Meškiukas Messis iš Argentinos, mylimiausias futbolistas,kuris nori visada laimėti...
fainas futbolistas
QUOTE(tati @ 2012 01 22, 12:47)
Liudnojo lokio drauge
Abu lokiukais fantastiški Liūdnajam labai reikėjo draugės - taip ir prašėsi apkabinamas
QUOTE(Terra's galerija @ 2012 02 01, 20:12)
Naujausias mano nertas žaisliukas Tomy
Mielas kačiukas, ypač diiiiiidelės akys patiko
Sveiko, merginos,
Labai gražūs jūsų žaisliukai. Net pavydu... Baltai:)
Aš labai noriu nunerti avytę, va iš šitos nuorodos:
http://www.google.lt...=1t:429,r:8,s:0
Gal kuri nors turite ją?
Ačiū labai!
Labai gražūs jūsų žaisliukai. Net pavydu... Baltai:)
Aš labai noriu nunerti avytę, va iš šitos nuorodos:
http://www.google.lt...=1t:429,r:8,s:0
Gal kuri nors turite ją?
Ačiū labai!
Dar du mano darbeliai
Dar vienas personazas, is Mumiu troliu - hattifatener
Besirazantis katinas
Dar vienas personazas, is Mumiu troliu - hattifatener
Besirazantis katinas
QUOTE(tati @ 2012 02 05, 13:05)
Dar du mano darbeliai
Nuostabus katiniukas! o apie troli mumi, tai as biski ne i tema...arba as cia tokia iskrypusi, arba kai pamaciau kol neperskaiciau aprasymo foto..pagalvojau kad cia vyrams skirtas zaisliukas per tokius salcius apsirengti Sorry uz iskreiptas mintis gal jei buciau maciusi filmuka su tuo personazu nuomone kitokia tureciau, bet siaip labai pralinksminai su juo dekui
QUOTE(tati @ 2012 02 05, 13:05)
Kaciukas tiesiog nuostabus. Kaip smagu ateiti ir susipazinti su naujais zaisliukais
QUOTE(Carollina @ 2012 02 05, 13:56)
Nuostabus katiniukas! o apie troli mumi, tai as biski ne i tema...arba as cia tokia iskrypusi, arba kai pamaciau kol neperskaiciau aprasymo foto..pagalvojau kad cia vyrams skirtas zaisliukas per tokius salcius apsirengti Sorry uz iskreiptas mintis gal jei buciau maciusi filmuka su tuo personazu nuomone kitokia tureciau, bet siaip labai pralinksminai su juo dekui
as pagalvojau panasiai, taigi ne tu viena su mintim "kudlotom", matyt artejanti Valentino diena savo daro
Vava.. as dar viena "nukrypusi" labai faini darbeliai
Och iskrypeles jus
Man net mintis tokia netoptelejo, nes jis yra labai mazas, apie 5 cm aukscio ir 1,5 cm skersmens. Tiktu nebent kaip puosmena "mazam" vyrukui
Aciu zu komplimentus
Man net mintis tokia netoptelejo, nes jis yra labai mazas, apie 5 cm aukscio ir 1,5 cm skersmens. Tiktu nebent kaip puosmena "mazam" vyrukui
Aciu zu komplimentus
Na smagu čia pas jus
Vaikai ir aš užsikabinom už tų mažylių... prašo dar ir dar... taigi pristatom naujus mūsų gyventojus, visi vardai ir istorijos sugalvotos mano vaikų tik mama su fotogrfija susipykus, tai neina nufortkint gražai
Zuikutis Kleiza, nugaroje pažymėtas 11 numeriu, kurio ūgis 12 cm, bet tikisi užaugti iki 212 cm
Meškutė Angelė, kuri svajoja būti Špokaite, jos ūgis 11 cm
Vaikai ir aš užsikabinom už tų mažylių... prašo dar ir dar... taigi pristatom naujus mūsų gyventojus, visi vardai ir istorijos sugalvotos mano vaikų tik mama su fotogrfija susipykus, tai neina nufortkint gražai
Zuikutis Kleiza, nugaroje pažymėtas 11 numeriu, kurio ūgis 12 cm, bet tikisi užaugti iki 212 cm
Meškutė Angelė, kuri svajoja būti Špokaite, jos ūgis 11 cm