Sveikos, bandau nunerti tokį zuikutį: zuikis, bet nesuprantu kaip tą kūną nerti. Kiek bandžiau, vis nesąmonė išeina.. jau susinervinau, nes galva, kepurytė ir ausys taip gražiai nusinėrė, o dabar užstrigau..(nors dėl ausų, jei kas sugalvos nerti, ten yra klaida, kur reikia padaryti 15 akių pirmą kartą, blogai paskaičiuota, arba užrašyta, ne 4 žemus plius du į vieną, bet 3 žemus ir tada kitam 2 žemi į vieną)..o dėl kūno, būtent ši vieta yra neaiški:
RND1: Beginning with white color, make 6chains, sc in first 4sts, 3sc in last ch, working on opposite side of starting ch, sc in next 3sts, 2sc in last chain, do not join; working in round, using a scrap of yarn to make end of every rounds ahead..(12)
Dėkui, jei kas padės, nes labai norisi šiandien pabaigti..
žiūriu, kad ir kojom taip pat reikia pradėt...
Na va, viską nunarpliojau, beliko tik tos neaiškios detalės..
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 04 11, 12:36)
Kažkaip labai jau sudėtingai čia aprašyta... Neturiu siūlo po ranka, tai negaliu pabandyt...
Žiūrint i nuotrauką daryčiau paprastai, neriant ratu, iš akies bandant, kiek platint ir siaurint... Ar taip nebandėt?
Žiūrint i nuotrauką daryčiau paprastai, neriant ratu, iš akies bandant, kiek platint ir siaurint... Ar taip nebandėt?
aš irgi galvoju, kad kažkokia pieva, iš pradžių lyg ir ne ratu nerta o eilėm, nes juk nejungi ir atgal apsisuki..o po to jau iš kažkur tas ratas atsiranda..bandžiau ieškot kito gyvūno kūnelio, bet dar nebandžiau nerti, bijau, kad bus per didelis arba netinkamas..nes čia lyg ir pilvukas toks a la matosi..o kojas, tai tada reikės irgi surast, gal su kokiom didesnėm letenom, nes jau taip pirštą paskaudo neriant ausis ir rankas, net raudonas paliko..
dėkui..bandysiu, žiūrėsiu kaip čia man išeis
Tai jei norit pilvuko, platinkit jo vietoj, o nugarą tiesią darykit, be platinimų. Aš tai jau visus žaisliukus be schemų neriu, platinu ir siaurinu, kur man reikia ir viskas liuks Aisku, kartais matai, kad ne taip išėjo, tada tenka išardyt ir iš naujo nert, bet jei žaisliukas nedidelis, tai nėra ten daug reikalų
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 04 11, 12:46)
Tai jei norit pilvuko, platinkit jo vietoj, o nugarą tiesią darykit, be platinimų. Aš tai jau visus žaisliukus be schemų neriu, platinu ir siaurinu, kur man reikia ir viskas liuks Aisku, kartais matai, kad ne taip išėjo, tada tenka išardyt ir iš naujo nert, bet jei žaisliukas nedidelis, tai nėra ten daug reikalų
tai taip, bet aš dar ne kokia nėrėja..be schemų dar nė žingsnio..man turi būti parodyta, o galvelė neišneša be to..
QUOTE(ruttaly @ 2013 04 11, 10:48)
Sveikos, bandau nunerti tokį zuikutį: zuikis, bet nesuprantu kaip tą kūną nerti. Kiek bandžiau, vis nesąmonė išeina.. jau susinervinau, nes galva, kepurytė ir ausys taip gražiai nusinėrė, o dabar užstrigau..(nors dėl ausų, jei kas sugalvos nerti, ten yra klaida, kur reikia padaryti 15 akių pirmą kartą, blogai paskaičiuota, arba užrašyta, ne 4 žemus plius du į vieną, bet 3 žemus ir tada kitam 2 žemi į vieną)..o dėl kūno, būtent ši vieta yra neaiški:
RND1: Beginning with white color, make 6chains, sc in first 4sts, 3sc in last ch, working on opposite side of starting ch, sc in next 3sts, 2sc in last chain, do not join; working in round, using a scrap of yarn to make end of every rounds ahead..(12)
as suprantu taip:
pynute is 6 akiu, tada zemi stulpeliai i sekancias 4 akis, 3 zemi stulpeliai i paskutine aki, kitoje puseje zemi stulpeliai i sekancias 3 akis 2 stulpeliai i paskutine aki.
QUOTE(Vikadi @ 2013 04 11, 18:04)
as suprantu taip:
pynute is 6 akiu, tada zemi stulpeliai i sekancias 4 akis, 3 zemi stulpeliai i paskutine aki, kitoje puseje zemi stulpeliai i sekancias 3 akis 2 stulpeliai i paskutine aki.
aha, jau išsiaiškinau, pirma ne taip supratau..o čia juk plokščias padelis a la išeina..ot višta, o aš apsukus nėrinį atgal nėriau, tai man nesąmonė ir išėjo dabar beliko tik kojas nunarpliot, bet jos tokios mažos, kad net baisu..o taip tai jau viską susiuvau, tai kolei kas bekojis kiškelis
dėkui
pagaliau pabaigiau... prieš pradėdama maniau, kad kas čia yra, per valandą dvi turėčiau pabaigt..bet tos smulkios detalės tiesiog laiko žudikės..o susiuvimas iš viso..veidą dar reikia mokytis daryti..arba įsigyti tuos miniatiūrinius karoliukus akims, nes pumpurėlis kažkoks nelabai gražiai išėjęs dar..nors visumoj kiškeliu esu gana patenkinta..
dėkoju visoms už pagalbą ir patarimus
dėkoju visoms už pagalbą ir patarimus
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 04 11, 23:45)
O nuotraukų nebus?
bus bus, tik vakar jau ne koks apšvietimas buvo, tai laukiau ryto
va mano kiškelis su svetimo kiškio kojom
o čia dar prieš tai bandyta pelėda, kurios sparnai nevienodi, nes siūlai skirtingo storio..Mano pirmasis bandymas, tai nenorėdama rizikuoti siūlais ėmiau likučius