktus lavašus apsuku maistine plėvele ir padedu į šaldytuvą bent porai valandų
Įdarų galima prisigalvoti įvairiausių. Skanaus
...and my life is an open book...