Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

Meškiukas Messis iš Argentinos, mylimiausias futbolistas,kuris nori visada laimėti...

fainas futbolistas thumbup.gif
Atsakyti
Naujausias mano nertas žaisliukas Tomy

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terra's galerija: 01 vasario 2012 - 20:14
QUOTE(tati @ 2012 01 22, 12:47)
Liudnojo lokio drauge

Abu lokiukais fantastiški wub.gif Liūdnajam labai reikėjo draugės - taip ir prašėsi apkabinamas thumbup.gif

QUOTE(Terra's galerija @ 2012 02 01, 20:12)
Naujausias mano nertas žaisliukas Tomy

user posted image

Mielas kačiukas, ypač diiiiiidelės akys patiko 4u.gif
Atsakyti
O jergutėliau kokia mažytė nuotrauka įsikėlė doh.gif Ir ką čia dabar padarius, kad ją padidinti g.gif
Atsakyti
Sveiko, merginos,

Labai gražūs jūsų žaisliukai. Net pavydu... Baltai:)
Aš labai noriu nunerti avytę, va iš šitos nuorodos:
http://www.google.lt...=1t:429,r:8,s:0

Gal kuri nors turite ją?

Ačiū labai!

Atsakyti
kiek grožio, kaip faina kada žaislas pagamintas ne ant konvejerio, o į jį įdėta mamos šiluma smile.gif
Atsakyti
Dar du mano darbeliai

Dar vienas personazas, is Mumiu troliu - hattifatener
user posted image

Besirazantis katinas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 02 05, 13:05)
Dar du mano darbeliai

Nuostabus katiniukas! o apie troli mumi, tai as biski ne i tema...arba as cia tokia iskrypusi, arba kai pamaciau kol neperskaiciau aprasymo foto..pagalvojau kad cia vyrams skirtas zaisliukas per tokius salcius apsirengti lotuliukas.gif Sorry uz iskreiptas mintis lotuliukas.gif gal jei buciau maciusi filmuka su tuo personazu nuomone kitokia tureciau, bet siaip labai pralinksminai su juo thumbup.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2012 02 05, 13:05)
Dar du mano darbeliai

Dar vienas personazas, is Mumiu troliu - hattifatener

Kaciukas tiesiog nuostabus. thumbup.gif Kaip smagu ateiti ir susipazinti su naujais zaisliukais

QUOTE(Carollina @ 2012 02 05, 13:56)
Nuostabus katiniukas! o apie troli mumi, tai as biski ne i tema...arba as cia tokia iskrypusi, arba kai pamaciau kol neperskaiciau aprasymo foto..pagalvojau kad cia vyrams skirtas zaisliukas per tokius salcius apsirengti  lotuliukas.gif Sorry uz iskreiptas mintis  lotuliukas.gif  gal jei buciau maciusi filmuka su tuo personazu nuomone kitokia tureciau, bet siaip labai pralinksminai su juo  thumbup.gif  dekui

clap_1.gif as pagalvojau panasiai, taigi ne tu viena su mintim "kudlotom", matyt artejanti Valentino diena savo daro lotuliukas.gif
Atsakyti
Vava.. as dar viena "nukrypusi" biggrin.gif labai faini darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Och iskrypeles jus biggrin.gif lotuliukas.gif
Man net mintis tokia netoptelejo, nes jis yra labai mazas, apie 5 cm aukscio ir 1,5 cm skersmens. Tiktu nebent kaip puosmena "mazam" vyrukui blush2.gif
Aciu zu komplimentus 4u.gif
Atsakyti
Na smagu čia pas jus lotuliukas.gif

Vaikai ir aš užsikabinom už tų mažylių... prašo dar ir dar... taigi pristatom naujus mūsų gyventojus, visi vardai ir istorijos sugalvotos mano vaikų biggrin.gif tik mama su fotogrfija susipykus, tai neina nufortkint gražai biggrin.gif

Zuikutis Kleiza, nugaroje pažymėtas 11 numeriu, kurio ūgis 12 cm, bet tikisi užaugti iki 212 cm
user posted image
Meškutė Angelė, kuri svajoja būti Špokaite, jos ūgis 11 cm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 05 vasario 2012 - 16:35