Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

Sveikos,gal padetumet rasti megztu/nertu lavinamuju zaisliuku,na kaip buna kubai ar rutuliai su visokiais "pribumbasais" 4u.gif Kazkada kazkur lyg buvau radusi,o kai reikia niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2013 12 06, 17:05)
Labai grazios lelytes thumbup.gif ,o sakykit kaip jus plaukucius pritvirtinat? Man kazkaip nelabai graziai gavosi blush2.gif  user posted image

Sveiki, gal galima butu schemute gauti is jusu sios lelytės . Labai nori dukrytė bet nesu didele mezgeja, todel nesumastau kaip megzti smile.gif. Buciau labai dekinga:)
Atsakyti
Keli žaislai

user posted image

user posted image

Kinietiška instrukcija unsure.gif bet galima išnarplioti rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Zuikutis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rrr3 @ 2014 02 15, 10:42)
Sveiki, gal galima butu schemute gauti is jusu sios lelytės . Labai nori dukrytė bet nesu didele mezgeja, todel nesumastau kaip megzti smile.gif. Buciau labai dekinga:)

Na,as visus zaisliukus mezgu tik pasiziuredama i paveiksliuka,o sita lelyte is viso is galvos.Ji nera sudetinga,tiesiog nusimegzkit pailga pilvuka,o tada pagal ji apvalia galvyte ir rankytes su kojytem,tada viska susiunat ,pridedat plaukucius,issiuvinejat akis,nosi,lupas ir viskas,Jei norit,dar galima numegzti drabuzelius.Bandykit,tikrai nesunku.
Atsakyti
sveikute, darbstuolees.... reikia pagalbos, noriu sunu nunerti-numegzti dinoraura ax.gif gal kas nere-mezge ar mate schenutes?
Atsakyti
QUOTE(vlymae @ 2014 03 01, 22:44)
sveikute, darbstuolees.... reikia pagalbos, noriu sunu nunerti-numegzti dinoraura ax.gif  gal kas nere-mezge ar mate schenutes?

Šitas fainas, tik čia schemą pirkt reikia https://www.etsy.com...ew_type=gallery
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif o man iskilo toks klausimas 4u.gif Kaip ivertinat savo zaisliukus? Pagal ka nustatot kaina? Nes sakykim as esu radus pas viena zmogu tokias kainas, kad vajej smile.gif na ji uzsieny gyvena, bet ir tai brangu yra, jau nekalbu apie mus cia Lietuvoje smile.gif tai vat ir nesumastau niekaip kaip apskaiciuoti man kaina zaisliuko smile.gif
user posted image

user posted image

Bite dar nebaigta, truksta sparneliu ir blakstienu, bet biski jegos apleido mane smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, žaisliukų kūrėjos 4u.gif Jei nesunku, gal pasidalintumėt patirtimi, kokį esat atradusios/ išbandžiusios geriausią kamšalą žaisliukams? Mažiems žaisliukams man kol kas pakako poros išardytų nebenaudojamų pagalvių su sintetiniu kamšalu iš JYSK blush2.gif Šiaip esu juo patenkinta, kietesniems žaisliukams tikrai puikiai tinka, bet jei minkštokai prikemšu (kartais norisi minkštesnio žaisliuko, o ne kaip akmeninio), tai išskalbus tas kamšalas dalinai susigumuluoja (jei tik yra toks žodis) blush2.gif Išminkau, bet vis tiek rezultatu nesu galutinai patenkinta. Gal kas atradot tikrai gerą kamšalą? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal turit kokią nesudėtingą mašinytės schemą? 4u.gif
Atsakyti
Daug gražių naujų darbelių.... thumbup.gif
Rodausi ir savo paskutiniuosius 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Štai ir Velykiniai zuikiai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2013 10 20, 20:38)
Atgaivinsiu temą šiek tiek, parodysiu ką nuraizgiau šią savaitę
user posted image

kur galima rasti tokias akis žaisliukams pirkti?
Atsakyti