Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Lofnė @ 2012 02 29, 00:02)
O čia dar pridedu dalį vaizdinės medžiagos apie tai, kaip naudojausi Jūsų receptais biggrin.gif  4u.gif

galėjot bent pavadinimus parašyti. kas ten antroje nuotraukoje?
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2012 02 29, 14:58)
galėjot bent pavadinimus parašyti. kas ten antroje nuotraukoje?

Prasom mirksiukas.gif

1. Virta vištienos dešra (bet greičiau - gardus vyniotinis).

2. Duonelė su prieskoniais/prieskoniniu aliejumi (kadangi yra labai populiari, tai berods jai yra sukurta net atskira tema, bent jau anksčiau čia taip buvo rašyta).

3. Duonos lazdelės su kmynais.
Atsakyti
LOFNE,o galima num1 ir 2 receptukus? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Lofnė , labai gražiai viskas atrodo, ypač dešra spalvinga gavosi thumbup.gif

juličiukas666, prašau nuorodas 4u.gif

Vištienos dešra

duonelė
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 02 29, 18:03)
Lofnė , labai gražiai viskas atrodo, ypač dešra spalvinga gavosi thumbup.gif

aciu 4u.gif
O desra ne tik spalvinga, bet ir skani, puikus receptas mirksiukas.gif 4u.gif Viriau du kartus, tai namiskiai ir sveciai i pabaiga del kiekvieno gabaliuko kovojo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lofnė @ 2012 02 29, 17:25)
O desra ne tik spalvinga, bet ir skani, puikus receptas mirksiukas.gif  4u.gif Viriau du kartus, tai namiskiai ir sveciai i pabaiga del kiekvieno gabaliuko kovojo hihihi.gif

Smagu skaityti tokius atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu-aciu-aciu! Butinai vistienos desra pabandysiu padaryt thumbup.gif Juk galima bet ka det-ir kumpi,ir zalia svoguna,ir petrazoles,vienu zodziu thumbup.gif 4u.gif

Dar norejau paklaust:Duonele ta trapi ir kieta gaunasi,ar minksta? g.gif (nedraugauju as su tesla blush2.gif visad sugadinu,visad pas man kietos bandeles iseina verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 02 29, 19:41)
Dar norejau paklaust:Duonele ta trapi ir kieta gaunasi,ar minksta?  g.gif (nedraugauju as su tesla  blush2.gif visad sugadinu,visad pas man kietos bandeles iseina  verysad.gif )

Minksta. Nepadauginkit miltu ir nebus kieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus namie Daivos lazdelės Nr.1. Visi draugai pavaišinti, užkandėlė į kelionę, pakramsnoti kai nenori prisivalgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 02 29, 18:45)
Minksta. Nepadauginkit miltu ir nebus kieta  mirksiukas.gif

Tame ir esme,kad tesla tokia puri gaunasi,ir beveik nekocioju,o kai iskepa-tai doh.gif Gal kept tik nemoku? g.gif Visad jungiu "virsu-ir apacia" ir dar ventiliatoriu. Gal "isdziovinu" tik? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 02 29, 19:41)
Aciu-aciu-aciu! Butinai vistienos desra pabandysiu padaryt  thumbup.gif  Juk galima bet ka det-ir kumpi,ir zalia svoguna,ir petrazoles,vienu zodziu  thumbup.gif  4u.gif

Dar norejau paklaust:Duonele ta trapi ir kieta gaunasi,ar minksta?  g.gif (nedraugauju as su tesla  blush2.gif visad sugadinu,visad pas man kietos bandeles iseina  verysad.gif )

su desra tikrai galima improvizuoti! As dejau ir dziovintas slyvas, abrikosus, paprika, alyvuoges, saldziaja paprika ir t.t. Ir dariau mazesnius 2 vnt., kad tilptu i puoda mirksiukas.gif Man mazesni gabaliukai ir grazesni, ir skaniau valgosi biggrin.gif

O duonele kepiau gal kokius 10 kartu, tai tik nuo kokio 3 karto ja pamegau, kai gavosi minksta cool.gif Svarbiausia - iskocioti ne per plonai ir supjaustyti platesnemis juostelemis pries vyniojant i spirale mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 03 01, 09:40)
Tame ir esme,kad tesla tokia puri gaunasi,ir beveik nekocioju,o kai iskepa-tai  doh.gif  Gal kept tik nemoku?  g.gif Visad jungiu "virsu-ir apacia" ir dar ventiliatoriu. Gal "isdziovinu" tik?  bigsmile.gif

as irgi su sia programele dirbu. Svarbu tuomet - neperkept 4u.gif
Atsakyti
Aš niekad mieliniam kepiniam ventiliatoriaus nejungiu, o kam jis? Tik "viršus-apačia". Ir taip labai gražiai apskrunda.
Atsakyti