Tiek grožybių čia, noriu ir aš pabandyt. Iš kokių siūlų neriat žaisliukus?????
SVEIKI
O jums naujos moderatores nereikia? Galeciau pabut uz koki 50 LT i penkmeti
Labai jau juokingas jusu temos pavadinimas.
Niu, kad netusciazodziaut sena anekdota "i tema" trinktelsiu ir dingstu.
Sokiuose:
- Mergina, jus sokate?
- Soku, dainuoju, muzikuoju.
- Ka cia rezgi???
- Rezgu, mezgu, siuvineju...
Sokiuose:
- Mergina, jus sokate?
- Ka cia rezgi???
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 11, 21:35)
SVEIKI
Sokiuose:
- Mergina, jus sokate?
- Ka cia rezgi???
Sokiuose:
- Mergina, jus sokate?
- Ka cia rezgi???
Jei rezgat, mezgat ir siuvinėjat - prašom jungtis
QUOTE(jur_gi @ 2014 10 11, 15:00)
Is akriliniu siulu, bet renkuosi storesnius, tuomet zaisliukas didesnis gaunasi
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 11, 20:35)
O kas negerai temos pavadinimui??
QUOTE(jur_gi @ 2014 10 11, 16:00)
as myliu medvilne nors ir akrilo nebrokiju,nes spalvu gamos buna grazios ... bet man jis siaip sau nerias
arvydas ooo versliininkas ...
Mano savaitgalis nu tooks superinis - tiek daug prineriau ka reiskia sedet mazoj triobelej be kompo
QUOTE(OJE @ 2014 10 12, 23:57)
as myliu medvilne nors ir akrilo nebrokiju,nes spalvu gamos buna grazios ... bet man jis siaip sau nerias
Kodel akrilas siaip sau? Kuo skiriasi neriant medvilne ir akrilas? Nuneriau zydra meskina is pusiau akriliniu ir pusiau medvilniniu siulu, situ http://www.woolwareh...rst-all-colours siaip visai nieko, bet siulas neriant persisuka, reikia siulu kamuoli arba mezgini kelis kartus apsukt, kad siulas issitiesintu. Nezinau, ar suprantamai parasiau Ryt susiusiu meskina, nufotkinsiu, ale didelis gavosi, bo tie siulai labai stori
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 20, 23:44)
Kodel akrilas siaip sau? Kuo skiriasi neriant medvilne ir akrilas? Nuneriau zydra meskina is pusiau akriliniu ir pusiau medvilniniu siulu, situ http://www.woolwareh...rst-all-colours siaip visai nieko, bet siulas neriant persisuka, reikia siulu kamuoli arba mezgini kelis kartus apsukt, kad siulas issitiesintu. Nezinau, ar suprantamai parasiau Ryt susiusiu meskina, nufotkinsiu, ale didelis gavosi, bo tie siulai labai stori
nzn bet man akrilas tai taip pat kaip per sniega - eini ir girgzda plius jis kabliuojas brrrr
O va medvilne-ji taip mielai vaseliuojas, man tas snaresys labai patinka ir medituojanciai veikia
Matai buna ir taip - as net ejau patiktinti savus primegztu visokiu - neradau jokiu persisukusiu ... Sitas siulas ko gero kokiu 2-3 mm ? Bet jau spalvu gama
As is panasiu lektuvelius esu mezgus - labai rankos paskausta, bet gerai tokie laiko forma Labai lauksiu MESKINO
Pas mane halowenas - tematika
QUOTE(OJE @ 2014 10 21, 00:20)
Matai buna ir taip - as net ejau patiktinti savus primegztu visokiu - neradau jokiu persisukusiu ... Sitas siulas ko gero kokiu 2-3 mm ? Bet jau spalvu gama
Ant nunerto zaisliuko nieko nesimato, bet neriant tas siulas susiraito, kaip cia pasakius Siulas nezinau kiek mm, gal reikia pamatuot
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 21, 01:31)
Ant nunerto zaisliuko nieko nesimato, bet neriant tas siulas susiraito, kaip cia pasakius Siulas nezinau kiek mm, gal reikia pamatuot
nu ir tegu raitos- gal cia jo tooks charakteris tiek to nematuok... greiciau susiuk ir rodyk ... as kaip mazas vaikas noriu pamatyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 21, 14:47)
nu ir tegu raitos- gal cia jo tooks charakteris tiek to nematuok... greiciau susiuk ir rodyk ... as kaip mazas vaikas noriu pamatyti
Galva prisiuvau prie kuno ir man svieciasi, kad kreivai prisiuvau Tai biski susnervyjau, atidejau i sali, veliau, kai vaikai sumigs, ramiai susiusiu ir ikelsiu