Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

Gal kas nors turite elnio Rudolfo nerimo schema? Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 26, 13:39)
kiek tu ilgai siuni  lotuliukas.gif  jau 6 butum numezgus  mirksiukas.gif
va mano zuikienis
user posted image

Oj, susigalvojau troba perdazyt, buvau uzsiemus, ir dar ne pabaiga doh.gif Na bet siandien tikrai susiusiu ta meski, kiek jis gali vargselis gulet nebaigtas biggrin.gif

Grazus zuikienis thumbup.gif
QUOTE(Viksė @ 2014 10 27, 19:33)
Gal kas nors turite elnio Rudolfo nerimo schema? Buciau labai dekinga

Tokia yra, tik ja pirkt reikia https://www.etsy.com...p_home_active_8 as is sitos pardavejos zuikio schema pirkau
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, 10:36)

lotuliukas.gif o as laukiu su kvietkom .. nori ir mano stala uzbaigt dazyt biggrin.gif liko tik vienas sluoksnis - tai neeeee laukiu pavasario biggrin.gif
As vakar emiau zuikiui ausis megzti ir pajauciau kad tau jau laikas pasirodyti ax.gif
Aga tos shemos man ir fainos .... ir nzn kodel bet mane dabar ant vistu traukia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, https://www.etsy.com...p_home_active_8[/url)
as is sitos pardavejos zuikio schema pirkau

Aciu. Pabandysiu pataupyti ir is nuotraukos mazdaug pasiskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 28 spalio 2014 - 12:37
QUOTE(OJE @ 2014 10 28, 11:33)
lotuliukas.gif  o as laukiu su kvietkom .. nori ir mano stala uzbaigt dazyt biggrin.gif  liko tik vienas sluoksnis - tai neeeee laukiu pavasario biggrin.gif

As vakar emiau zuikiui ausis megzti ir pajauciau kad tau jau laikas pasirodyti  ax.gif
Aga tos shemos man ir fainos .... ir nzn kodel bet mane dabar ant vistu traukia biggrin.gif  lotuliukas.gif

As praejusiais metais isdaziau mazaji kambariuka ir vis tempiau guma, atideliojau doh.gif lapkricio vidury mama atvaziuoja, nugi reikia apsitvarkyt, bo geda peleda bus biggrin.gif
Va meskis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, 13:44)

sudauzei man sirdi wub.gif jis mano mylimuku sarase drinks_cheers.gif labai liuks .... kokio dydzio ?
o kur tu gyveni ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 28, 19:04)
sudauzei man sirdi  wub.gif  jis mano mylimuku sarase  drinks_cheers.gif labai liuks ....  kokio dydzio ? 
o kur tu gyveni ?  ax.gif

Dekui biggrin.gif 4u.gif Kadangi siulai stori, gavosi didokas- apie 45 cm, as ji jau padovanojau, nebepamatuosiu tiksliai. Dabar yra pradetas dinozauriukas ir lape su judanciom kojom rankom, uzsisakiau is Kinijos tuos plastikinius sujungimus, nu gal ateis iki metu galo
Airijoj as
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 28, 21:15)
Dekui biggrin.gif  4u.gif Kadangi siulai stori, gavosi didokas- apie 45 cm, as ji jau padovanojau, nebepamatuosiu tiksliai. Dabar yra pradetas dinozauriukas ir lape su judanciom kojom rankom, uzsisakiau is Kinijos tuos plastikinius sujungimus, nu gal ateis iki metu galo
Airijoj as

oo kaimynka drinks_cheers.gif Airijoj dar nebuvus biggrin.gif Vajei koks jis dydelis thumbup.gif kazi ar as kada nors pasirysiu tokiam gigantui .. ax.gif
Uzsisakei - sanariuku ... as nenoriu dar biggrin.gif kazkaip daug reikalu atrodo ax.gif
Aj nu tai zio kol mama pabus, isvaziuos ir jau busi gavus biggrin.gif galesi vel nerti ir man sirdi dauzyt .. ot radau ikvepeja wub.gif Gal yra ir daugiau- bet kazko visos neriancios TYLI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 07, 11:32)
Ateinu parodyt triušelį biggrin.gif
user posted image

Fainas smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Jus darštuolės smile.gif Nerti ir megzti moku, bet jau nieko nesu dariusi nuo mokyklos laikų doh.gif Reikia į draželį nunerti/numegzti du žaisliukus ant eglutės smile.gif Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti nesudėtinga žaisliukų schemute? Tokių šedevrų kaip čia tikrai neįveiksiu, man tinka bet koks nesunkus darbelis, gali būti snaigė, besmegenis, koks gyvūnėlis ar šiaip kas elementaraus smile.gif Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaand: 06 lapkričio 2014 - 20:45
QUOTE(ingaand @ 2014 11 06, 21:45)
Kreipiuosi i Jus darštuolės smile.gif Nerti ir megzti moku, bet jau nieko nesu dariusi nuo mokyklos laikų  doh.gif Reikia į draželį nunerti/numegzti du žaisliukus ant eglutės smile.gif Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti nesudėtinga žaisliukų schemute? Tokių šedevrų kaip čia tikrai neįveiksiu, man tinka bet koks nesunkus darbelis, gali būti snaigė, besmegenis, koks gyvūnėlis ar šiaip kas elementaraus smile.gif Būsiu labai dėkinga  4u.gif

nu gi pirmoj temoj
http://club.osinka.r...7930?&start=570
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2014 10 30, 13:48)

Dekui smile.gif
QUOTE(ingaand @ 2014 11 06, 20:45)
Kreipiuosi i Jus darštuolės smile.gif Nerti ir megzti moku, bet jau nieko nesu dariusi nuo mokyklos laikų  doh.gif Reikia į draželį nunerti/numegzti du žaisliukus ant eglutės smile.gif Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti nesudėtinga žaisliukų schemute? Tokių šedevrų kaip čia tikrai neįveiksiu, man tinka bet koks nesunkus darbelis, gali būti snaigė, besmegenis, koks gyvūnėlis ar šiaip kas elementaraus smile.gif Būsiu labai dėkinga  4u.gif

Galiu pasidalint siu baiboku schema, kurie butent domina? https://www.etsy.com...ew_type=gallery
Atsakyti