Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Geriuke @ 2012 03 03, 18:33)
Sveiki.
DaivaP,sos,gelbek...gal gali imest skumbres vyniotinio recepta mirksiukas.gif Siandien nusipirkau,tai noriu pasidaryt blush2.gif

Vakar nebuvau pasijungusi, nemačiau ax.gif Jau pavėlavau? 4u.gif

skumbrės vyniotinis
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 03 02, 16:38)
Rose Prick, tikrai gausis su sausom mielėm 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif

Ačiū labai, kepiau- tikrai viskas gavosi bigsmile.gif labai visiems patiko su pomidorų- majonezo padažu, tik gal kitą kartą dėsiu mažiau kmynų- per daug buvo smile.gif išbandžiau ir vištienos dešrą- čia tai atradimas bigsmile.gif labai labai skani thumbup.gif
Atsakyti
SALOTOS SU VIŠTIENA IR ŽEMĖS RIEŠUTAIS

user posted image
Pabrėšiu, kad slyvų neturi būti daug, tik kur-ne-kur , riešutų irgi padauginti nereikia smile.gif. Taigi, keturioms nemažoms porcijoms prireiks:

Pekino kopūsto 200 gr,
Morkytė maža 1 vnt,
Džiovintų slyvų 10 vnt,
Žemės riešutų 2 saujos
Rūkytų vištienos kumpelių be kaulo 2 vnt (tiks ir ketvirčiai, ar krūtinėlė),
Majonezo, skiltelė česnako, druskos, pipirų.

Pekino kopūstą smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti, slyvas supjaustyti į tris dalis, vištieną supjaustyti plonais gabaliukais. Žemės riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol pagels, vis pamaišant, nes mėgsta degti labai smile.gif.
Majonezą sumaišyti su visais prieskoniais atskirame dubenėlyje, o į salotas sudėti tik prieš patiekiant, nes jei ilgiau pastovės, slyvos išbrinks ir duos nelabai gražią spalvą smile.gif
Nuoširdžiai siūlau išbandyti!!!
Atsakyti
Oi kaip skaniai salotos atrodo,rytoj gaminsiu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ELlJA,2012 02 05, 20:02]
Mielinės bandelės su lašinukais

Šaltinis - Aguonėlės blogas

labas vakaras, noriu pasiteirauti del siu bandeliu... smile.gif va ka tik baigiau kepti, bet man jos nepurios, o tesla primena, kibinu.. man siek tiek per daug saldu kita syki desiu maziau cukraus.. bet esme ne ta, esme kodel man jos nepurios?? g.gif kai pasildziau piena, idejau sausas mieles ir cukru, man ten niekas nesuputojo.. miltus sumaisiau su sviestu ir imusiau kiausini, viska sumaisiau ir tik tada supyliau piena... mynkesi gerai, prie ranku nelipo jau po to, padejau ant radiatioriaus, kad pakiltu.. pakilo.. kociojosi gerai.. nu bet ta tesla kieta.. o as ju norejau tokiuuuuu puriuuu.. kur padariau klaida? nereikejo atskirai visko minkyti? doh.gif aciu is anksto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldūška: 04 kovo 2012 - 19:47
QUOTE(Rasuole @ 2012 03 04, 14:02)
labai svarbus komentaras.Ypatingai pacitavus nuotraukas blink.gif

Tik nepykit, bet taip nuotaika pakelet su siuo komentaru hihihi.gif

[quote=brashke77,2012 03 04, 19:55]

braske - lb gardziai atrodo 4u.gif Sakykit, o antra karta darytumet sias salotas? Man kazkaip del tu riesutu kirba klausimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2012 03 04, 20:47)
labas vakaras, noriu pasiteirauti del siu bandeliu... smile.gif va ka tik baigiau kepti,  bet man jos nepurios,  o tesla primena, kibinu.. man siek tiek per daug saldu kita syki desiu maziau cukraus.. bet esme ne ta, esme kodel man jos nepurios?? g.gif  kai pasildziau piena,  idejau sausas mieles ir cukru,  man ten niekas nesuputojo.. miltus sumaisiau su sviestu ir imusiau kiausini,  viska sumaisiau ir tik tada supyliau piena... mynkesi gerai,  prie ranku nelipo jau po to,  padejau ant radiatioriaus,  kad pakiltu.. pakilo.. kociojosi gerai.. nu bet ta tesla kieta.. o as ju norejau tokiuuuuu puriuuu.. kur padariau klaida? nereikejo atskirai visko minkyti? doh.gif  aciu is anksto..

Na, pirma tai gaila, kad nesigavo, tik nesupratau, kada tą pieną pylėte??? Nes recepte nurodo, kad pieno ir mielių mišinį reikia supilti į paruoštą miltų masę. Ar taip darėte? Na, tas pienas neputoja kaip alus, bet tiesiog tokie burbuliukai ant indo kraštelių pradeda rinktis... Šiaip galvoju, gal siekadama, kad masė nekibtų prie rankų padauginote miltų?
Plius aš gaminau su šviežiom mielėm, nes sausos man schmoll.gif Tikrai rekomenduoju visus kiekius ir visą gamybos eiliškumą daryti tokį sąžiningai ir tiksliai tokį, kaip nurodyta recepte, tada nebus jokių nesusipratimų 4u.gif Man gavosi iš pirmo karto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 04 kovo 2012 - 23:50
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 05, 00:48)
Na, pirma tai gaila, kad nesigavo, tik nesupratau, kada tą pieną pylėte??? Nes recepte nurodo, kad pieno ir mielių mišinį reikia supilti į paruoštą miltų masę. Ar taip darėte? Na, tas pienas neputoja kaip alus, bet tiesiog tokie burbuliukai ant indo kraštelių pradeda rinktis... Šiaip galvoju, gal siekadama, kad masė nekibtų prie rankų padauginote miltų?
Plius aš gaminau su šviežiom mielėm, nes sausos man  schmoll.gif Tikrai rekomenduoju visus kiekius ir visą gamybos eiliškumą daryti tokį sąžiningai ir tiksliai tokį, kaip nurodyta recepte, tada nebus jokių nesusipratimų  4u.gif Man gavosi iš pirmo karto

