Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

RSTT - labai dailios lelytes thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau ar apie tai jau buvo kalbama šioj temoj blush2.gif
Mane domina tos plastikinės granulės, kur dedama į žaisliukus dėl svorio, kad jie pvz. galėtų sėdėti...Gal žinote kur galima kažką panašaus įsigyti?
Žinau, kad sėkmingai naudoja šlifuotus žirnius biggrin.gif , bet aš nenoriu rizikuoti, nežinia kada gali prireikti išskalbti žaisliuką...gausis paskui žirnienė lotuliukas.gif
Atsakyti
Is tikruju tai nesu dar susidurusi su tomis granulemis, tai negaliu padet verysad.gif
Papildyta:
Kadangi pertvarkiau savo puslapiuka ir nebesimato cia mano lelytes, tai idedu dar karta - tikiuosi nesupyksit 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2012 11 14, 23:47)

Kadangi pertvarkiau savo puslapiuka ir nebesimato cia mano lelytes, tai idedu dar karta - tikiuosi nesupyksit 

Jetus grožis wub.gif o kaip ten tuos pirštukus numegzti?
Atsakyti
RSTT - dekui

O pirstukai daromi tai labai paprastai - nerdama delna iskart pasiskaiciuoju, po kiek man reikes akiu kiekvienam pirsteliui. Is pradziu palieku kelias akis nyksciui, po poros eiliu darau kitus pirstukus jau vienoj linijoj - tiesiog ratu suneriu po kelias akis. Tikiuosi paaiskinau g.gif
Cia kaip ir nieko sudetingo, tik reikia labai daug kantrybes, nes ratu nerti po kelias akis yra gana itemptas darbas. Ir aisku paskui dar tarppirscius uztaisyti ir galus uztvirtinti... Tai laiko atima nemazai blink.gif Bet man atrodo verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.

PADEKIT
prasau rast nuoroda-shema (tik ne mez.kabliuku) sitos leles blush2.gif ax.gif

user posted image
]1[/URL]
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2012 11 18, 01:03)
Sveiki.

PADEKIT
prasau rast nuoroda-shema (tik ne mez.kabliuku)  sitos leles  blush2.gif  ax.gif

user posted image
]1[/URL]

O grozis nerealus.Ir koks linksmutis.jei rasit nuoroda,idekit.Gal ir as atrasiu laiko ir kantrybes sita grozi pasidaryt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Va ruosiames Kaledoms
user posted image

Gal turit kokia nors kiskio mezgimo schema? ax.gif
Atsakyti
Koks fainas senelis thumbup.gif
O is kokiu siulu tie balti rubu apvadai? Pati rezgu plana nunert seni, kuris po egle stovetu ir dovanas nestu, tai idomu man labai 4u.gif

O cia maniskiai pernyksciai kalediniai ax.gif lygtais ir nerodziau cia... ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
O megzta lelyte, tai nereali, bet schemos niekur nemaciau g.gif
Atsakyti
kokie grazus kalediniai darbeliai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2012 11 22, 22:51)
Koks fainas senelis  thumbup.gif
O is kokiu siulu tie balti rubu apvadai? Pati rezgu plana nunert seni, kuris po egle stovetu ir dovanas nestu, tai idomu man labai  4u.gif

ten is red hart baby dream siulu. tie tokie su pukeliu. tik spalvu nedaug yra. bet senelio rubu apvadams pats tas. ax.gif

Taviskiu seimynele tai thumbup.gif

baby dream Red hart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 23 lapkričio 2012 - 18:23
Taviskiu seimynele tai
dekui 4u.gif

Aciu uz nuoroda! Atrodo lyg butu superiniai siulai smile.gif O gal bandei ka is rubeliu nerti - idomu, kaip jie nesiotusi, ar "nenusiplautu" tas pukelis po pirmo skalbimo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(maja-as @ 2012 11 18, 00:03)

PADEKIT
prasau rast nuoroda-shema (tik ne mez.kabliuku)  sitos leles  blush2.gif  ax.gif

Pagyru puode dabar kaip tik apie panasias lelytes rasinejama, yra ir nuorodu - gal pades mirksiukas.gif
Atsakyti