Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

Mamule13, ačiū. Man tas pirmasis kiškis laaabai patinka. thumbup.gif

tati, man megzti žaisliukai dažnai atrodo ne taip gražiai, kaip nerti. Bet šie zuikiai suviliojo pabandymui, juolab, kad jų gaminimo principas labai paprastas ir visai nereikia megzti atskirų kūno dalių. smile.gif
Tavo darbeliai kaip visada thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 14, 23:58)
pasirodau su savo kiskiuku
user posted image

koks grazus kiskiukas. gal turit lietuviska aprasyma? su rusu kl. nedraugauju ax.gif
Atsakyti
stai mano zuikis:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke25 @ 2012 03 15, 18:43)
koks grazus kiskiukas. gal turit lietuviska aprasyma? su rusu kl. nedraugauju  ax.gif

as turiu aprasyma anglu kalba smile.gif galiu pasidalinti jei pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 11, 17:01)
nevarkit, jau radau, kaip cia pasidaro ta juostele. tati tu teisi buvai, cia paprasciausias pumpurelis

QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 14, 23:58)
pasirodau su savo kiskiuku
user posted image

Ech, na gal kuri mamytė pasidalins, kaip mezgė savo zuikučius? blush2.gif
Atsakyti
tu kiskuciu lietuvisko vertimo nera,bet labai paprastai jie neriasi,pati labai norejau nusinerti,tai visur isjieskojau,pagalbos is nerianciu nesulaukiau,nieks nenorejo pasidalinti,radau viena nuorodele su truputi schemutes gal ji jums pagelbes,o jei ne,tai rasykit pabandysiu paaiskinti mirksiukas.gif
kiskis su kisenytem kiausiniams
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2012 03 16, 11:48)
pagalbos is nerianciu nesulaukiau,nieks nenorejo pasidalinti,

Jei niekas nieko nerase, dar nereiskia, kad is "skupumo". As jei nezinau, kaip kas padaryta, tai ir tyliu. O su schemomis is viso mazai draugauju, ypac vien tik is aprasymu padarytu, tuo labiau rusu kalba.

Vaiduulia, dekui 4u.gif Buvau radusi pas save vieno megzto idomiai zaisliuko schema, galeciau paieskoti, jei nori. Ten irgi labai paprastas principas.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 03 16, 12:26)
Jei niekas nieko nerase, dar nereiskia, kad is "skupumo". As jei nezinau, kaip kas padaryta, tai ir tyliu.

Deja, čia tai "iš skūpumo" biggrin.gif , nes klausiu pas tas, kurios jau rodosi su savo numegztais kiškiais g.gif
Atsakyti
hm g.gif galvoju, na biski daug aiskinti apie ta kiski gal? jis juk nemazas.
siulau mokintis suprasti is pacio darbelio, kaip mazdaug jis padarytas ir eksperimentuoti - gal pavyks dar geresni nunerti ir nusluostyti nosi skupiesiems biggrin.gif juokauju, aisku smile.gif siaip nera jis sudetingas, o paskutineje ikeltoje nuorodoje viskas kaip ir aiskiai pavaizduota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 03 16, 14:26)
Vaiduulia, dekui  4u.gif Buvau radusi pas save vieno megzto idomiai zaisliuko schema, galeciau paieskoti, jei nori. Ten irgi labai paprastas principas.

Būčiau labai dėkinga. smile.gif
Užsikabinau už tų žaisliukų ir nebežinau, nieko įdomesnio ar smagesnio nerandu. smile.gif Tuoj reiks pradėt galvot, kur juos realizuot, o tai gamint smagu, bet kaupt ne itin norisi. smile.gif
Atsakyti
klausem pas tas kurios nere ta kiskuti,bet nesvarbu,gal tiesiog tingejo o gal ir laiko neturejo paaiskinti mirksiukas.gif as kazkaip to nesureiksminau ir su mamuko pagalba supratau mirksiukas.gif

norejau paklausti kur galima nusipirkti zaisliukams akyciu?
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2012 03 16, 18:19)
norejau paklausti kur galima nusipirkti zaisliukams akyciu?

Priklijuojamų pirkau „Senukų“ kanceliarijos skyriuje. Tų tikroviškesnių esu radusi tik internetinėse parduotuvėse (pvz., šioje), bet jos nėra pigios... Zuikiams naudojau paprasčiausias sagutes.
Atsakyti