Gal kas nors turite elnio Rudolfo nerimo schema? Buciau labai dekinga
QUOTE(OJE @ 2014 10 26, 13:39)
Oj, susigalvojau troba perdazyt, buvau uzsiemus, ir dar ne pabaiga Na bet siandien tikrai susiusiu ta meski, kiek jis gali vargselis gulet nebaigtas
Grazus zuikienis
QUOTE(Viksė @ 2014 10 27, 19:33)
Gal kas nors turite elnio Rudolfo nerimo schema? Buciau labai dekinga
Tokia yra, tik ja pirkt reikia https://www.etsy.com...p_home_active_8 as is sitos pardavejos zuikio schema pirkau
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, 10:36)
o as laukiu su kvietkom .. nori ir mano stala uzbaigt dazyt liko tik vienas sluoksnis - tai neeeee laukiu pavasario
As vakar emiau zuikiui ausis megzti ir pajauciau kad tau jau laikas pasirodyti
Aga tos shemos man ir fainos .... ir nzn kodel bet mane dabar ant vistu traukia
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, https://www.etsy.com...p_home_active_8[/url)
as is sitos pardavejos zuikio schema pirkau
Aciu. Pabandysiu pataupyti ir is nuotraukos mazdaug pasiskaiciuoti
QUOTE(OJE @ 2014 10 28, 11:33)
o as laukiu su kvietkom .. nori ir mano stala uzbaigt dazyt liko tik vienas sluoksnis - tai neeeee laukiu pavasario
As praejusiais metais isdaziau mazaji kambariuka ir vis tempiau guma, atideliojau lapkricio vidury mama atvaziuoja, nugi reikia apsitvarkyt, bo geda peleda bus
Va meskis
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, 13:44)
sudauzei man sirdi jis mano mylimuku sarase labai liuks .... kokio dydzio ?
o kur tu gyveni ?
QUOTE(OJE @ 2014 10 28, 19:04)
sudauzei man sirdi jis mano mylimuku sarase labai liuks .... kokio dydzio ?
o kur tu gyveni ?
o kur tu gyveni ?
Dekui Kadangi siulai stori, gavosi didokas- apie 45 cm, as ji jau padovanojau, nebepamatuosiu tiksliai. Dabar yra pradetas dinozauriukas ir lape su judanciom kojom rankom, uzsisakiau is Kinijos tuos plastikinius sujungimus, nu gal ateis iki metu galo
Airijoj as
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, 21:15)
Dekui Kadangi siulai stori, gavosi didokas- apie 45 cm, as ji jau padovanojau, nebepamatuosiu tiksliai. Dabar yra pradetas dinozauriukas ir lape su judanciom kojom rankom, uzsisakiau is Kinijos tuos plastikinius sujungimus, nu gal ateis iki metu galo
Airijoj as
Airijoj as
oo kaimynka Airijoj dar nebuvus Vajei koks jis dydelis kazi ar as kada nors pasirysiu tokiam gigantui ..
Uzsisakei - sanariuku ... as nenoriu dar kazkaip daug reikalu atrodo
Aj nu tai zio kol mama pabus, isvaziuos ir jau busi gavus galesi vel nerti ir man sirdi dauzyt .. ot radau ikvepeja Gal yra ir daugiau- bet kazko visos neriancios TYLI
Kreipiuosi i Jus darštuolės Nerti ir megzti moku, bet jau nieko nesu dariusi nuo mokyklos laikų Reikia į draželį nunerti/numegzti du žaisliukus ant eglutės Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti nesudėtinga žaisliukų schemute? Tokių šedevrų kaip čia tikrai neįveiksiu, man tinka bet koks nesunkus darbelis, gali būti snaigė, besmegenis, koks gyvūnėlis ar šiaip kas elementaraus Būsiu labai dėkinga
QUOTE(ingaand @ 2014 11 06, 21:45)
Kreipiuosi i Jus darštuolės Nerti ir megzti moku, bet jau nieko nesu dariusi nuo mokyklos laikų Reikia į draželį nunerti/numegzti du žaisliukus ant eglutės Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti nesudėtinga žaisliukų schemute? Tokių šedevrų kaip čia tikrai neįveiksiu, man tinka bet koks nesunkus darbelis, gali būti snaigė, besmegenis, koks gyvūnėlis ar šiaip kas elementaraus Būsiu labai dėkinga
nu gi pirmoj temoj
http://club.osinka.r...7930?&start=570
QUOTE(kristrar @ 2014 10 30, 13:48)
Fainas
Dekui
QUOTE(ingaand @ 2014 11 06, 20:45)
Galiu pasidalint siu baiboku schema, kurie butent domina? https://www.etsy.com...ew_type=gallery