Vaikiška apyrankė
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 19, 09:10)
gal kas turite lietuviska sito kiskucio aprasyma?labai jo noreciau,bet nesuprantu,o vertejas neisvercia tinkamai.
prasau,pagelbekit
tati, darbeliai
QUOTE(Audrikė @ 2012 03 07, 22:53)
va stai ir mano pirmas zaisliukas
labai jau fainas darbelis, ispudingai atrodo. saunuole Jus
Papildyta:
QUOTE(asarele54 @ 2012 03 02, 17:12)
gal kas turite lietuviska sito kiskucio aprasyma?labai jo noreciau,bet nesuprantu,o vertejas neisvercia tinkamai.
prasau,pagelbekit
prasau,pagelbekit
lietuvisko aprasymo ir man labai reikia....
Oi, koks šaunus makvynas
Ateinu prašyt patarimo. Noriu padaryti štai tokį veikėją:
Problema, kad užtrauktukas turi būti tikras ir turi atsisegti, tada kyla klausimas, jei nersiu pirmyn atgal, tam kad gautųsi skylė vidury, tada gausis viena eilė gera, kita bloga ir matysis, kad jos skiriasi. Nebent kiekvienoj eilėj nutraukinėt siūlą Ką tokiu atveju darot, kai reikia pirmyn atgal nerti, o ne apvaliai?
Kaip manot, galbūt būtų paprasčiau megztą daryti? Nors su vąšeliu aš daugiau darugauju, nei su virbalais. Labai ačiū, jei kas padės
Ateinu prašyt patarimo. Noriu padaryti štai tokį veikėją:
Problema, kad užtrauktukas turi būti tikras ir turi atsisegti, tada kyla klausimas, jei nersiu pirmyn atgal, tam kad gautųsi skylė vidury, tada gausis viena eilė gera, kita bloga ir matysis, kad jos skiriasi. Nebent kiekvienoj eilėj nutraukinėt siūlą Ką tokiu atveju darot, kai reikia pirmyn atgal nerti, o ne apvaliai?
Kaip manot, galbūt būtų paprasčiau megztą daryti? Nors su vąšeliu aš daugiau darugauju, nei su virbalais. Labai ačiū, jei kas padės
Terra, Mamule13 aciu
Audrike, nieko sau pirmasis darbelis visas didelis darbas
werde, as nerciau du "bliudelius", per nugara eitu tu bliudeliu sujungimas, o priekyje liktu tik uztrauktuka prisiuti. Tikiuosi supratot, ka turiu omeny
--
Rodaus su savo "kuryba" - briuselio grifonai
Stinky is Mumiu troliu
Audrike, nieko sau pirmasis darbelis visas didelis darbas
werde, as nerciau du "bliudelius", per nugara eitu tu bliudeliu sujungimas, o priekyje liktu tik uztrauktuka prisiuti. Tikiuosi supratot, ka turiu omeny
--
Rodaus su savo "kuryba" - briuselio grifonai
Stinky is Mumiu troliu
Tati, tu nereali truksta zodziu, kokias grozybes kuria tavo rankos
prasau jusu pagalbos, gal galetumete to pazymeto fragmentuko schemute mestelti, kas turite