Neištvėriau ir šiandien nusipirkau džiovyklę, rytoj kai atsivešiu obuolių išbandysiu
Džiovinti obuoliai - pats didžiausias skanėstas, o ir visa šeimyna labai mėgsta pakramsnoti juos, tai tikiuosi pasiteisins man šis naujas žaisliukas virtuvėje
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 08 28, 22:51)
Neištvėriau ir šiandien nusipirkau džiovyklę, rytoj kai atsivešiu obuolių išbandysiu
Džiovinti obuoliai - pats didžiausias skanėstas, o ir visa šeimyna labai mėgsta pakramsnoti juos, tai tikiuosi pasiteisins man šis naujas žaisliukas virtuvėje
Mums laaabai pasiteisino Per pusdienį išdžiovinu visą džiovyklę
QUOTE(*Puika* @ 2012 08 29, 14:02)
Mums laaabai pasiteisino Per pusdienį išdžiovinu visą džiovyklę
Šiandien pabandžiau džiovinti obuolius, pridėjau pilną, ir per gerą pusdienį išdžiūvo Aišku jau ir suvalgėme pirmąjį bandymą, vaikui tai labai patiko tokie obuoliukai
Labai džiaugiuosi šiuo pirkiniu
sveikos mamytes ir as nusipirkau dziovykle tai esu patenkinta tai vis bandau kazka padziovinti, bandysiu daryti prieskoniukus gal kazkuri esate darius ir ka dejote?
QUOTE(zivile18 @ 2012 08 31, 16:24)
sveikos mamytes ir as nusipirkau dziovykle tai esu patenkinta tai vis bandau kazka padziovinti, bandysiu daryti prieskoniukus gal kazkuri esate darius ir ka dejote?
Mano kaip tik pirmoji partija prieskonių mišinio išdžiūvo Aš dėjau morkas, kopūstą, obuolį, krapus, petražoles ir agurką
Jau spėjau ir išbandyti sriuboje, tai visai patiko, tik man dar kažko norisi įdėti, tik dar nesugalvojau ko Gal paprikos?
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 08 31, 19:09)
Mano kaip tik pirmoji partija prieskonių mišinio išdžiūvo Aš dėjau morkas, kopūstą, obuolį, krapus, petražoles ir agurką
Jau spėjau ir išbandyti sriuboje, tai visai patiko, tik man dar kažko norisi įdėti, tik dar nesugalvojau ko Gal paprikos?
ne tik paprikos bet ir visokiu kitokiu as bandau ziureti kokios darzoves vegetoje tipo
Sveikos merginos,
isigijau ir as dziovykle, noreciau susidziovinti ciobreli, eziuole, bazilika. Sakykite gal zinote prie kokios temperaturos reiktu ir kiek mazdaug laiko
isigijau ir as dziovykle, noreciau susidziovinti ciobreli, eziuole, bazilika. Sakykite gal zinote prie kokios temperaturos reiktu ir kiek mazdaug laiko
QUOTE(aimute @ 2012 09 01, 23:18)
Sveikos merginos,
Pas mane tai nesireguliuoja temperatūra, bet žolelės išdžiūvo gal per kokias 3 val.
Ar nepajuoduoja pas jus džiovyklėse džiovinams bazilikas?
QUOTE(Lijastina @ 2012 01 16, 12:15)
O didžiausias atradimas - moliūgų džiovinti saldainiukai. Fantastiškas reikalas. Smagiausia, kad vaikai juos labiau renkasi, nei pirktines "bambonkes" ar šokoladinius. .......Tai va, bet džiovinant visokius vaisiukus, yra mažytės paslaptys, kaip padaryti skaniai. Vienus reikia mirkyti sirupe ir paskui pavirti, kitų nereikia.
Gal kada vėl užsuksit į šią temą, būtų įdomu sužinoti tiksliau kaip darėte moliūgų saldainukus - kokias paslaptis panaudojote . Moliūgai jau baigia prinokt - reikia galvot kaip juos sunaudoti
QUOTE(rim @ 2012 09 03, 16:49)
Gal kada vėl užsuksit į šią temą, būtų įdomu sužinoti tiksliau kaip darėte moliūgų saldainukus - kokias paslaptis panaudojote . Moliūgai jau baigia prinokt - reikia galvot kaip juos sunaudoti
as irgi noreciau labai suzinoti
Va čia yra receptukas Moliūgų saldainiai gal patiks