Lašišą ir svogūną pjaustome smulkiai.Sudedame į salotinę, sutepame majonezo/grietinės mišiniu. Bulvės, kiaušinius, sūrį ir obuolius sutarkuojame su burokine tarka. Obuolius palaistome su citrinos sultimis. Dedame viską sluoksniais ant žuvies, kiekvieną sluoksnį sutepame majonezo/grietinės mišiniu.
Vištieną išverdame pasūdytame vandenyje.Ataušiname ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius susmulkiname. Ananasus nusausiname ir supjaustome kubeliais.Svogūnus susmulkiname. Į majonezą išspaudžiame pagal skonį česnako ir viską sumaišome.
Nupjauname pomidorų viršūnę ir išimame vidų. Sūrį ir kiaušinius sutarkuojame, išspaudžiame česnako ir išmaišome. Į pomidorų vidų dedame įdaro.Papuošiame su petražole.
Sumuštiniai su silkė
Kambario temperatūros sviestą sumaišome su pomidorų padažu.Sutepam gabaliuką baltos duonos su sviestu, dedame gabaliuką silkės ir raudono svogūno.
Visus produktus supjaustome šiaudeliais.Padažui sumaišome majonezą ir grietinę,50/50. Jei reikia pagal skonį dar dedame druskos,pipirų.
Lavašas su pikantiška mišrainė
Lavašas Sūris virti kiaušiniai česnakai majonezas
Sūrį ir kiaušinius sutarkuojame, išspaudžiame česnako ir išmaišome.Lavašą išvyniojame, sutepame su įdaru, susukame. Dedame į šaldytuvą nors valandai.Supjaustome gabaliukais.
Sūrio rutuliukai
Jums reiks:
philadelpia sūrio iš šaldytuvo ištraukti prieš pat gaminimą) vynuogių (geriau mažos) pistacijų
Pistacijas padaliname į dvi dalis. Dalį pistacijų susmulkiname su blenderiu. Vynuogės nuplauname, nusausiname. Gražiai įpjauname ir į vidų įdedame pistaciją. Imame su rankomis sūrio, įspaudžiame į vidų vynuogę, formuojame rutuliuką. Apvoliojame smulkintuose pistacijose.
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
tada aš irgi biškutį ne į temą: Su praėjusiu gimtadieniu, Elena, linkiu neišsenkančių idėjų ir puikių patiekalų, kokius mums demonstruojate iki šiol.
Jūsų stalas atrodo nuostabiai
sveikos arteja dukrytes gimtadienis,ieskojau kazko isskirtinio ir naujo tad atidziai perziurejau temas apie uzkandzius..likau be galo nustebinta ir patenkinta kad tiek puikiu ideju cia esat idejusios ka skanaus pasigaminti, aciu visoms bus sunku apsispresti ka gaminti nes tiek daug visko patiko