jos valgomos, vyras sake skanu smile.gif blush2.gif
o ta mase su miltais jau turi buti suminkyta.. (ta prase miltai, kiausinis ir svietas...) ar tiesiog dedu miltus, sviesta, kiausini, tada pilu piena.. ir tik tada padarau tesla? tikrai dar syki bandysiu.. ir zinoma su svieziom mielem..
ir beje, kokiam karstyje kepat?
man ju norisi kaip buna parduotvese, o cia apykietes tokios...
dar klausimas, ar galejau perkaitinti piena? ir del to man tos mieles nesudirbo. bet tesla man pakilo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldūška: 05 kovo 2012 - 08:39
QUOTE(saldūška @ 2012 03 05, 09:25)
jos valgomos,  vyras sake skanu smile.gif  blush2.gif
o ta mase su miltais jau turi buti suminkyta.. (ta prase miltai,  kiausinis ir svietas...) ar tiesiog dedu miltus, sviesta,  kiausini,  tada pilu piena.. ir tik tada padarau tesla? tikrai dar syki bandysiu.. ir zinoma su svieziom mielem..
ir beje,  kokiam karstyje kepat?
man ju norisi kaip buna parduotvese,  o cia apykietes tokios...
dar klausimas,  ar galejau perkaitinti piena? ir del to man tos mieles nesudirbo. bet tesla man pakilo. g.gif

Aš miltų masę truputį sutryniau , kad sviestas gabalais nebūtų sušokęs, paskui supyliau pienuką, taip lengviau minkyti, ir kaip matėt minkyti reikia ilgokai apie 10 minučių, taip tarsi išpurenate tą tešlą, išjudinat mieles smile.gif
Pieno aišku perkaitinti tikrai nereikia, jis turi būti tokio šiltumo, kaip kad šilto vandens iš krano prisileistumėte (nežinau, ar suprantamai paaiškinau). Jokiu būdu neužvirkit, tik pašildykit, o tada mielės ir cukrus jau padarys savo smile.gif
Beje, aš jau suformuotas bandutes nebepalikinėjau pakilti, jos man bekepdamos ir taip puikiai iškilo smile.gif Kepiau elektrinėj orkaitėj apie 190 laipsnių, su funkcija viršus - apačia. 4u.gif Sėkmės bandant, lauksim rezultato, labai tikiuosi, kad pasiseks kitą kartą, nes man tai jos nuostabios 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Keila*,2012 03 05, 00:05]
[quote=brashke77,2012 03 04, 19:55]
braske - lb gardziai atrodo 4u.gif Sakykit, o antra karta darytumet sias salotas? Man kazkaip del tu riesutu kirba klausimas. smile.gif
[/quote]

kad pats skanumas tuose riesutuose smile.gif Visalaik dedavau graikiskus, bet si karta tiesiog neturejau, bet tikrai nesugadinau, kas valge, irgi gyre... Aisku, su graikiskais skaniau. Bet man asmeniskai labai patinka tas vistos/riesutu/cesnako derinukas. Slyvos atmusa ta astruma, na, man tikrai skanu. As megeja tokiu salotu smile.gif
Va, sitos panasios, is say7 forumo. Jau yra isbandziusiu, tai vienareiksmiskai meile is pirmo kasnio wink.gif
salotos su vynuogemis ir vistiena
Ir dar vienas yra variantas, bet jau gal nesiplesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 05, 09:50)
Aš miltų masę truputį sutryniau , kad sviestas gabalais nebūtų sušokęs, paskui supyliau pienuką, taip lengviau minkyti, ir kaip matėt minkyti reikia ilgokai apie 10 minučių, taip tarsi išpurenate tą tešlą, išjudinat mieles  smile.gif
Pieno aišku perkaitinti tikrai nereikia, jis turi būti tokio šiltumo, kaip kad šilto vandens iš krano prisileistumėte (nežinau, ar suprantamai paaiškinau). Jokiu būdu neužvirkit, tik pašildykit, o tada mielės ir cukrus jau padarys savo smile.gif
Beje, aš jau suformuotas bandutes nebepalikinėjau pakilti, jos man bekepdamos ir taip puikiai iškilo smile.gif Kepiau elektrinėj orkaitėj apie 190 laipsnių, su funkcija viršus - apačia.  4u.gif  Sėkmės bandant, lauksim rezultato, labai tikiuosi, kad pasiseks kitą kartą, nes man tai jos nuostabios  4u.gif

piena gerokai uzvirinau blush2.gif gal del to man tos mieles nesudirbo, nes apskritai pirma syki su mielem dirbau..
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 03 04, 17:20)
Vakar nebuvau pasijungusi, nemačiau ax.gif Jau pavėlavau? 4u.gif

skumbrės vyniotinis

Aciu.Bet geriau pasiknisau savo uzrasuose ir radau.Tai vakar dariau blush2.gif Gavosi super,tik truputi per daug paslegiau,nelabai storas gavosi blush2.gif Nieko,sueis.Aciu uz si skanumyna mirksiukas.gif
Atsakyti