Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

QUOTE(OJE @ 2014 09 01, 13:37)
jus neneriat nieko- tai as rodysiu savo  bigsmile.gif  ax.gif
Parsiuké  biggrin.gif

Kokia faina paršiukė thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu parodyt triušelį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nu va nors dar kazkas neria drinks_cheers.gif Miauksiau- fainas triuselis , kokio dydzio ?
mano visi crazy darbai FB ax.gif tingiu kelti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 07, 12:57)
nu va nors dar kazkas neria  drinks_cheers.gif Miauksiau- fainas triuselis , kokio dydzio ?
mano visi crazy darbai FB  ax.gif tingiu kelti  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Pamatavau- 28cm

Pažiūrėjau jūsų darbelius, kokie faini wub.gif
O aš dar planuoju nert lapę, dinozaurą, meškutį, užsiprašė dukros draugės dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 07, 14:28)
Ačiū 4u.gif Pamatavau- 28cm

Pažiūrėjau jūsų darbelius, kokie faini wub.gif
O aš dar planuoju nert lapę, dinozaurą, meškutį, užsiprašė dukros draugės dovanų biggrin.gif

aciu aciu 4u.gif nerk nerk biggrin.gif as jau nerus tongue.gif noriu to ko nebandzius
28-cm man jau dydelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 07, 18:44)
28-cm man jau dydelis  mirksiukas.gif

Čia gerai ar blogai? biggrin.gif

Papildyta:
Na įkelsiu dar vieną, zuikelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 07, 20:40)

Papildyta:
Na įkelsiu dar vieną, zuikelis biggrin.gif

Koks gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 07, 20:40)
Čia gerai ar blogai? biggrin.gif

gerai gerai thumbup.gif blogai juk nebuna mirksiukas.gif
O jau sitas koks fainuolis thumbup.gif p.s o tu Fb turi busiu susiradus bendraminte ax.gif senai jau neri ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 07, 23:40)
gerai gerai  thumbup.gif  blogai juk nebuna  mirksiukas.gif
O jau sitas koks fainuolis  thumbup.gif p.s o tu Fb turi busiu susiradus bendraminte  ax.gif senai jau neri ?

Neturiu Fb, pradėjau nert prieš kokį porą metų, pabandžiau ir užsikabliavau biggrin.gif Kai atsiranda noras, nuneriu ką nors, daug išdovanojau
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 10 07, 21:23)
Koks gražus smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 08, 10:04)
Neturiu Fb, pradėjau nert prieš kokį porą metų, pabandžiau ir užsikabliavau biggrin.gif Kai atsiranda noras, nuneriu ką nors, daug išdovanojau
Papildyta:

Ačiū 4u.gif

nu tai dar ka nors parodyk ax.gif as tai tik pusmeti neriu - kaip uzkibo tai UZKIBO biggrin.gif O zinai ka sakydavau :- oj .... niekada! biggrin.gif nes nerimui, mezgimui daug laiko iseina nei pasiuti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 10 08, 10:30)
nu tai dar ka nors parodyk  ax.gif  as tai tik pusmeti neriu - kaip uzkibo tai UZKIBO biggrin.gif  O zinai ka sakydavau :- oj .... niekada!  biggrin.gif nes nerimui, mezgimui daug laiko iseina nei pasiuti  lotuliukas.gif

Kol kas neturiu ką rodyt, yra angry bird-as nebaigtas, kreivai antakį prisiuvau, reik prisiūt iš naujo biggrin.gif Šiaip kiek nunėriau, išdovanojau ir nei vieno nenufotkinau. Yra žydras triušis, mano pats pirmas nertas žaislas, nutampytas jau, purvinas, neatsiskalbia, tokio nerodysiu lotuliukas.gif bet dukros pats mėgstamiausias biggrin.gif O tavo žaisliukai be galo mieli, krupščiai padaryti, man labai patinka detalės, papuošimai, labai kūrybinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 10 08, 11:37)
Kol kas neturiu ką rodyt, yra angry bird-as nebaigtas, kreivai antakį prisiuvau, reik prisiūt iš naujo biggrin.gif Šiaip kiek nunėriau, išdovanojau ir nei vieno nenufotkinau. Yra žydras triušis, mano pats pirmas nertas žaislas, nutampytas jau, purvinas, neatsiskalbia, tokio nerodysiu lotuliukas.gif bet dukros pats mėgstamiausias biggrin.gif O tavo žaisliukai be galo mieli, krupščiai padaryti, man labai patinka detalės, papuošimai, labai kūrybinga 4u.gif

tai nepliurpk eik antakiu korekcijos daryt bigsmile.gif
upsss aciu aciu blush2.gif as dar nevalsebnik- bet kai ismoksiu S raide nunert - tada sau pasidovanosiu medali lotuliukas.gif
Atsakyti