QUOTE(vienas zmogus @ 2013 12 06, 17:05)
Labai grazios lelytes ,o sakykit kaip jus plaukucius pritvirtinat? Man kazkaip nelabai graziai gavosi
Sveiki, gal galima butu schemute gauti is jusu sios lelytės . Labai nori dukrytė bet nesu didele mezgeja, todel nesumastau kaip megzti . Buciau labai dekinga:)
Keli žaislai
Kinietiška instrukcija bet galima išnarplioti
Zuikutis
Kinietiška instrukcija bet galima išnarplioti
Zuikutis
QUOTE(rrr3 @ 2014 02 15, 10:42)
Sveiki, gal galima butu schemute gauti is jusu sios lelytės . Labai nori dukrytė bet nesu didele mezgeja, todel nesumastau kaip megzti . Buciau labai dekinga:)
Na,as visus zaisliukus mezgu tik pasiziuredama i paveiksliuka,o sita lelyte is viso is galvos.Ji nera sudetinga,tiesiog nusimegzkit pailga pilvuka,o tada pagal ji apvalia galvyte ir rankytes su kojytem,tada viska susiunat ,pridedat plaukucius,issiuvinejat akis,nosi,lupas ir viskas,Jei norit,dar galima numegzti drabuzelius.Bandykit,tikrai nesunku.
sveikute, darbstuolees.... reikia pagalbos, noriu sunu nunerti-numegzti dinoraura gal kas nere-mezge ar mate schenutes?
QUOTE(vlymae @ 2014 03 01, 22:44)
sveikute, darbstuolees.... reikia pagalbos, noriu sunu nunerti-numegzti dinoraura gal kas nere-mezge ar mate schenutes?
Šitas fainas, tik čia schemą pirkt reikia https://www.etsy.com...ew_type=gallery
Labas vakaras o man iskilo toks klausimas Kaip ivertinat savo zaisliukus? Pagal ka nustatot kaina? Nes sakykim as esu radus pas viena zmogu tokias kainas, kad vajej na ji uzsieny gyvena, bet ir tai brangu yra, jau nekalbu apie mus cia Lietuvoje tai vat ir nesumastau niekaip kaip apskaiciuoti man kaina zaisliuko
Bite dar nebaigta, truksta sparneliu ir blakstienu, bet biski jegos apleido mane
Bite dar nebaigta, truksta sparneliu ir blakstienu, bet biski jegos apleido mane
Sveikutės, žaisliukų kūrėjos Jei nesunku, gal pasidalintumėt patirtimi, kokį esat atradusios/ išbandžiusios geriausią kamšalą žaisliukams? Mažiems žaisliukams man kol kas pakako poros išardytų nebenaudojamų pagalvių su sintetiniu kamšalu iš JYSK Šiaip esu juo patenkinta, kietesniems žaisliukams tikrai puikiai tinka, bet jei minkštokai prikemšu (kartais norisi minkštesnio žaisliuko, o ne kaip akmeninio), tai išskalbus tas kamšalas dalinai susigumuluoja (jei tik yra toks žodis) Išminkau, bet vis tiek rezultatu nesu galutinai patenkinta. Gal kas atradot tikrai gerą kamšalą?
Sveikos. Gal turit kokią nesudėtingą mašinytės schemą?
QUOTE(miauksiuss @ 2013 10 20, 20:38)
kur galima rasti tokias akis žaisliukams pirkti?