Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2012 02 08, 16:35)
[color=darkviolet] Smagu kad patiko  mirksiukas.gif
[b]Silkė  garstyčių padaze

Elena, 4u.gif

Receptas viliojantis 4u.gif

Turiu klausimą? kokią silkę naudoji,labai apetitnai atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2012 02 09, 10:48)
Elena, 4u.gif

Receptas viliojantis 4u.gif

Turiu klausimą? kokią silkę naudoji,labai apetitnai atrodo. biggrin.gif

Silkė pirkta iš kibiro su galvomis...Kitokios neperku schmoll.gif Aišku darbo daug...bet skonis koks ax.gif
Atsakyti
Elena,jusu silke labai jau gundo blush2.gif
Atsakyti
Vafliu tortas
user posted image

Reikes
apvaliu plonu vafliu
3-4 virti kiausiniai
150-200g fermentinio surio
pakeli krabu lazdeliu ar kumpio
3-4 marinuoti agurkai
majonezo
zalumynu papuosimui

Darome vafliu torta, kiekviena laksta sutepti su majonezu ir sluoksniuoti marinuotas agurkas/suris/krabai/kiausiniai, pakartuojam du kartus. Produktus smulkiai supjaustyti arba tarkuoti per "burokine tarka".
Palikti 30 minuciu
Skanaus
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 09, 18:40)
Vafliu tortas

Tai nesupratau, ar produktus sumaišyti tarpusavyje ir tą masę tepti ant vaflių, ar slokniuoti atskirai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 02 09, 19:11)
Tai nesupratau, ar produktus sumaišyti tarpusavyje ir tą masę tepti ant vaflių, ar slokniuoti atskirai??? g.gif

sluoksniuoti atskirai

vaflis- majonezas - marinuotas agurkas
vaflis - majonezas - suris
vaflis- majonezas- krabai
vaflis - majonezas- kiausiniai
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 09, 19:32)
sluoksniuoti atskirai

Nu vaaa smile.gif ačiūūū 4u.gif Jums pačiai patiko? nes nuotraukytėj tai gražiai atrodo, įdomu, kaip skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 02 09, 20:05)
Nu vaaa  smile.gif  ačiūūū  4u.gif Jums pačiai patiko? nes nuotraukytėj tai gražiai atrodo, įdomu, kaip skonis  g.gif

Mane irgi skonis domina,nes vafliai su siais produktais man kazkaip keistai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 02 09, 20:05)
Nu vaaa  smile.gif  ačiūūū  4u.gif Jums pačiai patiko? nes nuotraukytėj tai gražiai atrodo, įdomu, kaip skonis  g.gif

QUOTE(Geriuke @ 2012 02 09, 21:56)
Mane irgi skonis domina,nes vafliai su siais produktais man kazkaip keistai atrodo blush2.gif

mano sveciams labai patiko, net nesijaucia vaflio, lyg su kokiu lavasu butu ax.gif
Atsakyti
o jei i ta vafliu torta deti vietoje krabu lezdeliu tuna is skardines savose sultyse? ar tiktu?
Atsakyti
tas vafliu tortas tikrai skanus drinks_cheers.gif esu darius, taj nesuprastum jei nezinotum,kad ten vafliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 10, 10:21)
o jei i ta vafliu torta deti vietoje krabu lezdeliu tuna is skardines savose sultyse? ar tiktu?

manau, kad tiktu mirksiukas.gif

PS.jei kam patinka cesnako prieskonis, galima ispausti viena skiltele i suri ax.gif
Atsakyti