Pora zaisliuku
fainuciai zuikiai !
Sveikos, labai šaunūs žaislai
aš vieną kaiptik sumeistravau, bet susidūriau su netikėta problema- kuo ir kaip gražiai tą žaislą prikimšti. nusipirkau sintetinio pašiltinimo kur į paltus deda ir jį smulkiai suplėšiau, bet kemšant jis jau iškart į gumulus metasi ir per mezginį vazdas nekoks gaunasi. ar yra kažkoks geresnis kamšalas to kiems darbeliams?
aš vieną kaiptik sumeistravau, bet susidūriau su netikėta problema- kuo ir kaip gražiai tą žaislą prikimšti. nusipirkau sintetinio pašiltinimo kur į paltus deda ir jį smulkiai suplėšiau, bet kemšant jis jau iškart į gumulus metasi ir per mezginį vazdas nekoks gaunasi. ar yra kažkoks geresnis kamšalas to kiems darbeliams?
As perku is audiniu stora sintapona (paltini-striukini), smulkiai karpau-ne dideniais gabaliukais kaip 1.5x1.5 cm ir kemsu. Gaunasi lygiai, be gumulu
QUOTE(axioma @ 2013 01 11, 12:25)
Jau buvau lygtais sioje temoje kazkada rasiusi, jog pigiausias variantas yra nuvaziuoti i Senukus ir tenais poralono jau susmulkinta gana mazais gabaliukais nusipirkti, ten buna jo dideeeeelis maisas ir kai as kazkada pirkau tai tas maisas kainavo 7 lt. Bet su tuo paralonu minkstu prikimsite kokius 15 tokiu zuikiu
vadinasi uzteks laaabai ilgam
Mazylei. Ideja ne mano.
Superiniai žaisliukai.